- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İkiniz de hatalısınız bence. Siz ona o şekilde söylerseniz tabi ki çekme güle güle der bunu bende derim.
Elimi masaya vuruyorum diyosunuz söylediklerini takmasanız sizin için de eşiniz için de daha iyi olur. Erkekler bazen ne dediğini bilmeden konuşabilir olgunlaşmakta zorlanıyorşar.
Bi insan naif olur, ağzından karşısındaki kıracak laf kesinlikle çıkmaz
Ne bileyim kötü söz söylemez, vurmaz kırmaz
O zaman "çekemiyorsan güle güle" lafına alınırsa eyvallah derim.
Haklıdır bence.
Ama hem vurdu kırdı, hem cevabını esirgemeyen biri de sırf karşısındaki erkek diye en küçük lafa alınmasın lütfen.
Karşındaki da insan neticede..
Bi oturun konuşun, aranızdaki iletişim belliki iyi gelmiyor ikinize de.
Karşılıklı beklentilerinizi anlatın birbirinize ve ona uygun davranmaya çaba gösterin.
Ya hamileyim her tartismamizda beni itip duruyor resmen tartaklaniyorum onu daha once uyardim boyle yapma die bebek ters zatn agrilarm oluyor o yine ayni seyi yapmaya devam etti daha once uyarmama ragmen ben cinnet gecirmiyimde kim gecirsin ya
Hamileliğinle birlikte mi başladı tartaklama olayı?
Sanirim evet 9 aydir evliyim ilk 3 ay canim cicim ayi zaten 4 ayda hamile kaldimi ogrendim
Son durum nedir bilmiyorum açıkçası tüm sayfaları da okumadım ancak şunu söyleyebilirim ki; bir kere intihar ettiyse yine intihar edebilir ve intihara meyil ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.Sanirim evet 9 aydir evliyim ilk 3 ay canim cicim ayi zaten 4 ayda hamile kaldimi ogrendim
O beni cildirtiyor boyle yapmaya devam ederse sonumuz hic iyi gorunmuyor.insallah duzelirizDoğumla birlikte de geçer o zaman inş ne diyim
Eşinin huyunu biliyorsan kendinin ve bebeğinin güvenliği için ona göre davranacaksın.
Başka çözüm yolu yok yani.
Boianmayacaksan çıldırtma
Ama bende sabir tasi degilimki dun tartistimizda sanki bahane ariyomua gibi gun boyu bana catip catip durdu sora asma suratini diyodu.suan dusunuyorumda gecen bayram yaptini tekrarliyo ben ona kusucem oda bana kusucek bayrami benimle degil arkadaslariyla gecirmek icin beni kendinden uzaklastiyor biz daha 9 aydir evliyiz bayrami beraber gecirelim istiyodum bu bizim ilk bayramimiz olucakti .bana bigun arkadaslarla olucam bayramda dedi bnde olmaz bnmle olucaksn dedim oda oyyzden bni kndnden uzaklastrmak icin boyle yapiyo die dusunuyorum tipki gecen bayramda yaptigi gibi sabahlara kadar arkadaslariyla takildi telefonu tamamen kapatmisti
Son durum nedir bilmiyorum açıkçası tüm sayfaları da okumadım ancak şunu söyleyebilirim ki; bir kere intihar ettiyse yine intihar edebilir ve intihara meyil ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
O yüzden size tavsiyem eşinize karşı daha medeni ve olgun tepkiler verin. intihar etmesin diye ona dönün demiyorum asla.. ayrılıyorsanız da medeni bir şekilde ayrılın diyorum. Eşinizin de psikolojik destek alması şart.
Bu tarz sorunlar ilk evlendiğimde bende yaşamıştım. Boşanma derecesine geldik,ben yurt dışına gittim 3 ay,ve sonuc olarak kendi kendime kaldığımda o kadar basit şeyler gibi geldi ki.. kendisi pişman olduğunule getirdi ama ben de bu süreçte yaptığım hataları fark ettim. Üstüne çok gitmek,saçma sapan şeylerifazla büyütmek,en ufak bişeyden kavga çıkartmak,herşeye tepki vermek gibi.
Yani anlicağınız bu ilk zamanlar çok zor geçiyor şimdi size fazla büyük gibi geliyor ama daha sonra bunların çok basit sebepler olduğunu göreceksiniz. Siz de biraz sevecen olun. Kendinizi değiştirin o da kendini değiştirecektir. Belki sizinle vakit geçirmek istememesinin sebebi de bu olabilir. Herşeye tavır yapıyorsanız sizinle vakit geçirmekten keif almaz.
Esimi cok seviyorum oda beni artik seviyomu supeliyim.bugun ona yeter senden cektigim diyince "çekme güle güle" dedi çok kırıldım çok üzüldüm ondan beklemedigim bi hareketti, bugun gün boyu bana kızıp duruyodu her dedigime sinirlerniyordu sonra öpüp suratını asma diodu.en sonki tartismamizda daha once olan bi hatasini yuzune vurdum onunda zorunda gitti ben ona bagirdim o bana bagirdi hamileyim her seferinde itip kakip duruyo beni o oyle yapinca ben daha cok sinirleniyorum masaya yumruk atiyorum elime ne gecerse firlatip kiriyorum.suan iste sanirim daha onceki kavgamizda ben babamin evine gittim oda icip birsuru hap yutmustu intihar etmisti .bu tartismamizda ona mesaj attim "serefsizin kizi olayimki eger bidaha yuzumu gorursen "deyip telefonu tamamen kapattim.oda kardesimi aradi beni sordu beni telefona istedi almadim telefonu.kardesime benden ozur diledigini beni cok sevdigini soylemis.bende ona istemiyorum ondn bosanicam dedim kardesimde soyledi esime .tekrar telefonu almami istedi ben almadim kardesime bu son konusmamiz olabilir demis sizce kendine zarar verirmi yine cok korkuyorum ama aramakta istemiyorum
Merak etmeyin beni aradi daha sonra suan evde beni kiskirtmaya calisti bakti olmuyor misil misi uyudu ben kendimi yipratiyorum .ben burda sacimi basimi yoluyom bi odaya gidiyom oda kasini yoluyor .aynada kasini aliniyor :) beni sinir ediyo isteAllah aşkına adam daha önce intihar teşebbüsü etmiş, tekrar etme durumu var ve bize kendine zarar verir mi diye soruyor musun? buraya yazacağına arasana adamı? bu ne ya böyle? iyice cırkını çıkardınız ama olayın...
Yok barismadik dahada kotulesiyoz işe gidicek yemek hazirliyodum git ekmek yogurt al dedim yemek hazirliyorum yemiyorum diyip gitmedi .belki ben yerim insan bu kadar dusuncesiz vicdansiz olamaz ya herseyim hazirdi bi ekmek yogurt almaya gitmediEğer barıştıysanız eşinizi karşınıza alıp konuşun. Artık daha sağlıklı bir ilişki yürütmek istediğinizi falan... İçinizden geçen samimi duyguları anlatın. 183 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı danışma hattını arayın. Eşinizle yaşadığınız problemleri anlatın. Onlar belki yardımcı olup yardım almanızı sağlar. Çift terapisi alabilirsiniz. En azından doğuma kadar biraz yol alırsınız.
sinirlidir şu an. Birkaç gün geçsin. Barışırsanız mutlaka destek alın.Yok barismadik dahada kotulesiyoz işe gidicek yemek hazirliyodum git ekmek yogurt al dedim yemek hazirliyorum yemiyorum diyip gitmedi .belki ben yerim insan bu kadar dusuncesiz vicdansiz olamaz ya herseyim hazirdi bi ekmek yogurt almaya gitmedi
Bu gidisle benide cocuguda kaybetticek yeminle sabrimin sinirlarindayimsinirlidir şu an. Birkaç gün geçsin. Barışırsanız mutlaka destek alın.
Huzursuz bir yuvada mutlu bir çocuk yetiştirmek mümkün olmayacaktır.
Ben anlıyorum da çözüm bu değil diyorum. Bir an önce sağlıklı bir iletişim yolu bulmalisiniz. Ilk mesajımda konuya dair düşüncelerimi yazmıştım zaten.Bakin kimse kimsenin evinin icinde neler oldugunu bilemez.daha bu sabah annem geldi esimede banada kizdi.annem gittikten sonra ben kendi kabuguma cekildim annem beni uyardi sesini etme sus dedi .esimse onunden gecerken bile pis pis bisiler diyip beni kiskirtmaya calisiyor siz olsanin benim yerimde napardiniz sabahtan beri yatak odasindan cikmadim sinirlerimi yine bozmasin die beni bukadar kirmisken halada boyle davranmasi benim maf ediyor anliyomusunuz beni
Dogru diosunuz ama suan gercekten ne ona ne kendime karsi hicbisi yapmak gelmiyor icimdenBen anlıyorum da çözüm bu değil diyorum. Bir an önce sağlıklı bir iletişim yolu bulmalisiniz. Ilk mesajımda konuya dair düşüncelerimi yazmıştım zaten.
Ya sen bi ciksana paylasimdan canim zaten burnumda bide seninle ugrasamam[/QUOT. Bende zaten benimle uğraş demiyorum, size göre olumsuz yorum yapan herkes çıksın. Her şeye bi bahaneniz var maşallah. Zamanı gelince çıkarım siz rahatınıza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?