kurtaj olacagim birazdan size sorum var :(

feflnta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
105
1
26
Diyarbakır
Arkadaslar bebegmn kalbi durmus.alttan fitil verdiler kendi dussun diye ama dusmedi iki gun boyle bekledik.bir saat sonra kurtaj olacagim sizce narkozlu mu narkozsuz mu olayim bide yemekte yedim

Sagol canim..ama doktorum aksam istanbul a gidecek ve haftasonu yok.narkozsuz yapsalar bolgesel uyusturuyorlar mi ki

Arkadaslar bebegmn kalbi durmus.alttan fitil verdiler kendi dussun diye ama dusmedi iki gun boyle bekledik.bir saat sonra kurtaj olacagim sizce narkozlu mu narkozsuz mu olayim bide yemekte yedim

Cok gecmis olsun İnan cok üzüldüm . Canım yemek yemeseydin keske . Ama narkozlu ol derim ben ben yarı narkozlu oldugum halde duydum her şeyi dayanamazsın ne kadarlik bebeğin benim 3 aylıkti . Ayık olma zor olur canım . Allah yardımcın olsun

On bir haftalik..yemek yedim ya oyleyken narkozlu olsam bisey olur mu..cok tedirginim

Canım
Ben sabah erken gidip tüm gun bise yemedim ancak 4 de oldum
Doktoruna sor belki yapar ama mutlaka narkozlu ol canım . Cok üzüldüm gercekten buyuk gecmis olsun şimdiden Allah yardımcın olsun ((

canım gecmiş olsun ınsallah en ksav zamanda saglıklı bı gebelık yasarsın kesınlıkle genel anestezı ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…