- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Kadın ne istiyorsa onu yapmalı böyle durumlarda.
Doğurmak istiyorsa doğursun , istemiyorsa aldırsın.
Bu kadın ne kadar genç ki , kayınbabanızın torunları var ve hamile kalabiliyor ...
Kayınbabanız hakkında iyi şeyler düşünmüyorum şu anda .
Genç kadınla evlendiyse ve kadın doğurmak istiyosa , doğuracak tabiki.
Kendine göre biriyle evlenseymiş...
Bu kisilerin kendi karari. Kurtajin yasal bir suresi var. Ve insanlar bu hakkini kullanmak isteyebilir. O cocuga siz bakmayacaksiniz sonuc olarak. Insanlar olusmamis bir pihtiyi aldirinca katil olmuyor, siz de bu suca ki suc degil ortak olmuyorsunuz.
Bu kayinvalidenizin kararı.. ayrıca kaç yaşında bu kadın..kendisininde torunu olacak..bu yaşa kadar doğum kontrolünü öğrenmeliydi.. tövbe yaa..
Cocuk sadece kadin istiyor diye olmaz. Bu karsiliklidir ve adam istemiyor. Henuz cocuk olusmadigi icin ben ortada vebal falan goremiyorum. Oyle olsa bile bu onlarin karari ve o kadin cocugu dogursa adam onlara hayati dar etse iste o vebal sizin olur. Kafalarina koymuslarsa siz yapmazsaniz baskasi yardim eder. En azindan yakinindan biri olmasi ona kolaylik saglar.Tabiki suc degil haklari var aldirmaya... ben o vebalin altina girmek istemiyorum sadece. Daha iki ay önce bebek istedigini söyledi bana simdi hamile oldukdan sonra birden vazgeciyor cocuk oyuncagi degilki
Cocuk sadece kadin istiyor diye olmaz. Bu karsiliklidir ve adam istemiyor. Henuz cocuk olusmadigi icin ben ortada vebal falan goremiyorum. Oyle olsa bile bu onlarin karari ve o kadin cocugu dogursa adam onlara hayati dar etse iste o vebal sizin olur. Kafalarina koymuslarsa siz yapmazsaniz baskasi yardim eder. En azindan yakinindan biri olmasi ona kolaylik saglar.
38 yaşında doğuracağı çocuğun sağlık sorunlarıyla karşılaşma riski, genç bir annenin bebeğinkine göre çok yüksek.
O vebalin altına girmek peki?
Bırakın kendi kararlarını versinler.
Elalem ne der diye cocuk mu aldirilir?
O daha sperm yumurtayla buluştuğu ilk anda ruhu olusuyor.. kıymak ne mümkün. Cani var onun.. ben kesinlikle karsiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?