Her düşünceye saygı duymak zorundayız düşüncelere bişey diyemicem. Fakat söyle düşünün ilk çocuğunuz ikiz olsa ne yapacaktınız? İkizlerı olan iki tane bu olmaz diyip aldırıyor mu?
Ya da Allah korusun ama diğer çocuğun uzun bir ömrü olduğu da garanti mi di mi?
Ben böyle konularda yorum yapmaktan kaçınıyorum; herkesin kendi bileceği iş ama bize sorulduğu için fikrimi beyan ediyorum.
Eğer dini hassasiyetlerin varsa bu konuda hüküm net. Ben kendi doğru olduğuna inandığım şeyi yapacağım diyorsan da, inşallah psikolojiniz sağlamdır.
Biz 3 kardeştik, 4. için doktor kesin ileri özürlü doğacak, aldırmaktan başka çare yok demişti. Babam kaderde böyle bir evlat bakmak varsa, diğer üçü de bir kaza da özürlü olabilir dedi, kürtaj istemedi. Hepimizden güzel, hepimizden zeki kardeşim.
Siz ilerde çalışamayacak olsanız, rızkınız daralacaksa bu illa bir çocukla olmaz. Hastalık da olur, kapılarda kapanır....
Bir alıntı paylaşayım:
Dr. Muhammed Bozdağ
Şu garanti hissi yok mu? Evim, arabam, maaşım, sigortam garanti. İşe girdi ya, kendini kurtardı çocuğumuz. Sırtını dağ gibi güçlü kocasına dayadı ya, artık güvende hissediyor. Öteki garibanlar da henüz boğuştukları okyanus dalgalarından güvenli gemiye çıkamayışların endişesi içinde gelecekten korkuyorlar. Ne büyük gaflet! Allah seni korumayı bıraksa burnunun üstüne küt diye çakılırsın. Bir oğlun ihanet eder, bir eşin, bir işten sürülürsün bir devletin çöker. Bir bakteri sarar vücudunu, iki büklüm çökersin. Allah’tan başka garanti mi var !
#muhammedbozdağ #ruhsalzeka