Birde sanki konu sahibi,bir çocuğum var ikinciye hazır değilim demişçesine saydırıyoruz da saydırıyoruz. Ben gerçekten maddi anlamda kötü durumda olduklarına inanıyorum şahsen. Oturup ağlamışlar birlikte ötesi var mı? Çaresizlik işte böyle birşey. İnsanlar kirada oturup,asgari ücretle yarı aç yarı tok yaşıyor,öyle bir dünyadayız maalesef, çalışan kadına ücretli izin veriliyor iki sene bizim mi haberimiz yok? Kadın zaten 6.5 aylık bebeği yaşlı başlı insana bırakıp işe gidiyor o kadar kötü durumda demekki. 2 sene ücretsiz izin alıp bebeğine bakamamış. Ayrıca işyerinden sorun çıkarabilirler üst üste olduğu için hamilelik durumu. Belki işinden dahi olacak.
Gönül isterki dünyaya her gelen bebeğe en azından mama,bez,giyim yardımı yapılsın ama oda yok.
Tuzu kuru olan konuşuyor. Benim imkanım varken,kızım 3 yaşında olmasina rağmen,düşünmüyorum ikinci çocuğu,neden mi? Sağlam bir geleceği olsun,iyi okullarda okusun,yetebileyim ,yetemediğimde kahrolmayayım diye maddi manevi,kaldı ki konu sahibi ne yapsın?
Ben anlıyorum durumunu,anlamak çok zor olmasa gerek. Aldır yada aldırma demek benim haddim değil ama ay sonu getirilemiyorsa 1 bebekle,ikinciyle ekstra olacak buda belli birşey. Allah yardımcısı olsun. Hakkında hayırlısı olsun her ne karar verirse versin dilerim.