- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
ikiniz de olgun değilsiniz. daha önce denemesi olmuş yine olabilir tabi. bu durum için baya sakinsin
aciz insan.. sizi boyle korkutup sindirebilecegini saniyor.
annesini arayın böyle böyle sacmaliyor ben istemiyorum oglunuzla ilgilenin diyin
Büyük ihtimalle evet.
Neden medeni insanlar gibi konuşmuyosunuz?
Evet annesine yazmanız bir nebze daha iyi olurdu..Hep onlar yuzunden bu haldeyiz zaten esim bi kacgundur kafasina bisi takiyo onlarin umrusunda degil yardimci olmuyolar oda sinirlenip bana catiyor.isin kotu tarafi ben babasinada mesaj attim oglunun bana oyle soyledini yarin ilk isim bosanma davasi acicami soyledim sora cok pisman oldum keske kayinbaba yi karistirmasaydim die ama is isten gecti
Madem işte olması gerek bi eve gidin kontrol edin işe gerçekten gitmişmi gitmemiş mi?Ben icimi ferah tutucam yinede bu saate iste olmasi gerekiyo sabah 6 da evde oluyo bide yemek molalari var belki arar onu bekliyorum.ikimizde medeni insan olmak icin cokk sinirliyiz ozelliklede ben kaldiramiyorum artik cok uzuyor beni herdefasinda affediyorum ama o yine ayni tas ayni hamam
Hayir kararlo degilim tabikide bi anlik sinirle bosanicam dedim o bunu istemeden ben istemem ne zamanki o benden bosanmak istedi ozman bosaniriz seviyorum onu oda beni seviyo heralde off bilmiyorim cok supeye dustum kardesimde seni cok seviyo seven insan belli olir diyip duruyo ama nedn beni bukadar uzuyokiEvet annesine yazmanız bir nebze daha iyi olurdu..
kararlı iseniz kaçmayın konuşun oda kabullensin bu durumu. artık bir arada olmak istemediğinizi net bir dille söyleyin sizden duysun.
Madem işte olması gerek bi eve gidin kontrol edin işe gerçekten gitmişmi gitmemiş mi?
Gitmişse korkacak bi durum yoktur demogoji yapıyordur ve gittiğinizi farketmez.
Gitmeşse zaten durum vahim en azındanyardım etmiş olursunuz.
Ne dersiniz?
yaşınız kac diyecektim ki kucukmussunuz.. bosanma vs bir anlik sinir ile ağza alinacak seyler degil bu kadar basite indirgemeyin..Hayir kararlo degilim tabikide bi anlik sinirle bosanicam dedim o bunu istemeden ben istemem ne zamanki o benden bosanmak istedi ozman bosaniriz seviyorum onu oda beni seviyo heralde off bilmiyorim cok supeye dustum kardesimde seni cok seviyo seven insan belli olir diyip duruyo ama nedn beni bukadar uzuyoki
yaşınız kac diyecektim ki kucukmussunuz.. bosanma vs bir anlik sinir ile ağza alinacak seyler degil bu kadar basite indirgemeyin..
bundan once sans verip duzelmesini beklediyseniz ve hicbir değişim olmadiysa bundan sonrada olmaz.. bir arada olamiyorsaniz cirkinlesmeden medeni bir şekilde ayrılın. bagirarak, üzerine nesneleri firlatarak bir cozum bulamazsiniz. biraz kendinizle kalin ve olgun bir sekilde dusunun gerçekten ne istediğinizi.
karar vermeden ortaligi kaldırmak kayinpedere mesaj atmak falan cok fuzuli hareketler.. biraz adimlarinizin nereye gideceğini dusunerek hareket edin.
Intihar eğilimli vakalar beni hep korkutur.kendi tatli canina kasteden baskasinda gozunu kirpmaz gibi gelir.
Esiniz bu sekilde hicbir sey elde edemeyecegini bilmeli.
Ve sizde esinizi sevdiginizi söylüyorsunuz.soylemden cok hareketlerle olsa sevginiz mutlu olursunuz.keza esinizde ayni sekilde.
Sakinlesin biraz[/QU
Ama hep ben affedici taraf oluyorum oda hep kiriyor uzuyor belki bnde 1 hafta 10 kus kalsaydim esim daha dikkatli olurdu.sirf sevdigim icin kiyamadigim icin affediyorum onu oda beni uzuyor
Ya bi gidin tedavi falan olun bacım. Bu nedir?Hayir kararlo degilim tabikide bi anlik sinirle bosanicam dedim o bunu istemeden ben istemem ne zamanki o benden bosanmak istedi ozman bosaniriz seviyorum onu oda beni seviyo heralde off bilmiyorim cok supeye dustum kardesimde seni cok seviyo seven insan belli olir diyip duruyo ama nedn beni bukadar uzuyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?