• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olmak :(

yani bebek görünmese de aslında gelişim devam ediyor
tamam anladım
çok teşekkür ediyorum
konu sahibi de inşallah hayırlı olan kararı verir

evet aynen oyle..6. hafta civari kalbi olusur ve atmaya baslar,sonrasinda organ taslagi olusur ve hamilelik ilerler.
eger embriyo saglikli degilse ya da anne de hormonal bi sIkinti olursa genelde ilk 3 ay dusukle sonuclanir hamilelik:KK61:

evet aynen oyle..6. hafta civari kalbi olusur ve atmaya baslar,sonrasinda organ taslagi olusur ve hamilelik ilerler.
eger embriyo saglikli degilse ya da anne de hormonal bi sIkinti olursa genelde ilk 3 ay dusukle sonuclanir hamilelik:KK61:

Size de cok gecmiş olsun :KK61:
başınız sağolsun

Son düzenleme:
"Geçim korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Biz, onların da sizin de rızkınızı veririz. Onları öldürmek gerçekten büyük bir suçtur." (İsrâ, 17/31);

"Bilgisizlikleri yüzünden beyinsizce çocuklarını öldürenler ve Allah'ın kendilerine verdiği rızkı, Allah'a iftira ederek (kadınlara) haram kılanlar, muhakkak ki ziyana uğramışlardır. Onlar gerçekten sapmışlardır. Ve doğru yolu bulacak da değillerdir" (En'am, 6/140).

"De ki: 'Gelin size Rabbinizin haram kıldıklarını okuyayım: Allah'a hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana-babaya iyilik yapın. Fakirlikten dolayı çocuklarınızı öldürmeyin; sizi de onları da biz rızıklandırırız. Hayâsızlıkların açığına da gizlisine de yaklaşmayın. Haklı olmanız müstesna Allah'ın öldürülmesini haram kıldığı cana kıymayın. Allah, aklınızı kullanasınız diye size bunları emretti." (Enam, 6/151)

Bir üstteki yorumu konu sahibinin inançlı bir insan olduğu yönündeki aciklamasina dayanarak yaptım.. Kesinlikle dini yönde bir baskı icermemektedir

İyi de korunun arkadaşım yazık günahtır ya o canın bi tirnagini yapabiliyomusunuzda aa hamileyim durumumuz yok bakacak kimse yok aldiriyim diyosunuz allah onu verirken bizlere aldırma gibi bi secenek sunmuyo işte allah bize vermiyo sınıyo size verip sınıyo yinede şükürler olsun sizede çıkış yolu gostersin

Sartlar zor ise bir bebek daha dünyaya getirip onu perisan etmeyin...

Cok cok fazla zor biliyorum ama mantikli olun mantikli karar alin duygusal davranmayin bir can söz konusu tabiki zor belki bende yapamazdim ama sartlar ne gerektiriyorsa o olmali...

bence bu cana kıyarsan eğer, onun vicdan azabıyla bir ömür çok zor yaşarsın.. yapma rica ederim canım ya

O kadar cocuk isteyen kadın goruyoruz kac yiıl ugraşipta cocuk getiremeyen insan göruyoruz yazıkk başkada birsey diyemiyorum

Back
X