BENİM TAM 52 GÜN OLDU ADET OLMADIM. DR A GİTTİM HAMİLE DEĞİLİM. İLAÇ VERDİ ADET SÖKTÜRÜCÜ YİNE OLMADIM. NORMAL DİYO İLAÇ BİTTİKTEN 1 HAFTA SONRA OLURMUŞUM. KİST VEYA ÇATLAMAMIŞ YUMURTA GİBİ BİŞEY DE GÖRDÜ.SÖYLAMAK İSTEDİM SANA DA CANIM YAEvet tabiki sürebilir. 45 gün demişlerdi bana da. Sen içini ferah tut. İnşallah buradan hamile olduğumuz haberlerini de veririz. :)
Ne yalan söyleyim aklım sendeydi hep.BENİM TAM 52 GÜN OLDU ADET OLMADIM. DR A GİTTİM HAMİLE DEĞİLİM. İLAÇ VERDİ ADET SÖKTÜRÜCÜ YİNE OLMADIM. NORMAL DİYO İLAÇ BİTTİKTEN 1 HAFTA SONRA OLURMUŞUM. KİST VEYA ÇATLAMAMIŞ YUMURTA GİBİ BİŞEY DE GÖRDÜ.SÖYLAMAK İSTEDİM SANA DA CANIM YA
herşeyi çok güzel açıklamışsın kafalarda kalan soru işretlerine çözüm olmuşsun arkadaşım bende oğlumu sorunsuz bir şekilde kucağına almanın rahatlığıyla bir senelik uğraşlarımızın sonucunda nihayet hamile kaldım diye sevinemeden bebeğim 8 haftalıkken düştü yani hesaplıyorum da tam bir ay hamileliğimi yaşamışım ama inanılmaz tarif edilmez bir acıymış gerçekten yaşamayan kesinlikle bilemez hatta tahmin bile edemez koltukta uzanırken birdeb bir bıçak batması ve lavoboya gidince gebelik kesesi hiç bozulmadan karşımadaydıhemen eşimi çağırdım yıkıldı çok kötü oldu ben gayet soğuk kanlıtekrar tekrar inceledim keseyi sonra bir kutuya koyup doktora gittik doktor kürtaja gerek olmadığını söylesi ama kanaman uzun sürer dedi gerçektende öyle oldu çok yoğun kanamam oldu tam bu gün bir hafta oldu hala devam ediyor daha ne kadar ped kullanırım bilmiyorum ama benim de niyetim iki ay kadar dinlenmek hem bedenen hem psikolojik olarak... güzel günlerde birbirimizin güzel haberlerini alırız inşallah....
Şu an üzgün ve streslisindir, seni hiçbir şey de avutmaz ama benim kürtaj günümü anlatayım sana.
Ben akşamdan hastaneye yattım. Kürtaj öncesi rahim açılsın diye 3 hap koyuyorlar alttan. 3 saat sonra da kürtaja alınıyorsun. Ben odadan sedyeyle çıkarken ağlamaya başladım (uyanamayacağım, öleceğim diye ) ameliyathaneye girene kadar ağladım. Neyse benim sedyeyi bir oda kapısına koydular, metrobüs kuyruğu gibi.Önceki kadın çıkacak , beni alacaklar. O da yavaş yavaş ayılıyordu. kadına sürekli doktor "adını söyle bana, adın ne senin? " deyip duruyordu. o an beni de aldı bir panik, sürekli kendime "benim adım x, benim adım x" diye söylemeye başladım. Neyse koydular masaya, bacakları açtılar, anestezist geldi kullandığım ilaç var mı falan sordu, elinde şırıngayı damar yoluna enjekte ederken, ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı. Kadına bakıp "ağzım burnum yaniiiyyy dedim, "yanıyor" bile diyemeden film koptu. Uyandığımda asansöre götürülüyordum ve tüm koridorda "benim adım x" diye bağırıyordum yani ilk kural ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın, kendini rahatla, güzel şeyler düşün, hemen girip çıkıyorsun inşallah.
Sonra odaya alındım, kan testleri yapıldı, onların sonuçlarını bekledim. Sünnet çocuğu gibi odaya gelen herkese açıp gösterdim.Bazı kontroller yatakta, bazıları muayene odasında oldu, öğleden sonra da çıkıp evime geldim. ne ağrım oldu ne kanamam. Hatta bir hafta sonra kontrole gittim, doktor pıhtı gördü içerde çünkü kanamam olmamıştı. Onlar da döküldü, şükür bunu da atlattım.
Yani korkma canım, streslenme, iyi şeyler düşün. Gelecekte kucağına alacağın bebeği düşün, veren Allah, alan allah de her şeyin güzel ve sorunsuz geçsin.
Tıp okumaya karar verdim valla onca şeyden sonra
5 kasımda kaybettim. Daha 17 gün olmuş. Şimdi Aralık sonu test sonuçlarımı alacağım inşallah. 2-3 regl görmeden, sonuçları almadan düşünmüyorum. Ben fiziksel olarak değil, psikolojik olarak çok yıprandım. zaten takıntılı bir tipim. Takdir-i ilahi ama gene de tüm testleri elime almadan, doktor doktor gezmeden denemek istemiyorum tekrardan.
herşeyi çok güzel açıklamışsın kafalarda kalan soru işretlerine çözüm olmuşsun arkadaşım bende oğlumu sorunsuz bir şekilde kucağına almanın rahatlığıyla bir senelik uğraşlarımızın sonucunda nihayet hamile kaldım diye sevinemeden bebeğim 8 haftalıkken düştü yani hesaplıyorum da tam bir ay hamileliğimi yaşamışım ama inanılmaz tarif edilmez bir acıymış gerçekten yaşamayan kesinlikle bilemez hatta tahmin bile edemez koltukta uzanırken birdeb bir bıçak batması ve lavoboya gidince gebelik kesesi hiç bozulmadan karşımadaydıhemen eşimi çağırdım yıkıldı çok kötü oldu ben gayet soğuk kanlıtekrar tekrar inceledim keseyi sonra bir kutuya koyup doktora gittik doktor kürtaja gerek olmadığını söylesi ama kanaman uzun sürer dedi gerçektende öyle oldu çok yoğun kanamam oldu tam bu gün bir hafta oldu hala devam ediyor daha ne kadar ped kullanırım bilmiyorum ama benim de niyetim iki ay kadar dinlenmek hem bedenen hem psikolojik olarak... güzel günlerde birbirimizin güzel haberlerini alırız inşallah....
Güllsee var mı bir değişiklik canım?BENİM TAM 52 GÜN OLDU ADET OLMADIM. DR A GİTTİM HAMİLE DEĞİLİM. İLAÇ VERDİ ADET SÖKTÜRÜCÜ YİNE OLMADIM. NORMAL DİYO İLAÇ BİTTİKTEN 1 HAFTA SONRA OLURMUŞUM. KİST VEYA ÇATLAMAMIŞ YUMURTA GİBİ BİŞEY DE GÖRDÜ.SÖYLAMAK İSTEDİM SANA DA CANIM YA
Malesef.. Çarşamba günü de olmazsam perşembe günü dr a gidicem. Dr ilactan sonra süre tanımıştı.2 ay oldu nerdeyse. Normal degil bence bu durum. Yoksa simdiye kadar olurdum. Yumurtalikta kist felan varsa şimdi bide tedaviyle ugrasicam. Ben bian önce regl olup çocuk yapmayı düşünürken boyle bi sıkıntıyla karsilasirsam cok üzülücem. Oyle iste canim......Güllsee var mı bir değişiklik canım?
Adet olmadim hala.bugun gittim dr a. Hamilesindir belki diye bhcg istedi ama degilim. Sonucun negatif ciktigini yarin ogrenir ve beni duruma göre yeniden cagiracakti. Adet olmamgerekirmis hamile degilsem ama olmuyorum of catlicam artıkGüllsee var mı bir değişiklik canım?
Gerçekten uzun sürdü artık.Adet olmadim hala.bugun gittim dr a. Hamilesindir belki diye bhcg istedi ama degilim. Sonucun negatif ciktigini yarin ogrenir ve beni duruma göre yeniden cagiracakti. Adet olmamgerekirmis hamile degilsem ama olmuyorum of catlicam artık
Gecen hafta 3 ttü bu hafta 0.. dr bugün aradı. 1 hafta daha beklicekmisim sonra olmazsa gelsin demis. Yine ilac vericekmis duzene girmesi icin. Cookkk uzadı cok bunaldim ya artik. Bide her gün adet olcakmisim gibi hissediyorum ama yokGerçekten uzun sürdü artık.regl olmak için ilacta kullandin. Yarına inşallah olursun sıkıntın kalkar ortadan. Beta değerin kaç çıktı?
Zor bir süreç. Ne desem boş ve anlamsız biliyorum. Ama strese sokma vücudunuda, rahatlamaya çalışGecen hafta 3 ttü bu hafta 0.. dr bugün aradı. 1 hafta daha beklicekmisim sonra olmazsa gelsin demis. Yine ilac vericekmis duzene girmesi icin. Cookkk uzadı cok bunaldim ya artik. Bide her gün adet olcakmisim gibi hissediyorum ama yok
en başan beri bozulmuş kese kanama, düşük olcak bekle derken 7. haftada yavrumun kalp atışını duyduk umutlandık sonra bi daha hiç duyamadık9.haftamda bu salı kürtaja aldılar beni. uyanınca bakmak istedim. utuya koymuşlar patolojiye yollamak için. kanın içinde yüzen beyaz parçalar vardı.yavrumun pıt pıt sesini duyduğum kalbide mi o kutudaydı yani? herşeyi...minik bedeni paralanarak mı çıkıyomuş böyle kızlar? o paçalar eli kolu bacağı...herşeyi miydi? dayanamıyorum içim yanıyo.
Güllsee var mı değişiklik canım.. regl oldun mu?Adet olmadim hala.bugun gittim dr a. Hamilesindir belki diye bhcg istedi ama degilim. Sonucun negatif ciktigini yarin ogrenir ve beni duruma göre yeniden cagiracakti. Adet olmamgerekirmis hamile degilsem ama olmuyorum of catlicam artık
Olmadim hala. Gecen cuma dr 3 tane igneyi birden vurunuyodun dedi 1 hafta icinde kesin adet söktürür dedi. 1 hafta oldu ama yok. Pazartesi yine gidicem. Olmuyorum adet. Rahimde yumurtaliklarda bi sisıkıntı yok tertemiz diyo. Bebekte yok ama adette olmuyorum. Pazartesi ye kadar olmazsam bu sefer ne dicek çok merak ediyorum.neden olmuyorum cok şaşırıyorum gerçekten.Güllsee var mı değişiklik canım.. regl oldun mu?
dr a gittim. 21 günlük ilaç verdi. ilaç bittikten 1 hafta sonra olursun dedi. umarım dediği gibi olur. hatta ilaca kalmadan adet olmak istiyorum.Allah Allahhh...niye böyle olur ki? Rahim filmi cekildi mi peki? Sana da zor artik, sıkıntılı bir surec.
Sen soğan kürü falan dene istersen canım bi ya .. Söktürür adetini belki ..dr a gittim. 21 günlük ilaç verdi. ilaç bittikten 1 hafta sonra olursun dedi. umarım dediği gibi olur. hatta ilaca kalmadan adet olmak istiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur. Niye olmuyor bi açıklama yapmıyor mu doktor. Kürtaj olduğun doktorla mi görüşsen acaba..dr a gittim. 21 günlük ilaç verdi. ilaç bittikten 1 hafta sonra olursun dedi. umarım dediği gibi olur. hatta ilaca kalmadan adet olmak istiyorum.
Kurtaj oldugum dr a gidiyorum zaten o da net bisey diyemiyo. Rahim temiz diyo. Insallah bu sefer olurum.İnşallah dediğin gibi olur. Niye olmuyor bi açıklama yapmıyor mu doktor. Kürtaj olduğun doktorla mi görüşsen acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?