Benim annem aşırı derecede evlatlarına düşkün bir insandir.melektir annem.herkesin annesi kendine göre melektir ama benimki gerçekten öyledir.babam ise tam tersine cok hayırsız bi insandir.kötüdür.alkol fuhuş dayak hakaret yillarca yapmadığı kalmadi.eve bile cogu zaman gelmezdi bakmazdi.ne bize ne de anneme.yıllarca cok ama cok cekti annem ozellikle dayaklarindan.kan getirene kadar döverdi.sahip cikacak anasi babası yoktu vefat etmisti.2 tane kiz kardeşi var ama hepsi bencil kendi hayatini düşünen insanlardi.annem köyden gelmis cahildi yol iz bilmezdi.babam ogretmedi.ogrenmesine de izin vermedi..
Annem de isterdi mutlu olmak,daha fazla cocuk yapmak.ama babam gibi pislik birinin bakmayacagini mağdur olacağını bildigi icin korktu.3 tane cocuk aldırdı benim annem.dogurmak istemez miydi?elbette isterdi.hala daha keşke basimdaki adam insan olsaydi kesinlikle aldirmazdim der.ama aldirdiklarina da pisman değil.annem her hamile kalisinda bebeklerine piç diyen bi insan benim babam..şimdi burda suç gunah annemin mi babamin mi?
Cocuklugum dua etmekle gecti benim.Allahim nolur babam eve gelmesin annemi dovmesin diye gecti.keske dogmasaydim keske ailemi secme sansim olsaydo diye cok isyan ettigim zamanlar oldu.anneme defalarca keske beni yurda verseydin sen kaçıp gitseydin dedim.yeterki senin dayak yiyislerini kavgalarinizi gormeseydim,sen iyi olsaydin...ve daha bir çoğu.
Konu sahibi bi karar vermiş.doğurmak istiyor.amenna doğursun.ama daha kötü olan sey su,kendi başına olacagi icin veya gunahindan ötürü değil,o kocasi denilen serefsize geri donmeyi istedigi icin istiyor bebegi bence.degilse zaten istemezdi.kendi başına nasil buyutecek nasıl yapacak?kac yaşında kadin bunu da dusunebiliyordur elbette. Kocasından adım bekliyor.karnindaki bebegi yuvasının kurtuluşu olarak görüyor bence.insallah o yavruya guzel bir hayat verebilir.insallah konu sahibi kendi degerini bilir de o adama dönmez.