Teşekkür ederimPıhtı derken muhtemelen parçadan bahsetmedi, içerde biriken kan pıhtısıdır kan toplanması.
Çok geçmiş olsunAllah en hayırlı zamanda yerini doldursun inşallah
Onun için tekrar kürtaj yapmazlar endişe etmeyinTeşekkür ederimevet kan pıhtısı dedi
Merhaba, bende de kürtajdan sonraki muayenede bi kan pıhtısı kaldıgını atabileceğimi en kötü ihtimalle adetle atacagımı söylemişti doktorum. benimde öyle pıhıtlı bi kanamam olmamıstı hatta sizinle aynı şeyi düşünmüştüm, ama 37 gün sonra regl oldum zaten muhtemelen o sekilde attım. korkulacak bir şey yok, geçmiş olsunMerhaba. 4 gün önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Doktor ilk muayenede içerde pıhtı kalmış dedi ve vajinal yolla bir ilaç yerleştirdi ama ondan sonra hiç pıhtı falan düşmedi sadece hafif kanamalar oluyor. İlla pıhtı düşmesi gerekir mi ? İlk defa kürtaj oldum hiçbir bilgim yok. Pıhtı içerde kalırsa tekrar kürtaj yapılıyor diyor internette bu beni korkuttu. Sizin nasıl oldu. Yardımcı olur musunuz ?
Çok teşekkür ederimOnun için tekrar kürtaj yapmazlar endişe etmeyinbendede olmuştu, kanamam olması için dr’um ufak bir işlem yaptı kanamam oldu, temizlendi
Çok teşekkür ederimOnun için tekrar kürtaj yapmazlar endişe etmeyinbendede olmuştu, kanamam olması için dr’um ufak bir işlem yaptı kanamam oldu, temizlendi
Çok teşekkür ederimMerhaba, bende de kürtajdan sonraki muayenede bi kan pıhtısı kaldıgını atabileceğimi en kötü ihtimalle adetle atacagımı söylemişti doktorum. benimde öyle pıhıtlı bi kanamam olmamıstı hatta sizinle aynı şeyi düşünmüştüm, ama 37 gün sonra regl oldum zaten muhtemelen o sekilde attım. korkulacak bir şey yok, geçmiş olsun
Gerçekten çok zor birşeymis. Çok geçmiş olsun size deBenim de kürtaj sonraki 2 adetimj gördüm şuan 3 ncuye hazirlaniyrm ilk ikisi çok kanamalı geçti çünkü daha 2 3 ay kanamalı geçer adet döneminde zaten kürtaj olduktan sonra iki hafta ara ara leke leke gelecek geçmiş olsun inşallah geçecek sıkmayın canınızı anlıyorum şuan sizi bende 3 ayım oldu kürtaj olali
Zor ama yenisi olacak ve geçecek inşallah beterin de beteri var dikkat edin sağlıcakla..Gerçekten çok zor birşeymis. Çok geçmiş olsun size de
Hemde ne zormuş..benimde 5. Günüm hatta burada dertleşme topigi filan mı açsam diye düşünmedim değil.. Benim ilk bebegim olacaktı.. Hayatımın tam orta yerine yerleşmeye başlamışken gittiGerçekten çok zor birşeymis. Çok geçmiş olsun size de
Benim de 7. Günüm. Benim de ilk bebeğim. Cidden çok zor. Durup durup ağlama krizlerine giriyorum nasıl atlatirim bilmiyorum. Umarım bu zor günleri atlatirizHemde ne zormuş..benimde 5. Günüm hatta burada dertleşme topigi filan mı açsam diye düşünmedim değil.. Benim ilk bebegim olacaktı.. Hayatımın tam orta yerine yerleşmeye başlamışken gittiAllah yardımcımız olsun...
Çok geçmiş olsun cevap için çok teşekkür ederimAyni seyi yasadim seninle. İlaci vajinama 3 kere yerlestirdim hafig kanama lekelenme yasamistim. Bir sonraki adette pihtili kanamam olmustu. Tekrar bir operasyon gecirmedim
Nasıl mutluyduk nasıl coşkuyla ailemize haber vermiştikBenim de 7. Günüm. Benim de ilk bebeğim. Cidden çok zor. Durup durup ağlama krizlerine giriyorum nasıl atlatirim bilmiyorum. Umarım bu zor günleri atlatiriz
Bizim de aynı şekilde 4 yıllık evliyiz. İlk bebegimdi. Herkeste bir neşe vardı. Herkes o kadar mutluydu ki. Benim bebeğimin kalbi hıc atmadı. Büyümedi 9 hafta olmasına rağmen 2.9 mm de kaldı. Neden böyle oldu bir açıklaması da yok. Doktorlar normal kabul ediyor dediğin gibi 2 veya 3. Kez düşük olmasını. İyi de insan bu psikolojiyi nasıl kaldirir bilmiyorum. İlerde olur mu onu da bilmiyorum bu yaşananlardan sonra. Yani tekrar olup tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye de korkuyorum. O yüzden bir daha cesaret edebilir miyim emin degilimNasıl mutluyduk nasıl coşkuyla ailemize haber vermiştikSonra 8.hafta kontrolu 1 gun oncesi tesadüfen sadece kan vermeye gittiğim doktor madem buraya kadar gelmişken bakalım demesiyle kalbinin durduğunu öğrendik yalnızdım dünya başıma yıkıldı ..Onu benden aldıkları gece sanki ateşlere attılar tekrar tekrar çıkarttılar beni..Kesinlikle psikolojik destek almak şart ..Kesinlikle keşke en basından bazı testler istenmeli..Ama ne gariptirki 2 veya 3 düşük tip dilinde nasıl normal görülüyor anlamıyorum...
Bir annee için bu hiç kolay değil hem de hiç ..Bunun normal bir tarafı olamaz..
Ama toparlanmak zorundayız..
Yeniden yeşerebilmek için.. Bende biraz küskünlük olduğu için doktor ilk adete kadar korunmasız ilişki yasak dedi sonra devam edeceksiniz dedi..Ha bilmiyorum bu stres ve kaygıyla tekrar bir bebeğim olur muBu seferde bu başladı.. Zaten 1 sene sonra kavusmus idim..Ya şimdi?
Sana da cok gecmis olsun.. ama umutsuzluga kapilma. Yaptirman gereken tum testleri yaptir ihmal etme. Ben suan tekrar hamileyim, benim yasadigimi yasayan herkese dua ediyorum. Rabbim evlat hasretiyle tutusan tum kadinlara anne olmayi nasip etsinÇok geçmiş olsun cevap için çok teşekkür ederim
AminSana da cok gecmis olsun.. ama umutsuzluga kapilma. Yaptirman gereken tum testleri yaptir ihmal etme. Ben suan tekrar hamileyim, benim yasadigimi yasayan herkese dua ediyorum. Rabbim evlat hasretiyle tutusan tum kadinlara anne olmayi nasip etsin
Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız ? Tekrar bir sorun oldu mu ? İnşallah olmaz ben tekrar aynı şeyleri tasarım diye çok korkuyorumSana da cok gecmis olsun.. ama umutsuzluga kapilma. Yaptirman gereken tum testleri yaptir ihmal etme. Ben suan tekrar hamileyim, benim yasadigimi yasayan herkese dua ediyorum. Rabbim evlat hasretiyle tutusan tum kadinlara anne olmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?