- 23 Ağustos 2012
- 51.666
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.495
- 898
- Konu Sahibi RuhumBuruk
Hastane kayıtlarınız avukatta da orada açıkça belli mi eşiniz yüzünden kulak zarınızın patladığı?
Bazı yorum yapanları anlayamıyorum çocuğu aldırma doğuma kadar kocana dön idare et demişler. Arkadaşlar iyi misiniz ? Adam bir canavar. 1.5 yaşında ikiz kızların önünde kadının kulak zarını patlatıyor. Hamileliğin ilerleyen zamanlarında kadını öldürse dövmekten kürtaj ol demek günah da sizin yaptığınız daha mı az günah??? Karşınızdaki kadın daha 3 gün önce burda dövdü ama arayıp sormuyor inşallah geri döner diye dua ediyordu. Verdiğiniz akıl kadını felakete sürükleyecek.
Çocuğunu aldır veya aldırma diyemem. Gücün varsa 2 küçük çocuk + 1 bebeğe bakmaya ve çalışmaya buyur doğur. Ama çalışmak zorundasın acilen bunu unutma. Buna göre ver kararını.
Bir cana kıymak elbette kolay değil ama o çocuğun yaşayacağı maddi ve manevi çaresizliği düşünüyorum. Kaldı ki senin de psikolojin tek başına doğum ve 3 çocuk bakımını kaldırabilir mi bilemiyorum.
Ben olsam aldırır o 2 minik kızıma sarılırdım. Var gücümle de çalışırdım onları o babaya muhtaç etmemek için.
++++++++++