kürtaj hakkında

sedayela

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
182
135
23
32
ankara
Merhaba Hanımlar
doktor kontrolumde gebelık kesesının seklının bozuk oldugunu söylediler. yarın kontrole gıdecegım yıne. Kürtaj demesinden korkuyorum devlet hastanesıne gıdıyorum kürtajda uyutma falan varmı zormu oluyor bilgilendirirmisiniz :( adet gecıkmeme göre 6 hafta suan .

devleti bilmiyorum ama özelde anestezili oldum ben. Hiç bir ağrı hissetmedim çok kolay bir işlem korkmayın. çok geçmiş olsun.

Merhaba Hanımlar
doktor kontrolumde gebelık kesesının seklının bozuk oldugunu söylediler. yarın kontrole gıdecegım yıne. Kürtaj demesinden korkuyorum devlet hastanesıne gıdıyorum kürtajda uyutma falan varmı zormu oluyor bilgilendirirmisiniz :KK43: adet gecıkmeme göre 6 hafta suan .
Zor olmuyor uyutuyorlar on beş dk felan sürüyor sonrasında adet ağrısı gibi ağrı oluyor çok geçmiş olsun zor bi durum bende iki kere yaşadım Allah kimseye yaşatmasın

Geçmiş olsun canım ben üniversite hastanesinde oldum. Uyuttular. Benim bir saat kadar sürdü. 3 gün ağrım oldu 1 hafta azıcık kanamam oldu. Korkulacak bir şey yok.

Geçmiş olsun canım ben üniversite hastanesinde oldum. Uyuttular. Benim bir saat kadar sürdü. 3 gün ağrım oldu 1 hafta azıcık kanamam oldu. Korkulacak bir şey yok.
Üniversıte hastanesı dedıgınız cebecı hastanesımi acaba ankaradan mı yazıyorsunuz

Ben uyutulmadan oldum üniversite hastanesinde psikolojik olarak zor ama çok ciddi agri hissetmedim

Çok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun
Devlette uyutuyorlar. Ama doktoruna kurtajdan once anestezili istedigini mutlaka belirt. Cnku uyutmadanda yapabiliolar. Ve aç karna gitmezsende anestezi vermiolar bilgin olsun. Gecms olsn smdiden

Devlette uyutuyorlar. Ama doktoruna kurtajdan once anestezili istedigini mutlaka belirt. Cnku uyutmadanda yapabiliolar. Ve aç karna gitmezsende anestezi vermiolar bilgin olsun. Gecms olsn smdiden
Merhaba yorumunuz ıcın tesekkurler sımdı doktordan cıktım gebelık kesemın gayet ıyı haftası ıle uyumlu oldugunu soyledı :) neler dusunerek gelmıstım ne ile karsılastım . Allahım ne büyüksün

Merhaba yorumunuz ıcın tesekkurler sımdı doktordan cıktım gebelık kesemın gayet ıyı haftası ıle uyumlu oldugunu soyledı :) neler dusunerek gelmıstım ne ile karsılastım . Allahım ne büyüksün
Cok sevindim gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallah

Back
X