• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olma durumum var, özel hastanede incelenir mi?

Hep ayni hikaye

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
743
853
303
34
Merhaba kızlar, bebeğin büyümemesinden dolayı kürtaj olabilirim. Ama bu ikinci olacak. İlkinde sadece patolojik incelendi sonuçta birsey çıkmadı. Şimdi bu ikinci kürtaj olursa ölüm sebebini öğrenmek için incelemeye göndermek istiyorum. Ama bunun için özeli mi devlet hastanesini tercih etmeliyim? Devlet hastanesinde inceleme yaparlar mı? Fikirlerinizi bekliyorum.

Özel hastanede yaptırıp devlete incelemeye veriliyor mu acaba?
Cok uzgunum rabbim sabir versin İşinize gerçekten karışmak istemem sizn tercihiniz ama tabi lütfen bebeklerinin inceleme ye araştırmaya vermeyin duyduğum kadarı baya kötü oluyormuş umarım bundan sonraki.gebelikleriniz sağlıklı olur sağlıkla ilerler

Cok uzgunum rabbim sabir versin İşinize gerçekten karışmak istemem sizn tercihiniz ama tabi lütfen bebeklerinin inceleme ye araştırmaya vermeyin duyduğum kadarı baya kötü oluyormuş umarım bundan sonraki.gebelikleriniz sağlıklı olur sağlıkla ilerler
Ben de istemiyorum ama sebebi bulunur mu diye de düşünüyorum. Umarım bunda da ihtiyaç kalmaz yarın belli olacak.🤲

Teşekkür ederim inşallah, Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin 🤲

Teşekkür ederim inşallah, Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin 🤲
Amin insallah bende bundan 2 sene once kalbi durdu bebegimin okadar pişmanım ki gonderdigime keşke göndermeseydim alsaydım ama o anda dediğiniz gibi neden oldu dusuncesi insanı yiyip bitiriyor ama simdi gondermeseydim diyorum

Özel hastanede yaptırıp devlete incelemeye veriliyor mu acaba?
Açıkçası tam olarak bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Ama sanmıyorum çünkü prosedür çok oluyor. Anneden babadan izinler imzalar detaylı şeyler yazan bir sürü kağıt imzalamıştık. Bunun sorumluluğunuda yapan hastane sadece kendisi alır diye düşünüyorum. Birde Azaa Azaa yaptırmayın demiş kendi tercihi tabiki ama ben patolojik ve genetik inceleme yaptırdım alınan örneği bizzat eşim laboratuvara verdi özel bir sıvı içinde bebekten alınan bir kan pıhtısı kadar parça vardı. Bize bebeği de alabilirsiniz dendi. Komple bebek üzerinde çalışmıyorlar.

Açıkçası tam olarak bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Ama sanmıyorum çünkü prosedür çok oluyor. Anneden babadan izinler imzalar detaylı şeyler yazan bir sürü kağıt imzalamıştık. Bunun sorumluluğunuda yapan hastane sadece kendisi alır diye düşünüyorum. Birde Azaa Azaa yaptırmayın demiş kendi tercihi tabiki ama ben patolojik ve genetik inceleme yaptırdım alınan örneği bizzat eşim laboratuvara verdi özel bir sıvı içinde bebekten alınan bir kan pıhtısı kadar parça vardı. Bize bebeği de alabilirsiniz dendi. Komple bebek üzerinde çalışmıyorlar.
Laboratuvara verdi dediniz ya hastane ayrı Laboratuvar ayrı mıydı
Cevabınız için teşekkür ederim

Laboratuvara verdi dediniz ya hastane ayrı Laboratuvar ayrı mıydı
Cevabınız için teşekkür ederim
Dikkat etmedim hiç sonuçlarda nerede yazıyordu. Kağıtları bulup bakarım gün içinde. Ama sonuçları almak için yine ege üniversitesi hastanesine gitmiştik telefonda bilgi vermiyorlar kesin olarak.

Back
X