- Konu Sahibi _Insomnia_
-
özel hastanede oldum benözel hastanemi yoksa muayenehanesi olan özel bir doktoramı
özel muayene hakkında bişey diyemicem canım ama bana özel bi hastane ortamı daha güvenilir geliyo sanki doktor tavsiye edemem ankara da yaşamıyorum cnmpeki kızlar özel muayenehaneler nasıldır bilginiz varmı birde ankarada önerebilceğiniz bir doktor varmı
çok sağol canım bir kürtaj için özel hastanede 3600 lira istediler genel anesteziyle fiyatlar uçuk geldi ve asağı yukarı aynı raklamlarözel muayene hakkında bişey diyemicem canım ama bana özel bi hastane ortamı daha güvenilir geliyo sanki doktor tavsiye edemem ankara da yaşamıyorum cnm
nasıl olur yaa ben özel hastanede oldum ve 300 lira ödedimçok sağol canım bir kürtaj için özel hastanede 3600 lira istediler genel anesteziyle fiyatlar uçuk geldi ve asağı yukarı aynı raklamlar
hatta çok bilindik bir özel hastane 6000 lira rakam verdi genel anesteziyle olabileceğiniz birçok yer var kimseyi zorla burda kürtaj yapmıyoruz dediler bidenasıl olur yaa ben özel hastanede oldum ve 300 lira ödedim
sen neden kürtaj olucaksın cnm zorunlumuhatta çok bilindik bir özel hastane 6000 lira rakam verdi genel anesteziyle olabileceğiniz birçok yer var kimseyi zorla burda kürtaj yapmıyoruz dediler bide
neden amleyti tekrarladılar peki yani kanama neden olmuş canm birde sendemi özel hastanede oldnCanım ben kürtaj olduğum da ilk başta genel anestezi yapıldı hiçbirşey duymadım gozlerimi açtığımda odadaydim ama aradan saatler geçti fakat benim kanamam durmadıgi için acil tekrar ameliyathande lokal anestezi yapıldı onu da hissettim ama acı vermedi sadece tuhaf bir his vermişti zaten 'kısa sürüyor korkacak bir durum yok
Nerde ve ne kadar fiyata oldun canım? Fiyat konudunda bilgi veriri misinSanırım kürtaj olacaksın canım .ben 22 nisan da kürtaj oldum anestezi alarak (damar yolu ilaç)bir iki gün çok hafif sızı kahve leke nerdeyse hiç ağrım olmadı diyebilirim ilk reglimi 38 .gün oldum ve ertewesi gün şiddetli ağrı bulantı ishalle acile koştum yumuşak doku enf .kan değerlerim çok yükselmiş kanda mikrop vardı yatış yapılması gerekiyordu falan( kesin olarak kürtajla alakalı olduğu söylenemez deselerde benim kafamda soru işareti kaldı). ben yatmadım antibiyorik le şuan iyiyim.sana da geçmiş olsun
Ne kadar fiyata ve nerede oldun?özel hastanede oldum ben
ne kadar fiyata oldun ve nerede ıldun canım, çok geçmiş olsunCanım ben kürtaj olduğum da ilk başta genel anestezi yapıldı hiçbirşey duymadım gozlerimi açtığımda odadaydim ama aradan saatler geçti fakat benim kanamam durmadıgi için acil tekrar ameliyathande lokal anestezi yapıldı onu da hissettim ama acı vermedi sadece tuhaf bir his vermişti zaten 'kısa sürüyor korkacak bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?