Haziranda 9 haftalikken kurtaj oldum ben de..

.. hala o gebeligimin ultrason fotoğraflarını sakliyorum ilk gebeligimdi. Kalp atisini duymaya diye gidip boş gebelik oldugunu ogrenmistik. Doktorum 3 ay korunma önerdi ve bu sürede folik asit kullanmaya devam etmemi söyledi. 2 ay korundum ben dogum kontrol hapiyla. Hapi bıraktıktan 1 ay sonra gebe kaldim tekrar elhamdullilah. Bence beklemek önemli. Seni cok iyi anliyorum inan bana. Ben de diyordum nasil bekleyim sanki korunduktan sonra ha deyince cocuk olacak mi.. ne kadar bekleyeceğim kim bilir diyordum.. ama sonra araştırınca 2 ay beklemenin iyi olacağına karar verdim rahmin toparlanmasi icin degil psikolojimin toparlanmasi için. Esimle beraber karadeniz turuna katıldık gezdik tozduk.. ve kendimi hazir hissettigimde korunmayi bıraktım.. elhamdullilah nasip oldu tekrar simdi icimde tedirginlik olsa da ultrasona gitmek için Allah büyük deyip teselli veriyorum kendime. Allah izin verirse oluyor vermezse olmuyor hersey bu kadar basit aslında. Ve bu sefer kimseye soylemedim gebe olduğumu bi tek esimle ben.biliyoruz. 3 ay doluncaya kadar da kimseye soylemeyecegim. Kurtajin travmasini atlatmak bi yana insanlara laf anlatmak niye kurtaj oldugumu anlatmak insanlarin acıyan bakışları beni daha cok mahvetmisti

.. Allah kimseyi evlat acisiyla sınamasın , evlat hasreti çekenleri bekledikleri hayirli haberlere kavustursun..