Kurşun döktüren ya da Kuran açtıran var mı?

karmik_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
8
1
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben daha önce çok sıkıntılı olduğum bir dönemde kurşun döktürüp niyetime Kuran açtırmıştım. Bana çok iyi gelmişti ve çok şükür niyetim de olmuştu. Ancak şu anda da çok ihtiyacım var ve o zaman gittiğim kişiye ulaşamıyorum. Aranızda daha önce Kuran açtıran var mı? Bir de hem kurşun döküp hem de Kuran açan bildiğiniz birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar pardon ben yasaklı konu olduğunu bilmiyordum. Kuran açtırmak da bir niyet üzerine dua etmek oluyor. Konuyu silmeye çalıştım ama bulamadım şu an.

Kuran actirmak nedir
Kapanmadan yazar mi bilen biri cok merak ettim.tobe tobe ac oku yani niye baskasina actiriyorsun ole birsey mi

Ben site kurallarını bilmiyordum, burada dua zincirlerini gördüğüm için yasak olabileceği aklıma gelmedi. Sonuçta en hayırlı dua başka birisinin sizin için ettiği dua olduğundan sormak istedim ben de.

Allaha dua etmek neyinize yetmiyor?
Kurşun döktürmek Şamanizm'den gelmedir bunu da unutmayın dinimizle ilgisi yok.
Kuran açtırmayı da ilk duydum bunları arastırana kadar açıp kuran okuyup dua etseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…