- 29 Ağustos 2014
- 50
- 6
- 18
İnşallah canım benim. Bu kürtajdan sonra hayatımda çok şey değişti. Her an ayrı stresli gergin geçiyor.Kurtaj oldugum dr a gidiyorum zaten o da net bisey diyemiyo. Rahim temiz diyo. Insallah bu sefer olurum.
inşallah. amin canım. sen korunması bıraktın mı? benim zaten bi kızım var coşkulu. Allah önce olmayanlara nasip etsin. yaşadıklarımı gerçekten kolay şeyler değil.İnşallah canım benim. Bu kürtajdan sonra hayatımda çok şey değişti. Her an ayrı stresli gergin geçiyor.herkese takmiyorum diyorum ama sanırım hala çok üzülüyorum. Sürekli panik halindeyim sanki bişey olacak gibi. Seni de tanımıyorum ama inan aklımdan geçiyorum sürekli. İnşallah bir an önce normale donersin. Rabbim bizde bebek nasip etsin. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
Bıraktım korunmayi ama olmadı maalesef bugün regl oldum.inşallah. amin canım. sen korunması bıraktın mı? benim zaten bi kızım var coşkulu. Allah önce olmayanlara nasip etsin. yaşadıklarımı gerçekten kolay şeyler değil.
Allah dayanma gücü versin kardeşim mutluluktan önce acıyı tatmışsın. Belkide böylesi sizin için daha hayırlısı allahın yaptıgı herşeyin sebebi vardır.en başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.
Allahim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese insallah. Allah once olmayanlara versin. Allah evlatlarimizi bjze bagislasin. Olur insallah kafani takma sen.Bıraktım korunmayi ama olmadı maalesef bugün regl oldum.Allah kızını sana bağışlasin. Ömrü uzun olsun. Gelecek ayi beklicem nasıpse.
Allahim sabirversin. Tez zamanda yeniden nasip etsin insallah canım. Cokzor ve agir duygular yaşadık. Yasamayan bilemez.Ben de aldım bebeğimi ama bakamadım kutunun içine, eşimle evimizin yakınındaki bir ormana gittik bir ağacın altına gömdük. Şalıma sardık onu. Tino'm gördü bakma sen dedi. Sanırım dediğin gibi parçalanmıştı. Benim civcivim 10. haftasındaydı ve o güne kadar hiç bir sorun yoktu. Hiç kanamam olmadı, hiç karnım ağrımadı. Ben rüyamda gördüm. Çok korktum uyandığımda hemen doktoruma gittim ve kalbi durmuştu.
en başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.
Allah kolaylık versin ben seni anlayabiliyorum benim de içim çok yandı iki düşük yaptım çok Üzgünüm isteyen herkese Allah tez zamanda versinAllahim sabirversin. Tez zamanda yeniden nasip etsin insallah canım. Cokzor ve agir duygular yaşadık. Yasamayan bilemez.
çok geçmiş olsuun
Allah yeniden bu sefer sağlıkla bir bebiş nasip etsin , kucağınıza alıp büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip etsin...
yazını okudum içim acıdı allahım ıns tekrarını yaşatmazen başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.
Çokşükür rabbime.. allah once olmayanlara nasip etsin insallah. Benim kızımda da kürtaj demislerdi cok uzulup aglamistim ama çokşükür kucagima aldim. Ikinciyikaybettim malesef. O yuzden cok guzell anılarım olmadi. Allahisteyen herkese evlet nasip etsin. Sağlıklı hayırlı Inşallah. ..Canım geçmiş olsun en azından bir çocuğun var o duyguyu hiç yaşamamış olanları düşün ben iki düşük yaptım ve hiç çocuğum yok çok zorr
nasılsın canım.? Biliyo musun benim kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olmus. o yuzden adet olmamisim. Tam 4 ay gecti. Bi tane prof dr a gitmistim o histeroskopi ameliyati yapti. Alttan kamerayla bakmış yapisikligi görünce de acmis ve spiral yerlestirmis rahimicine. 3 ay kalicak ve duzeldiyse yapışıklık spiral de alınacak inşallah.İnşallah canım benim. Bu kürtajdan sonra hayatımda çok şey değişti. Her an ayrı stresli gergin geçiyor.herkese takmiyorum diyorum ama sanırım hala çok üzülüyorum. Sürekli panik halindeyim sanki bişey olacak gibi. Seni de tanımıyorum ama inan aklımdan geçiyorum sürekli. İnşallah bir an önce normale donersin. Rabbim bizde bebek nasip etsin. Hayırlı sağlıklı olsun
inşallah.
Çok geçmiş olsun canim. En azından sebebi bulundu. Bir an önce iyilesirsin insallah. Ben tekrardan hamileyim, cok yeniyim yine. Korkularim hala devam ediyor. Rabbim buna ömür verir inşallah. Darısı da en kisa sürede sana olsun.nasılsın canım.? Biliyo musun benim kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olmus. o yuzden adet olmamisim. Tam 4 ay gecti. Bi tane prof dr a gitmistim o histeroskopi ameliyati yapti. Alttan kamerayla bakmış yapisikligi görünce de acmis ve spiral yerlestirmis rahimicine. 3 ay kalicak ve duzeldiyse yapışıklık spiral de alınacak inşallah.
Ya bunlar oldu iste. Sen ne yaptın hamile kalabildin mi ? Benim planlar 3 ay sonraya ertelendi Allah izin verirse insallah.
Ne güzel allah saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah canım. bence korkma icini ferah tut. Darisi benim de başıma insallah ama daha 3 ay var enaz. Hayırlısi..Çok geçmiş olsun canim. En azından sebebi bulundu. Bir an önce iyilesirsin insallah. Ben tekrardan hamileyim, cok yeniyim yine. Korkularim hala devam ediyor. Rabbim buna ömür verir inşallah. Darısı da en kisa sürede sana olsun.
ALLAHIM SABIR VERSİN YAŞAYAN TÜM ANELERE U ACIYI EVLAT BAŞKA BIRSEY BIR TANE VAR BENDE KIZIM OLUCA ANLATIM DUNYAN OLUYOR ONSUZ NEFES ALMAK COK ZORDUR INS YASATMAZ KIMSEYE TEKRARINI RABBIM HERKEZE HAYIRLISAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN INS BENDE SENEYE DUSUNUYORUM IKINCIYI INS ALLAHIM ARATMAZ..Ne güzel allah saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah canım. bence korkma icini ferah tut. Darisi benim de başıma insallah ama daha 3 ay var enaz. Hayırlısi..
Aminnnn... dua ediyorum sürekli. Elimden birsey gelmiyor. Her kontrole titreyerek giriyorum. Sanki aynı şeyleri duyacamNe güzel allah saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah canım. bence korkma icini ferah tut. Darisi benim de başıma insallah ama daha 3 ay var enaz. Hayırlısi..
ALLAHIM SABIR VERSİN YAŞAYAN TÜM ANELERE U ACIYI EVLAT BAŞKA BIRSEY BIR TANE VAR BENDE KIZIM OLUCA ANLATIM DUNYAN OLUYOR ONSUZ NEFES ALMAK COK ZORDUR INS YASATMAZ KIMSEYE TEKRARINI RABBIM HERKEZE HAYIRLISAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN INS BENDE SENEYE DUSUNUYORUM IKINCIYI INS ALLAHIM ARATMAZ..Ne güzel allah saglikla kucagina almayı nasip etsin insallah canım. bence korkma icini ferah tut. Darisi benim de başıma insallah ama daha 3 ay var enaz. Hayırlısi..
ALLAHIM VERMEZ BIRDAHA AYNI ACIYI INS DUA EN IYI ILACTIR KOTU DÜŞÜNME İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞ CNM BEN SENEYE ARTIK KISMET KIZIM 2,5YASINDA SENEYE DAHA IYI DOGANA KDRDA BEBEK BUYUMUS OLUR ABLALIK YAPAR RABBIM IZIN VERIRSE..Aminnnn... dua ediyorum sürekli. Elimden birsey gelmiyor. Her kontrole titreyerek giriyorum. Sanki aynı şeyleri duyacamsenden de güzel haberler bekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?