• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olmalı mıyım?

Hanımlar bu arada sevglisi varmis.Ama merak ediyorum acaba kızın benden ve 3 çocuktan haberi var mı?Varsa helal olsun baya yürek varmis ve farkinda değil kullanılıp atılacak

Ne malum belki de ona karşı son derece iyi ve bagli olur. Her iliskinin dinamigi ayrıdır. Herkes her insana ayni şekilde davranmaz. Bunu görürsen oturup uzulme. Bastan sona okudum. Affederek kolay lokma olarak bir sürü seye zemini sen sağlamışsin. Her insan biraz sadisttir. Karsidaki sesini cikarmazsa hele, sadizmin boyutu artar.

Son düzenleme:
Hiç de zayıf karakter degilim sadece yuvam yikilmasin dedim ve ne yazık ki vicdan,duygu hislerim çok baskın ama bugün çıktım o çizgiden adam da dumur oldu ben bosanacam dedikçe saçmaladi bu saatten sonra babama eyivallahim olmaz acımam

Bi sakin ol önce sen cok fevrisin bak o deliyi ustune çekme cocuklarini falan öldürür.

Benim burdan yetkili bi kişiden ricam olacak bu tarz konular açanların konusu direkt kapatılması lazım herkesin düşüncesi dini yapısı yaşam tarzı var bu tarz konular tartışmaya açık kişileri ayırmaya çok müsait konular. İşin Dini boyutunun yanı sıra yaşamaya başlamış bir canlının yaşam hakkına son verilip verilmemesi gerektiğinin alenen konuşmak o canlıdan kurtulmaya veya o canlıyı doğurmaya kararına bizleri ortak edemezsiniz. Önceki mesajımda da dediğim gibi bu çocuğu yaparken bizlere sormadığınız gibi sonraki aşamalarda da bizlere danışmayınız...

Herkes hakettiği hayatı yaşar diye boşuna dememişler. Dünden beri ben dahil buradaki arkadaşlar kadının hayatı ve doğacak çocuğu için dert sahibi olduk resmen anne ortalıkta yok. İşte bu yüzden bu olaylar buradaki insanların başına gelmiyor. Buradaki insanlar öyle bir adamla ne hayat paylaşır ne de ondan 3 çocuk yapar. Çünkü akıllı ve mantıklı davranıyorlar. Konu sahibi ve onun gibiler ise yaşadıklarına kader deyip mağdur oluveriyorlar.
Ben artık sadece yavrulara üzülüyorum. Allah bahtlarını açık eylesin inşallah.

Konu sahibi de buradaki insanlardan biri .
Herkes hakkettiği hayatı yaşamıyor maalesef. Bazen çok iyi insanlar çok buyuk zorluklar yaşıyorlar.

Çoğu zaman haketmeyenlerde hakkı olmayan hayatı yaşıyor.

Kişinin geçmişi, ailesi, psikolojisi , beden sağlığı, aile koşulları , maddi imkanları, yaşadığı yer bu kararlarda büyük rol oynuyor.

Kimisi 4 çocukla şak diye kesip atabiliyor yaralı yerleri , bir başkası tek çocukla bile bunu yapacak gücü bulamıyor.

Bu ona hakettigini buldun " dememize had değil.

Ne malum belki de ona karşı son derece iyi ve bagli olur. Her iliskinin dinamigi ayrıdır. Herkes her insana ayni şekilde davranmaz. Bunu görürsen oturup uzulme. Bastan sona okudum. Affederek kolay lokma olarak bir sürü seye zemini sen sağlamışsin. Her insan biraz sadisttir. Karsidaki sesini cikarmazsa hele, sadizmin boyutu artar.
Ben onu çok gördüm ilk karısına sevgilisine yapmadığı itlik kalmayan adamlarin başkasına adeta bir kuzu olduklarını

Cidden sen kendine ne kadar çok eziyete izin verirsen insanlar çok daha fazlasını yapmaya başlıyor

Konu sahibi de buradaki insanlardan biri .
Herkes hakkettiği hayatı yaşamıyor maalesef. Bazen çok iyi insanlar çok buyuk zorluklar yaşıyorlar.

Çoğu zaman haketmeyenlerde hakkı olmayan hayatı yaşıyor.

Kişinin geçmişi, ailesi, psikolojisi , beden sağlığı, aile koşulları , maddi imkanları, yaşadığı yer bu kararlarda büyük rol oynuyor.

Kimisi 4 çocukla şak diye kesip atabiliyor yaralı yerleri , bir başkası tek çocukla bile bunu yapacak gücü bulamıyor.

Bu ona hakettigini buldun " dememize had değil.

Konu sahibinin tüm konularını okumanızı tavsiye ederim öncesinde. Kulak zarını patlatan kocası hastanede muhtemelen şikayetçi olmasın diye yalandan üzülmüş numarası yaparken kendisi teselli ediyordu eşini zira. Defalarca dayak ve aldatılma cabası.. ama karşılığı yeni bir hamilelik...
nelerle karşılaşacağımızı evet hiç birimiz bilemeyiz ama başınıza gelen durumlarla mücadele etmek bizim sorumluluğumuzdadır. Zaten Allah insanlara düşünme yetisini bu yüzden vermemiş mi?

Evet herkes hakettiği hayatı yaşamaz haklısınız mesela küçücük yavruları..

Ben onu çok gördüm ilk karısına sevgilisine yapmadığı itlik kalmayan adamlarin başkasına adeta bir kuzu olduklarını

Cidden sen kendine ne kadar çok eziyete izin verirsen insanlar çok daha fazlasını yapmaya başlıyor
Maalesef dediginiz gibi...

Şeytana sormuşlar "bir daha dünyaya gelme şansın olsa ne olarak gelmek isterdin"
Şeytan cevap vermiş " bir adamın 2.karısı olarak gelmek isterdim" diye...

Birçok erkekte ilkine yaptığı hatayı ikinci kişiye yapmıyor...

Sen ne Dion arkadaşım adam açtı dinletti işte.Baska kadin dogumcu yardimci olmak maksatiyla islak imza istedi bosanma kagidimla keyfi olmaz diye fakat mal kocam adresi yanlis verince 2 hafta sonraya ertelendi geriye ozel kaldı onuda şuan verme imkanım yok diosan vereyim başka.Ne sartlardasin bilemiyorum ama ben bugun ilk kez kocam olacak adama dik durabildim silik bı karakter değildim ama çocuklarım vardi bende onun gibi davransam sonuc ne olacaktı?Tabi arkanda kaç kişi vardır senin benim kimse ama elimde 2 çocuk vardı empati kurmani istemiom ama yargılama boş yere
Üslubuna dikkat et... nasıl konuşmalar bunlar arkadan kim var filan??? Kendine gel bence.. ya da be halin varsa gör çok tınnnnnnn....

Konu sahibinin tüm konularını okumanızı tavsiye ederim öncesinde. Kulak zarını patlatan kocası hastanede muhtemelen şikayetçi olmasın diye yalandan üzülmüş numarası yaparken kendisi teselli ediyordu eşini zira. Defalarca dayak ve aldatılma cabası.. ama karşılığı yeni bir hamilelik...
nelerle karşılaşacağımızı evet hiç birimiz bilemeyiz ama başınıza gelen durumlarla mücadele etmek bizim sorumluluğumuzdadır. Zaten Allah insanlara düşünme yetisini bu yüzden vermemiş mi?

Kadın bir yorumunda aynen şöyle demiş.

Kulak zarı patlayınca hastaneye eşimle gittik, yanımda olduğu için sikayet edemedim, ameliyattan çıkınca da kapıda sadece o olacaktı...Ama ameliyathanede doktora kulak zarimi kocam patlatti, bana dayak atti demis, doktor ise sadece HİMM demek ile yetinmiş. Doktorda azıcık sorumluluk olaydi hemen polis çağırırdı, tabi doktorun ki de , bananecilik can korkusu...

Biraz gercekci bakmak lazim....kimsesiz bir kadin, sikayet etsebir turlu etmese baska turlu...bu kadın ne yapsın

Üslubuna dikkat et... nasıl konuşmalar bunlar arkadan kim var filan??? Kendine gel bence.. ya da be halin varsa gör çok tınnnnnnn....
Arkadan da kimler vardan kasıt bence baba, abi, amca, dayı....

Bu kişinin annesi babasi abisi yok, bir kere dayisina siginmis, dayısı geri kocasına teslim etmiş..
Arkada kimsenin olmaması kimsesizlik

Okudum evet , yaşadığı hayat zor , bu onun elinde değil ancak sonlandırmakta gerekli şartları saglarsa kendi elinde. Verdiği tepkileri bende hiç idrak edemediğim uyelerden biri .

Bunun da psikolojik bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Şiddet gördüğü insanı teselli etmek için idrakin ,,düşünme yetisinin sifirlanmasi gerekir bir insanın.

Bilemiyorum . Hemcimslerime üzülüyorum. Biz hem kadiniz hem anne , hem evlat , zor her açıdan. Hakettigini yaşıyorsun demeye dilim hiç varmıyor.
Bunları kadınlara yasatanlar inşallah aynısını yaşar.
Yasayanin hiç mi suçu yok var elbette ama bunun bile bir geçmişi var.

Her insan birey olarak yetistirilmiyor. Sevgi dolu, oksanarak taranan saçları yok herkesin..
Ben ailem konusunda çok şanslıyım. Bu yüzden dimdik duruyorum hayatsa ve içindekilere karşı. Yaralı hiç bir şeyi hayatımda tutmuyorum ..

Bir başkası yaralandikca yaralayan kişilere daha bir sarılıyor , suç kimde ?

Uzattım kusuruma bakmayın.

Ne var ki uslupta ? Demiş ki arkanda kaç kişi var senin bilmiyorum ama benim kimsem yok.
Ne anladınız burada çok merak ediyorum.

Kulak zarı patlayınca hastaneye eşimle gittik, yanımda olduğu için sikayet edemedim, ameliyattan çıkınca da kapıda sadece o olacaktı...Ama ameliyathanede doktora kulak zarimi kocam patlatti, bana dayak atti demis, doktor ise sadece HİMM demek ile yetinmiş. Doktorda azıcık sorumluluk olaydi hemen polis çağırırdı, tabi doktorun ki de , bananecilik can korkusu...

Biraz gercekci bakmak lazim....kimsesiz bir kadin, sikayet etsebir turlu etmese baska turlu...bu kadın ne yapsın

Doktorum hemen hastane polisine haber vermesi gerekirdi. Bu bir suç.
Ben olsam şikayet ederdim.

Benim arkadaşım ayağını kendisi düşüp kırdığı halde doktorlar kirk defa sormuş eesin mi yaptı diye
Ben çok inanmadim oraya

Şikayet etmemek başka tamam aşkım sıkma canını diye teselli etmek çok başka.

Herkes hakettiği hayatı yaşar diye boşuna dememişler. Dünden beri ben dahil buradaki arkadaşlar kadının hayatı ve doğacak çocuğu için dert sahibi olduk resmen anne ortalıkta yok. İşte bu yüzden bu olaylar buradaki insanların başına gelmiyor. Buradaki insanlar öyle bir adamla ne hayat paylaşır ne de ondan 3 çocuk yapar. Çünkü akıllı ve mantıklı davranıyorlar. Konu sahibi ve onun gibiler ise yaşadıklarına kader deyip mağdur oluveriyorlar.
Ben artık sadece yavrulara üzülüyorum. Allah bahtlarını açık eylesin inşallah.
Çünkü ben dunden beri o aileyle savasiyorum çocuklarımı istiyorlar çekişmeli davasini dusurup anlaşmali yapip kızlarımi ellerine bırakmamaya çalışıyorum he bir yandan da psikologla ugrasiyorum eşimin telini almisti aradı o muhteşem konuşmlarina tekrardan ben ve psikolog maruz kaldık.He adam bu defa da çocukları kullaniyor işi yokuda sürüyor ne kadar kolay oradan yazması keske benimde hayatim o kadar kolay olabilseydi.He iş bakiyorum bir yanda da ama covuklari ne yapacsm bilmiyorum kreş fiyatlari malûm...

Benim arkadaşım ayağını kendisi düşüp kırdığı halde doktorlar kirk defa sormuş eesin mi yaptı diye
Ben çok inanmadim oraya
Canın istersen Ege üniversitesi KKB arayıp tcmi vereyim sor bakalım ben doktora ameliyathane ne dediğimi sorabilirsin 1 doktor yoktu 1 hoca 2 öğrenci 3 doktor eder hiç bir şey yapmadılar zaten gozlerimden bile belliydi darp edildigim yalan mı söyleyecem hiç bir şey yapmadılar

Canın istersen Ege üniversitesi KKB arayıp tcmi vereyim sor bakalım ben doktora ameliyathane ne dediğimi sorabilirsin 1 doktor yoktu 1 hoca 2 öğrenci 3 doktor eder hiç bir şey yapmadılar zaten gozlerimden bile belliydi darp edildigim yalan mı söyleyecem hiç bir şey yapmadılar
Siz yapsaydınız madem?! Ben de bunu anlamıyorum, kendi bile kendini düşünmeyen kadını tedavi etmeye çalşyorlar yetmiyor bir de zorla kocasını polise mi vermeye çalışsaydılar. Onlar da polise haber verirlerse yok kapıya çarptım falan dersiniz diye bişey dememiştir belki...

Back
X