Zor olmuyor uyutuyorlar on beş dk felan sürüyor sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor çok geçmiş olsun zor bi durum bende iki kere yaşadım Allah kimseye yaşatmasınMerhaba Hanımlar
doktor kontrolumde gebelık kesesının seklının bozuk oldugunu söylediler. yarın kontrole gıdecegım yıne. Kürtaj demesinden korkuyorum devlet hastanesıne gıdıyorum kürtajda uyutma falan varmı zormu oluyor bilgilendirirmisinizadet gecıkmeme göre 6 hafta suan .
uyutmamalarından korkuyorum açıkcasıZor olmuyor uyutuyorlar on beş dk felan sürüyor sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor çok geçmiş olsun zor bi durum bende iki kere yaşadım Allah kimseye yaşatmasın
Uyutuyorlar canım hangi ildesinuyutmamalarından korkuyorum açıkcası
ankaradayım pursaklar devlet hastanesıne gıdıcem.Uyutuyorlar canım hangi ildesin
Bilkent şehir hastanesini öneririm çok iyi çok ilgililerankaradayım pursaklar devlet hastanesıne gıdıcem.
Orada uyutuyorlar mı acaba ?Bilkent şehir hastanesini öneririm çok iyi çok ilgililer
Üniversıte hastanesı dedıgınız cebecı hastanesımi acaba ankaradan mı yazıyorsunuzGeçmiş olsun canım ben üniversite hastanesinde oldum. Uyuttular. Benim bir saat kadar sürdü. 3 gün ağrım oldu 1 hafta azıcık kanamam oldu. Korkulacak bir şey yok.
Yok hayır Isparta tıp fakültesi hastanesinde oldu .özelde ve normal devlet Hastanesinde olmadığımı belirtmek istemiştimÜniversıte hastanesı dedıgınız cebecı hastanesımi acaba ankaradan mı yazıyorsunuz
Evet ben orda oldumOrada uyutuyorlar mı acaba ?
Devlette uyutuyorlar. Ama doktoruna kurtajdan once anestezili istedigini mutlaka belirt. Cnku uyutmadanda yapabiliolar. Ve aç karna gitmezsende anestezi vermiolar bilgin olsun. Gecms olsn smdidenÇok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun
Merhaba yorumunuz ıcın tesekkurler sımdı doktordan cıktım gebelık kesemın gayet ıyı haftası ıle uyumlu oldugunu soyledı :) neler dusunerek gelmıstım ne ile karsılastım . Allahım ne büyüksünDevlette uyutuyorlar. Ama doktoruna kurtajdan once anestezili istedigini mutlaka belirt. Cnku uyutmadanda yapabiliolar. Ve aç karna gitmezsende anestezi vermiolar bilgin olsun. Gecms olsn smdiden
Cok sevindim gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallahMerhaba yorumunuz ıcın tesekkurler sımdı doktordan cıktım gebelık kesemın gayet ıyı haftası ıle uyumlu oldugunu soyledı :) neler dusunerek gelmıstım ne ile karsılastım . Allahım ne büyüksün
aminnn teşekkür ederim :)Cok sevindim gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?