• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olmak :(

Dogununannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
22
45
3
37
Merhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.

Rızık endişesi ile bebek istememek bile doğru değilken. Olmuş oluşmuş bir bebeğin canına kıymak kesinlikle doğru olamaz hep söylenir zaten. Rabbim yolunuzu açsın inşallah en doğru kararı verirsiniz. Bende hamileyim 2. Ye arada yaş farkı var çalışmıyorum yakın zamanda bir daha olsa eminim bende ne yapacağım derim. Ama kıymayın Allaha bırakın dikkat edin düşürecegim derken bebeğe zarar verip engelli olmasına sebeb olmayın

Merhaba
Benim 6.5 aylik bir oglum var 1 ay once işime dondum. Ogluma annem bakıyor. Dun 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Dusunmeden dogurmak istedim. Ama oglum cok zor bir bebek annem tek bakiyor 65 yasinda cok hastalıkları var. Buna bile zor bakiyor. Aman kizim ben ikisine nasil bakarim. Mumkun degil dedi. Esimin kendi annesi degil. Zaten asla bakmaz. Esimle dun aglaya aglaya aldiralim dedi. Cok caresisiz. Bir cana kiymak beni mahvediyor. Calismamak gibi bir olasiligim yok. Maddi anlamda zaten cok iyi degiliz. Cok caresiziz.
Dun doktor 5 haftalik sadece kese var bebek yok daha olusmamis dedi ama Rabbim vermis onu. Cok gunah.cok uzuluyorum cok korkuyorum. Yarin Rabbin huzuruna nasil cikarim. Insanlar kapilarda evlat icin caresiz beklerken ben kiyicam. Kafayi yicem bir akil verin. Yardim edin.
Bir cana sakın kıyma

sende kk nin yarısı gibi klasik korunurken hamile kaldın değil mi:KK53:

üstelik daha minicik bebeğin varken şartlar hiç mi hiç uygun değilken

ben aldır ya da aldırma diyemem hayatında neler yaşadığın ya da yaşayacağın sadece seni ilgilendirir çünkü.

peki korunmadın mı?

kusura bakma acımasız konusucam biraz. 65 yasındaki annen 6 aylık bebege nasıl zor bakıyordur bi düşün. kadın çocuklarını evlendirmiş şimdi rahat edecegi zamanda 6 aylık bebege bakıyor. bu sizin için bulunmaz bir nimet! hem diyosun ki calısmak zorundayım işten ayrılamam diyosun hem de daha bebegin 6 aylıkken yeniden hamile kalıyorsun. ben de hormonlu spiral olmasına ragmen kendimiz de tedbiri elden bırakmıyoruz. benim haddime değil aldır ya da aldırma demek. hayat sizin çünkü..ama annene güvenip doğurma derim eğer doğuracaksan. yerinde olsam aldırırdım ve cok daha dikkatli olurdum sonrasında

Merhaba
Yapma ne olur kıyma o cana bende kızım 3 aylıkken hamile kaldım çok üzülmüştüm ama kesinlikle aldırmayı düşünmedim 2 aylıkken düştü ve kürtaj olmak zorunda kaldım o kadar vicdan azabı çektim ki kızıma nasıl sevinmiş ona üzülmüştüm hala içim sızlar ki ben aldırmadığım halde lütfen yapma o da bi can onun yaşamasına ölmesine senmi karar vereceksin

Korundum ama ona ragmen kaldim

demek ki bebişin gelesi varmış,ona rağmen hamile kaldığına göre.

şimdi eğer iki bebeğe birden bakmak zor gelecekse,hem maddi hem manevi açıdan çok yıpranacaksan yapılacak şey belli.ancak ben bakarım ikisini de iyi şekilde büyütürüm diyorsan hayırlı olsun demek düşer bize de.

Korunmaz olurmuyum o halde hamile kaldim
Ne kadar enteresan yaa

kimisi hiç korunmaz yıllarca hamile kalmaz

kimisi sözde korunur buna rağmen şıp diye hamile kalıverir

bu bebeği aldırıp korunmaya aynı şekilde devam edersen korkarım ki

daha çok bebeğin günahına girecek gibisin

neyle korunuyorsan işe korunma yöntemini değiştirmekten başlasan iyi edersin

Back
X