Kürtaj olduktan ne kadar sonra hamile kaldınız???

Hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin inşaAllah Rabbim ben de öyle dua ederdim 4 ay sonra korunmadigimiz zamanda hamile kaldım herşey gönlünüzce olsun :KK200:
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Allah im sağ salim kucağına almayı nasip eylesin :KK46::KK46::KK46:

Allah cumlemizden razı olsun canım zor günler senin için bu bekleme süreci ve bebeğinin acısı :( inşaAllah Rabbim en yakın zamanda nasip eder

ben iki ay bekledim 3.ay hamile kaldım benim doktorum iki ay bekle demişti şimdi çok şükür herşey yolunda 2.hamileliğim .benimle birlikte bir akrabamızda aynı durumu yaşamıştı o beklemedi hemen hamile kaldı ve ikinci kez düşük yaşadı yani bence dokttorunu dinlemelisin sorun sadece rahimde değil vücudunun kan değerlerinin ve vitamin değerlerinin de normale dönmesi lazım sonuçta bir hamilelik geçirmiş oluyor insan ama yinede sen bilirsin...

Kızlar ben geçen hafta çarşamba günü malesef kürtaj oldum 3 gün sonra da kardeşim doğum yaptı bebeğini gördükçe duygulandım Allah im uzun ömürler nasip eylesin ona inşallah neyse ben şimdi düşünüyorum ki ilk adetimden hemen sonra korunmayi bırakıcam rahim zaten 40 günde kendini toplar derler aranızda kürtaj olup erken hamile kalan var mı bana başınızdan geçenleri anlatabilirmisiniz şimdiden Allah razı olsun
Merhaba bende 2015 kasimda kurtaj oldum doktor 3 ay korunmami soyledi 3 ay korunduktan sonra ki ay olmadi falan diger ay cok sukur hemen oldu suan 31 haftalik hamileyim o konuda hic stres yapma kurtaj veya dusuk hamile kalamamaya engel bi durum oldugunu dusunmuyorum insallah seninde hemen olur..

ben iki ay bekledim 3.ay hamile kaldım benim doktorum iki ay bekle demişti şimdi çok şükür herşey yolunda 2.hamileliğim .benimle birlikte bir akrabamızda aynı durumu yaşamıştı o beklemedi hemen hamile kaldı ve ikinci kez düşük yaşadı yani bence dokttorunu dinlemelisin sorun sadece rahimde değil vücudunun kan değerlerinin ve vitamin değerlerinin de normale dönmesi lazım sonuçta bir hamilelik geçirmiş oluyor insan ama yinede sen bilirsin...
Benim tam olarak bebek olmadı boş gebelikte sayılırdı bebek kanından beslenmedi ya bi tek kese oluştu yine vitamin durumum etkilenmismidir ki acaba nebileyim sanırım insan beklemek istemeyince sürekli kendine bişeyler buluyor bişeyler düşünüyor galiba çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

Merhaba bende 2015 kasimda kurtaj oldum doktor 3 ay korunmami soyledi 3 ay korunduktan sonra ki ay olmadi falan diger ay cok sukur hemen oldu suan 31 haftalik hamileyim o konuda hic stres yapma kurtaj veya dusuk hamile kalamamaya engel bi durum oldugunu dusunmuyorum insallah seninde hemen olur..
Anladım canım çoğunluk bekle diyor yeniden aynı şeyleri yaşamamak için pazartesi doktora gidicem oda bi baksın bakalım ne diyecek ona göre hareket ederim Allah im seni de kurtarsın bi avazda inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

kızlar merhaba ben de 20 gun once kurtaj oldum bebegımın kalbı durdu bu ıkıcı kurtajım ılkınde kalbını hıc duyamamıstık bunda da hersey yolundaydı haftasına gore de ılerdeydı ama ne oldu anlamadık bebegın kalbının durdugunu ogrendık dr bana ıkı ay sonra tekrar bebek dusunebılırsın dıyor ama ben korkuyorum test yaptırmayı dusunuyoruz

kızlar merhaba ben de 20 gun once kurtaj oldum bebegımın kalbı durdu bu ıkıcı kurtajım ılkınde kalbını hıc duyamamıstık bunda da hersey yolundaydı haftasına gore de ılerdeydı ama ne oldu anlamadık bebegın kalbının durdugunu ogrendık dr bana ıkı ay sonra tekrar bebek dusunebılırsın dıyor ama ben korkuyorum test yaptırmayı dusunuyoruz
Bence de canım kan pıhtılaşmasi testi falan yaptırabilirsiniz

5yıllık evlıyım 1 korunduk 2.yılda dr gttık olmayınca esımde varıkosel dedıler amelıyat oldu...7 ay sonrası asılama oldum tutmadı.....ustune dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...derken gecen yıl tup denedık kımyasal oldu dustu coook kucuk tu degerım ....derken suan 2cı tupu denıorum...nasıp ınsallah tutunur bebegım bana....demem o kı degerlerımız sukur suan cook guzel bırkere dogal yoldan hamılre kalmama ragmen hamıle kalamadım...suan kı tup dememde degerler cok guzel ama malesef yumurtalar sadece 1 ı bolundu oda orta kalıtenın ıkıncı kalıtesı donduruldu...tıbben sansım az olsada hersey allahtan

Back
X