kürtaj olanlar bi bakarmısınız

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
arkadaşlar 1 hafta önce kürtaj oldum fena midemde hazımsızlık var normalmi bide hala lekelenme sürüyo ne zaman adet olucam

arkadaşlar 1 hafta önce kürtaj oldum fena midemde hazımsızlık var normalmi bide hala lekelenme sürüyo ne zaman adet olucam

Gecmis olsun arkadasim, 2,5 ay evvel bende kürtaj oldum fakat mide agrisi vs. yasamadim. belki mide ile ilgili bir sorunuz vardir, bununla ilgili doktora gitmenizi öneririm.Lekelenme normal korkulacak bir sey yok, benim ilk adetim 32. günde oldu. kürtaj sonrasi lekelenme 15 gün kadar devam etti, ilk reglin normal gününden daha uzun zamanda gelebildigini topiklerde okudum. yinede cok gecikirse doktora görünürsünüz.

Bende 1 ay önce kürtaj oldum ve 1 ay da adetim geldi hatta 29.gün. sizin gibi mide rahatsızlığı yaşamadım. Kürtajdan sonra leeklenme bende de olmuştu bikadin diye fitil falan vermişti doktorum.. geçmiş olsun

Selam arkadaşlar, ben 30 ocakta kürtaj oldum.. bebeğimin gelişimi durduğu için (9 haftalık iken)
Karın ağrısı oldu bende ilk hafta pek lekelenme olmadı... 2 hafta lekenlenmeler artı ve et parçacıkları da kaybetmeye başladım... Doktorumu aradım kürtajdan kaynaklı ve normal dedi ama yinede korkuyorum...
ne zaman adet olacağım diye bekliyorum bende... :/

Back
X