Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:
Benim yorumumda hemen eksilenmis işte ne yaparsınız kadın olmamız haklarımızı kullanmamız suç onlara göre erkeklere laf etmezler ama sadece kadınlar hatalıdır onlar için

Arkadaşlar ben kürtajı yaptırdım zaten 4 haftalık imiş hemen bitti lütfen daha fazla polimik yapıp birbirimizin kalbini kırmayalım olan oldu ben de çok üzüldüm yaptırırken ama elimden en fazla bu gelirdi bir daha olmaması için çok daha dikkatli olacağım hiçbir şartta kimseye böyle bir dönem denk gelmesin inşallah

Ben daha fazla yazmak istemiyorum, sözlerinizi aynen size iade ediyorum. Diğer arkadaşlar cevabınızı gayet güzel verip sizi alay konusu etmişler Vasatlık konusuna hiç girmiyorum bile, kimin ne kadar tepki çektiği ortada. Daha fazla size yazmayı kendime hakaret sayarım. İyi geceleeer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…