Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

Yorumunuz için teşekkür ederim bu durum benim tercihin değildi inşallah benim durumum da kalmazsinz

Adam zorla mi birlikte oldu seninle ? Hadi diyelim zorla birlikte oldu korunmakta mi sadece onun tercihinde olan birsey. cocuk dogurmus kadinsin haberin yokmu kadin korunma yontemlerinden senin.
Ne dersen de suanki durumunda sucunda yarisindan fazlasi senin kendini magdur durumunda gorme yani.

Korunsaydin, kocani nasil affettin baska bisey demez kimse bosuna sorma canim. Bebegini aldirma. Oda bir sekilde dogar ve buyur diger bebeginle birlikte. Bu sirada esinle arani iyi tutmaya calis derim. Bir daha hata yapmasina musade etme. Bosanmak, bebek aldirmak son careler. Sorunlari duzeltmeye evliligi yoluna koymaya bak canim

18 Yaşındasın
5 aylık bebeğin var
2 haftalık hamilesin üstelik korunurken oldu
Yaklaşık 6-7 ay önce aldatıldın
Eşin tövbekar oldu
İşin gücün yok
Sahip çıkan yok
Yapabileceğin tek şey var ; dizini kırıp çocuklarını büyüteceksin
Ha bir ha iki ne fark eder, bunca rezilliğin içinde çocukların adetimi bir tek dert, birini yok edince mi çözülecek bu sorunlar ? Kürtaj günah biliyorum diyorsun da kastettiğin nedir, nasıl bir çözüm sunacak sana insanlar ?

Olsa ne olur
Bi tövbe daha eder
Gelsin 3 numara
Allah bereket versin
Darısı olmayanların başına
Ha çok isteyen arkadaşlara da tavsiyem korunun, korunmayanların olmuyo ne hikmetse korunuyoduk diyenlerin oluyo çünkü hep
Keramet bunda olabilir
hakkaten 3 senede denemediğim bi bu kaldı , korunarak mı çocuk sahibi olmayı denesem bir de yaa:KK53:

O değilde ben de kızıma hamileyken adetim bir gün geçince kan testi yaptırmıştım. Testte 2-3 hafta arası çıkmıştı gebelik. Herkes buna takılmış ama bence çıkabilir. Kese vs görünmez ama kanda gebelik vardır.

Neyse konuya inanmadım ama gerçek olduğunu varsayarsak kürtaja hayır diyen,boşanmaya yanaşmayan birine ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki.

Ben kk dan bunu öğrendim
Çocuk düşünürsem korunarak deneyeceğim ( : öyle daha basit oluyomuş
ben çok istiyordum ikinciyi eşim istemiyordu yıllarca korunduk hiç kaza olmadı sonra eşim gün sayarak korunmaya başladı 3-4 ay sonra hamile kaldım gerçekten korununca hamile kalıyorsun tavsiye ederim:)

ben çok istiyordum ikinciyi eşim istemiyordu yıllarca korunduk hiç kaza olmadı sonra eşim gün sayarak korunmaya başladı 3-4 ay sonra hamile kaldım gerçekten korununca hamile kalıyorsun tavsiye ederim:)
Tamam ikinciyi düşünürsem uygularım, sağ ol
2 hafta süre geçince de konu sahibinin doktoruna görünürüm, şıp diye cevap alırım
Öyle 6 hafta filan boşa bekleyemem

nasılll nasılll nasılllll?? 2 haftalık hamilelik dediğinde bana pek inandırıcı gelmedi konu.. gerisi zaten korkunç ilişkiler yumağı..

Ben kk dan bunu öğrendim
Çocuk düşünürsem korunarak deneyeceğim ( : öyle daha basit oluyomuş

canım öyle deme, bu tarz konular çocuk istemeyen kişilerde de depresyona sebep olabiliyor.
hani hangi korunma yöntemini seçecek.
ben doğumdan sonra en az iki yöntemle birlikte korunmayı planlıyorum, bir de süt korursa triple olacak :KK39:

Back
X