Bende genel anestezili oldum korkulacak bir şey yokÇok teşekkür ederim mesajları gördükçe ben de böyle düşünüyorum ama anestezi olayı bir tık korkutucu geliyordu
Nesi sert..hap kullan dedimAyyy pardonda sizene yahu anasi değilsiniz babası değilsiniz insanlar hayatını istediği gibi yaşar size ne oluyor bu kadar büyük tepki veriyorsunuz bu kadar sert bir elestiriye Ne gerek var
Evet kazıma yöntemi ve uyutulmadımEski tip nasil oluyor? Uyutulmadan mı?
21.yuzyildayiz..hap diye birşey..iğne de var..bir zahmet hamile kalmaktan korkan kullansın..Ne yapcaz peki bir fikriniz varmı..???
Cinsel ilişki yaşayamazsın dediğiniz yere kadar okudum. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorum.Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. .....valla çocuğun sorumluluğunu alacaksa evli olmadan da doğurabilir ...
Cinsel ilişki yasaman ayıp değilse evlenin o halde...
Baştan aşağı çocukça ,mantiksiz düşünceler. Dediğin gibi gerçekten cocuksun
Kuzenim üniv de okurken kız arkadaşı hamile kaldı..ailelerine söylediler..biraz tantanadan sonra evlendiler.üstelik okuyorlardi. Aynı sizin gibi.şimdi çocukları 1.5 yaşında...sorumluluk bu ışte
Merhaba öncelikle karar sizin kararınız aldırıp aldırma noktasında karışamam. Fakat bebeğimin kalbi durduğu için bende kürtaj oldum. Genel anestezi ile oldum. Ki kalbim yavaş atan biriyim anestezi verirken bi tedirgin oldular ama bi sıkıntı olmadı ve hemen uyandım. Lokal anestezi ile olmayın derim. Çünkü o anın psikolojisi ömür boyu bilinç altınıza işleyebilir. Anesteziden korkmayın. Zaten iyi bir hastanede olursanız güvenince daha da içiniz rahat eder. Doktorunuza güvenin.Çok teşekkür ederim mesajları gördükçe ben de böyle düşünüyorum ama anestezi olayı bir tık korkutucu geliyordu
Evett 21. Y.Y dayız siz de bunun bilincinde olupda yadirgamasaniz keşke21.yuzyildayiz..hap diye birşey..iğne de var..bir zahmet hamile kalmaktan korkan kullansın..
Devamını da okusaydiniz. .ister yaşar ister yaşamaz ama ne yapiyorsan sorumluluğu alacaksin. .ben büyüğüm diyip yaşayıp hamile kalınca çocuğum kısmı saçmaCinsel ilişki yaşayamazsın dediğiniz yere kadar okudum. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorum.
Canim bn anestezi temnikeriyim ve hergun onlarca hastaya anestezi veriyorum cok sukur tum hastalarjm gayet saglikli bi sekilde taburcu ildu asla korkma. Anestezi gibi bir nimet varken o agriyi ve korkuyu cekmeye degmezYa hiç anestezi yemedim hastaneye düzgün giden bir insan da değilim anestezi yüzünden oluşan ölümleri duyduğum için açıkçası korktum birazcık
Narkoz karşı Alerjisi olan kimsede oluyor galiba yanlış bilgide vermeyeyimYa hiç anestezi yemedim hastaneye düzgün giden bir insan da değilim anestezi yüzünden oluşan ölümleri duyduğum için açıkçası korktum birazcık
Büyüğüm diyip cinsel ilişkiye girdiğini nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca bu durumda kürtaj olmak sorumluluk almak demek zaten. İlle dogurarak mı sorumluluk alınıyorDevamını da okusaydiniz. .ister yaşar ister yaşamaz ama ne yapiyorsan sorumluluğu alacaksin. .ben büyüğüm diyip yaşayıp hamile kalınca çocuğum kısmı saçma
Ya ablacım bu dünyada herkes anne baba olamaz bunu anlayamıyorsun aklım var cinsel ilişki sonrasında önlemimi almama rağmen gebe kaldım zaten, bazı şeyleri bilmeden nasıl yargılıyorsunuz ben şuan kendimde anne potansiyeli görmüyorum ve doğurup çocuğun hayatını da mahvetmek istemiyorum yani bu demek oluyor ki anne adayı değilim ve bunun bilincindeyim bundan 10 sene sonra belki anne olabilecek kapasiteyi görürüm kendimde ama şuan göremiyorum ve erken gebelik sonlandırıyorum bu sizin anlayamayacağınız derecede sorumlu bir davranışSen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. .....valla çocuğun sorumluluğunu alacaksa evli olmadan da doğurabilir ...
Kuzenim üniv de okurken kız arkadaşı hamile kaldı..ailelerine söylediler..biraz tantanadan sonra evlendiler.üstelik okuyorlardi. Aynı sizin gibi.şimdi çocukları 1.5 yaşında...sorumluluk bu ışte
Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
Siz evli olmayan birisinin anne olmasını uygun goruyor musunuz demissin. ..eeeee madem bu uygun değil ,senin mantiginla bakarsak evli olmayan birisinin de cinsellik yasamasi uygun değil...
Cinsel iliski sadece uremek icin yasanmaz, biz insaniz, hayvanlar sadece ureme icgudusyle ciftlesir. Cinsel iliskinin sorumlulugunu almak, uremeyi engellemek demek degildir yani. Bir kaza olunca onun cozumune bakarsin.Devamını da okusaydiniz. .ister yaşar ister yaşamaz ama ne yapiyorsan sorumluluğu alacaksin. .ben büyüğüm diyip yaşayıp hamile kalınca çocuğum kısmı saçma
Ay sizene ya.Wala yettinez heee.Her topicte bı ahlak kumkumasi.Cidden sizene.Kiz anestezi hakkında soru sormuş.Siz ne hakla başkasına hesap soruosunuz.İsteyen istedigiyle yatar sizi hiç alakadar etmez.21.yuzyildayiz..hap diye birşey..iğne de var..bir zahmet hamile kalmaktan korkan kullansın..
O hapa güvenilmeyeceğini bir kez daha görmüş olduk.Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.
Peki hiç uyuşturulma falan yapılmadı mıEvet kazıma yöntemi ve uyutulmadım
Size ne ???Sen kendinle celisiyorsun. .cocugum diyorsan ve sorumluluk almayacaksan cinsel ilişki yasayamazsin.yasiyorsan da sorumluluğu alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?