Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

Geçmişler olsun :KK43: bir insan nasıl bu kadar ihtiyatsiz olabilir? Ertesi gün hapı gondom bunların varlığından haberiniz var degil mi?
Her neyse bence çocuğunu öldürme şu anda 5 aylık olan bebeğin gibi o da senin bebeğin
Geçmişi unut eşine güvenmeye çalış
Yeniden hata yaparsa o zamandüşünürsünüz şimdiden kendini bitirme
İşin mesleğin varmı?
Korunurken oldu zaten

Böyle bir kararı bana sorarsanız tabiki Allahın verdiği cana katil olup kıymayın derim!
Ama bunun vebalini bize yüklemeyin çünkü ağır birşey bu kararı kendiniz vermelisiniz.
Eşiniz tövbe etmiş ve ilişkiye devam etmişsiniz şimdi bir şey yok diyor şüphelendiğiniz bir durum mu var ?

16 yasinda nasil evlendin sen? daha cocuksun cocuk mu buyutuyorsun? sana yol gosterecek bir buyugun yok mu? burada harcarlar seni yok nedden korunmadin neden aldatan adamla sevistin diye.
meslegin falan da yok degil mi canim senin? cok zor...
aldir deseler burada aldiracak misin? aldirma deseler buyutebilecek misin? annenle ya da akli basinda bir buyugune ac konuyu. esinle konus.
16yasimda evlenmedim canm. Bu konuyu konuştuk zatn sadce bursa paylaşmak istedim benim isteğimle olmadi. Herşey ordn bakinca çok basit geliyo insanlara soyliycem bisey bulamıyorum hockimse benim durumda klmaz inşallah korunurken oldu ayrıca

9 aylık hamile iken aldatıldığını öğrendin , kocan aldatmaya da devam etti bunu da öğrendin ve o adamla ilişkiye girmeyi miden kaldırdı ise çocuğu aldır yada doğur her türlüsünü kaldırırsın :KK66:
On numara beş yıldız yorum olmuş.aynen her türlüsünü kaldırır arkadaş...

Böyle bir kararı bana sorarsanız tabiki Allahın verdiği cana katil olup kıymayın derim!
Ama bunun vebalini bize yüklemeyin çünkü ağır birşey bu kararı kendiniz vermelisiniz.
Eşiniz tövbe etmiş ve ilişkiye devam etmişsiniz şimdi bir şey yok diyor şüphelendiğiniz bir durum mu var ?
Olsa ne olur
Bi tövbe daha eder
Gelsin 3 numara
Allah bereket versin
Darısı olmayanların başına
Ha çok isteyen arkadaşlara da tavsiyem korunun, korunmayanların olmuyo ne hikmetse korunuyoduk diyenlerin oluyo çünkü hep
Keramet bunda olabilir

Diyelim ki bu yasta bu yaşantı senin tercihin değildi. Belki aile tarafından evliliğe itildin. Ama evliliği ,eşi tanımadan değil 2. Çocuğu 1. Çocuğu bile bu dünyaya getirmen senin elinde olan birşey. Ben sana degil bu çocuklara çok üzülüyorum yaaa. Malesef kimse EBEVEYNlerini seçemiyor

herhalde kocası, beni affettiğini kanıtla demiş ve sonra birlikte olmuşlar :KK53:

kürtaj olmanı bende istemem sence ne yapman gerekiyor? evlendiyseniz, birinci çocukta olduysa hele ki aldatıldıysanız bu gibi şeylere neden önem verip, önlem almazsınız anlamıyorum.
ben bekarım, ey evlililer kervanı ALLAH aşkına bu kadar mı kadınlar kendilerinden geçiyorda düşünemiyor, söyler misiniz

her cevaba "inşallah benim durumumda kalmazsınız" demişsiniz
amin. insan beşerdir şaşar
ama kendi adıma bu kadar üst üste hatayı elimle ettiysem boynumla çekerim.
"niye böyle yaptın?" diyene de "başına gelsin de gör!" dercesine kinayeli kinayeli "inşallah yaşamazsın"demem.
büyük konuşmaktan korkarım ama akıl vaaar fikir var
Allah dermansız dert, akılsız baş vermesin.

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
bu kararı sen vereceksin.
ama şunu yazmam lazım . madem adama güvenmiyorsun madem seni aldatıyor. hadi seviştiniz bunu anlarım da neden korunmadığını hiiiçç anlamadım.
kürtaj hakkında ki genel fikrim : eger durum şartlar bunu gerektiyorsa yapılabilir bir şey.

Olsa ne olur
Bi tövbe daha eder
Gelsin 3 numara
Allah bereket versin
Darısı olmayanların başına
Ha çok isteyen arkadaşlara da tavsiyem korunun, korunmayanların olmuyo ne hikmetse korunuyoduk diyenlerin oluyo çünkü hep
Keramet bunda olabilir
:KK53::KK53::KK53:

Valla konu gerçekse şu kadar yaşa çok şey sığdırmış konu sahibi
Nasıl ilişkiler ,nasıl sevişmeler derken olan sadece o masum bebeciklere oluyor!!!!

Senin durumun neymiş anlamadım ben.
Kocan aldatıyor, yine de sevişiyorsun.
Kürtaj istemiyorum önerilerinizi bekliyorum ne demek?
Ne önerebiliriz sence?
Adamdan boşanamıyorsan sevişme.
Sevişiyorsan doğru düzgün bir korunma yöntemiyle korun.
Korunmuyorsan bebeği ne yapacağını bize değil kocana sor.

Back
X