Konuyu baştan sona okuduğumda aldır derdim ama ne yazık ki arada yazdığın yazıları okudum.
Kusura bakma ama sen bu çocuğu kıyamayacağın için değil intikam için düşünüyorsun. Oğlum olursa ismini kocamın istediği isim koyacağım diyorsun resmen oğlun kucağında ikizlerin ellerinde intikam ateşine yürüyorsun,yaptığın doğru bişey değil. Adamın çocuklarını intikam için koz olarak doğurup kullanamazsın. Sana vereceğim en güzel tavsiye gerçekten aldır olurdu,eşin iyi biri değil,ailen arkanda değil,kaldığın yerde daha fazla ne kadar kalabileceksin? Eşin nafaka verecek mi? Seni döven adam sence sana nafaka bahşeder ni? Hadi mahkemede nafaka çıktı diyelim ya inat edip ödemezse? Bunları düşünmek zorundasın. Hali hazırda 2 tane evladın var ve yenidoğan bakımı kesinlikle o kızlarınkinden daha zor olur. Bunun hastanesi var kontrolü var var oğlu var. Belki çocuğun erken doğacak küvözde falan kalacak. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundasın. Ha sana şimdi aldır dedim diye bütün herkes beni topa tutar,varsın tutsunlar. Ama unutma ki sen aç kaldığında bu insanlar sana yemek vermeyecek,sen evladına bişey alamadığında burdaki hanımlar sana para göndermeyecek,evini açmayacak. Sen burda aç kaldım,kocam nafakayı ödemiyor,bebeğime bakamıyorum diye konu açınca onlar yorumunu yapıp usulca internet sekmesini kapatacak ve sıcak yuvasında yemeğini yiyerek ayaklarını uzatıp tv izleyecek. Olan yine sana olacak. Allah yardımcın olsun diyeyim. Bu arada o 20 yaşındaki kızın konusundan da bahsedilmiş. Evet orda da yazmışlar intihar eşiğindeki zavallı kıza "ben kaç yıldır anne olmayı bekliyorum,geber,çocuğunu çöpe mi atıcaksın,tuvalette doğurursun kesin,yazıklar olsun pislik" gibi şeyler. Bu hanımlar yazar da yazar canım,konu duyar kasmak olunca akaaann sular durur kadınlar kulübünde. Duyarlarını kastılar daha sonra sekmeyi yavaşça kapatıp ayaklarını uzatıp keyif çattılar,çünkü onlar duyar kastı,dünyayı kurtardı. Umarım o kız burada yazılanlardan sonra intihar etmemiştir de yeniden bize ulaşır,aksi taktirde burda genç bir kızla 5 aylık yavrunun vebaline girdiler. Allah onlarında yardımcısı olsun.