Kürtaj olmakdan vazgecirmek

Ayrıca söylemeden edemicem yaşı ne kadar genç olursa olsun sıfatı kayınvalide ve anne. Gelini torunu var. Etik olarak hoş bulmuyorum ben ama kendi kararı. İnsanlara karışamazsınız

E alem ayiplayacak dite cinayetmi islenirmis hic?
El alem... elalem iste bildiğin.
O bu su ne diyecek diye bir cana kiyilir mi? Millet cocuk istiyor bulamiyor.

Resmen cinayet otesi yok.

InsaALLAH vazgicirebilirsiniz.

Insanlar ne kadar kolay bir cana kiyabiliyor.
O can olacak. Bir can...
Kucuk diye daha uvruzlari olmadi diye can olmaktan mi cikiyor?
Yasi oymus buymus torunmus.
Ee benim amcaminda torunları var torunlarindan kucuk cocuklari var.
Ee ne olmus?
Kim ne demis?
Elalem der der bir muddet sonra susar.
Hatta enteresan ve sempatik gelir.
Koca kadin kendi verir elbet kararini keske o karari insanlar cocuk yapmadan once verseler onlemini alsalarda katil olmasalar.

elalem ne der diye çocuk mu aldırılırmış hayret.... insan hep düşünür herhal şimdi aldırmasaydım şu kaadar yaşında olurdu diye...

Kadının kafası karışıksa bu durumdan vicdanen rahatsız oluğunuzu, (sizin aldırması hakkında olumlu-olumsuz düşüncenizi) belirtmek istediğiniz ayrıntıları onunla paylaşabilirsiniz. Ama kadın ne istiyorsa onu yapar.
Alın karşınıza konuşun, istişare edin. Sizin vicdanınız rahatlasın. Sonra bırakın aldırırsa aldırsın veya doğursun...
Kişinin kendi kararı

Ortada bir vebal yok kafanizi takmayin
Aldirmaya giderken yaninda bulunmak zorunda degilsiniz, gitmeyin olsun bitsin. Kadin da cani ne istiyorsa onu yapsin

Ya ben yazınızda göremedim kv size ne zaman sormuş aldırabilir miyim diye... sormadığını varsayarak yorum yapıyorum bu durum sadece kv ve kpyi ilgilendirir... yasal süreci aşmadığı sürece kürtaj suç değil... Bunu ben değil yasalar söylüyor ve sizin ortak olduğunuz bir cinayet yok.. insanlar üzerinde hakimiyet kuramazsınız... ama sizden yanında olmanızı istediyse yalnız bırakmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…