Kürtaj olanlar bilgi verebilir mi lütfen?? Çok acil!!!

Benim kürtaj olduğum yer gebeliği takip eden dr olduğu özel hastane idi .srvise çıktık yatış yapıldı 2 de kürtaj oldum akşam 5 gibi çıkış yaptık 2 saat yatın dediler

peki kızlar özel muayenehaneler nasıldır bilginiz varmı birde ankarada önerebilceğiniz bir doktor varmı
özel muayene hakkında bişey diyemicem canım ama bana özel bi hastane ortamı daha güvenilir geliyo sanki doktor tavsiye edemem ankara da yaşamıyorum cnm

özel muayene hakkında bişey diyemicem canım ama bana özel bi hastane ortamı daha güvenilir geliyo sanki doktor tavsiye edemem ankara da yaşamıyorum cnm
çok sağol canım bir kürtaj için özel hastanede 3600 lira istediler genel anesteziyle fiyatlar uçuk geldi ve asağı yukarı aynı raklamlar

Canım ben kürtaj olduğum da ilk başta genel anestezi yapıldı hiçbirşey duymadım gozlerimi açtığımda odadaydim ama aradan saatler geçti fakat benim kanamam durmadıgi için acil tekrar ameliyathande lokal anestezi yapıldı onu da hissettim ama acı vermedi sadece tuhaf bir his vermişti zaten 'kısa sürüyor korkacak bir durum yok

neden amleyti tekrarladılar peki yani kanama neden olmuş canm birde sendemi özel hastanede oldn

Yok canım özel hastanede olmadım kürtaj sırasında alttan takılan alet rahim duvarını kesmiş o yüzden kanama olmuş durdurmak için de rahim duvarına dikis atmışlardi

Slm kızlar bende hikayemi anlatım 3 aylık bebeğim düştü ve aniden kürtaj a alındım tansiyon hastası olduğum için hiçbir şekilde birşey uygulamadilar canlı canlı aldılar on onbeş dakika kadar sürdü sadece duyduğum ses beni çok rahatsız etti acı pek hissetmedim

Kızlar kürtaj oldum pazrtesi ama hiç kanamam olmadı yani pembemsi ve kahverengi çok az kanmam oldu ama karnımın içi yanıyor normalmi yarım edin doktor normal dedi ama güvenemiyorum

Nerde ve ne kadar fiyata oldun canım? Fiyat konudunda bilgi veriri misin

özel hastanede oldum ben
Ne kadar fiyata ve nerede oldun?
ne kadar fiyata oldun ve nerede ıldun canım, çok geçmiş olsun

Genel anezteziyle oldum bende, operasyon oncesi rahim agzi acilsin diye ilac vermislerdi, 15 dk cikmisim uyandigimda tek hatirladigim agriydi ama ilac verdiler 10 dk icinde gecti o da. Sonrasinda doktorum kanamamin 15 gun surebilecegini soyledi. Bazi gun hic gelmedi bazi gun azar azar pembe su seklinde geldi, en son 12. Gun kan pihtisi geldi, sanirim ilk defa o gun yogun kanamam oldu, ve o son oldu. Tahmin ettigim kadariyla o 12 gun boyunca suren kanama o icerdeki kan pihtisinin tortulariydi, son pihti cikinca sorun bitti. Kanama birtikten sonra 1 defa yogun sari akintim oldu, devam eder diye cok korkmustum ama o da normale dondu.

Sonrasinda da agri hissetmedim hic, ama sanirim o donem yasadigim psikolojik durum sebebiyle gerilen kaslarimdan midir nedir 10 gun sonra siddetli bel ve bacak agrilari yasadim, sabahlara kadar uyku uyuyamadim ama kasik agrisi degil bacaga vuran bel agrisi, sonra o da gecti.

Kurtaj adi bile soguk korkutuyor insani haklisin, o psikoloji cok kotu, ama eger duzgun sartlarda yapiliyorsa sanirim sorun yasanmiyor.

Gecmis olsun

Canım ben karabük te devlet hastanesi olduğu için ücretsiz ama burdaki özel hastaneler en düşük 500 tl den başlıyor bebeğin kaç aylık olduğu da önemli ona göre fiyat artıyor

"Ben 16 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj yaptırdım. İlk bir kaç gün kanama oldu, sonra durdu. 9. gün uçağa bindim sanırım basınçtan tekrar kanama başladı, bir iki gün sürdü bitti. Şuan 16. günümdeyim sabah tuvalette kanamam olduğunu fark ettim, az önce baktım durmuş. Normal mi bu acaba? Ağrım, ateşim yok. Sadece antibiyotiklerimi düzenli kullanamadım. Antibiyotik yanında probiyotik de kullanıyorum, Candida mantarı azmasın diye." vekaleten bu soruyu sizle paylaşmak istedim. Az önce arkadaşımla hürriyetaile sitesinden doktora yolladığımız yazı. Siz de bir okuyup bize yol gösterebilirsiniz belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…