G gullsee Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 355 116 123 13 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gullsee #101 Insalla moon_aliza .!.: Aminnnn... dua ediyoruimden birsey gelmiyor. Her kontrole titreyerek giriyorum. Sanki aynı şeyleri duyacam senden de güzel haberler bekliyorum canım. Genişletmek için tıkla... Insallah canım. Inşallah once ben iyilesirim sonra vakit kaybi olmadan da hemen hamile kalayim istiyorum. Sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah
Insalla moon_aliza .!.: Aminnnn... dua ediyoruimden birsey gelmiyor. Her kontrole titreyerek giriyorum. Sanki aynı şeyleri duyacam senden de güzel haberler bekliyorum canım. Genişletmek için tıkla... Insallah canım. Inşallah once ben iyilesirim sonra vakit kaybi olmadan da hemen hamile kalayim istiyorum. Sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah
O oslew1985 Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 51 16 13 40 19 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gullsee #102 gullsee .!.: Insalla Insallah canım. Inşallah once ben iyilesirim sonra vakit kaybi olmadan da hemen hamile kalayim istiyorum. Sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah Genişletmek için tıkla... İNS AMİNN
gullsee .!.: Insalla Insallah canım. Inşallah once ben iyilesirim sonra vakit kaybi olmadan da hemen hamile kalayim istiyorum. Sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur inşallah Genişletmek için tıkla... İNS AMİNN