Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:
Hanimefendi ben genel anestezi ol dedim zaten konu sahibine dogur büyüt yazdığımı hatırlamıyorum.

Bende 6 yil sonra evladima kavuştum.
Ben kimseden birşeyin acısını çıkarmıyorum.
Gerçekler acıdır malesef.

Çok teşekkür ederim lokal anestezi yapmış birisi cevapladı çok sevindim internette regl sancısı gibi sancılar oluyor yazıyor lokalde bir de başındaki hemşirelerle sohbet edip o an ki stresi atma şansın olabiliyor mu acaba bencilce bir soru ama maalesef merak ettiğim bir şey

Cok büyük konuşuyorsunuz çok

Regl sancısıyla ilgisi dahi yok yani çok farklı bir his kanama için tambon basıyorlar mesela orda etine bişey baskılandığını hissediyorsun psikolojik olarak acıyacak mı diye bekliyorsun ama yok acı ağrı hissetmiyorsun. Eğer doktorun ve hemşireler konuşkansa seni rahatlatırlar.

Devlet zaten zorunlu olmadıkça kurtaj yapmıyor.Ozelde de lokal yapilmiyor sanırım ama belki bebeğin haftasına göre degisebilir.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.AMİN

Peki sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın kürtaj esnasında kanama oluyor mu veya çok kanama oluyor mu bu arada cevabınız için teşekkür ederim

Peki sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın kürtaj esnasında kanama oluyor mu veya çok kanama oluyor mu bu arada cevabınız için teşekkür ederim
Ben hiç kürtaj olmadım ama ablamdan bildiğim kadarıyla az bi kanama oluyor ben sadece size lokal ve genel anestezinin yanlarını anlatmak sizi rahatlatmak istedim seçiminizi yapmanız açısından

Genel anestezi ile ol derim daha önce doğum yapmadığım için ilaç verdiler dil altı hafif rengli sancısı gibi bi sancı hissettim rahim açılsın diye veriyorlar sonra vakum yönetimi ile alıyorlar sen uyuyorsun uyandığında yatağındasın ben çok erken uyanmıştım yani çok hafif uyutuyorlar bi de kesinlikle özel de yaptır derim

İlişkiye girecek kadar büyüksün ama
Sana fikrini soran oldumu ? Kadın ne sormuş sen ne diyorsun.
Cinayet işlenmesine seyirci kalamıyorsa demekki

İlişkiye girecek kadar büyüksün ama

Cinayet işlenmesine seyirci kalamıyorsa demekki
Abartmasanızmı acaba herkesin günahı sevabı kendine kime ne. Ahlak bekçiliğini gidin başka yerde yapın. Kadın burada ap ayrı birşey soruyor siz burada kadına katilsin diyorsunuz şaka gibisiniz. Sizin gibi zihniyete sahip insanların bu yüzyılda olmasına gerçekten üzülüyorum.

Bu tür yorumlara ne kadar çok tepki geliyor. Ne kadar destekleniliyormuş kürtaj, pes!

Ben de sizin gibi merhametsiz insanların olmasına çok üzülüyorum, gerçekten...

Bu tür yorumlara ne kadar çok tepki geliyor. Ne kadar destekleniliyormuş kürtaj, pes!
Ya kimse desteklemiyor doğuramayacağım için kürtaj yapıcam kendi isteğim yargılamak kimseye düşmedi lütfen işinize bakın ben sorumun cevabını almaya çalışıyorum boşuna olay yaratıyorsunuz

Bende 6 yil sonra evladima kavuştum.
Ben kimseden birşeyin acısını çıkarmıyorum.
Gerçekler acıdır malesef.
O sizin gerceginiz başkalarının aldığı kararları bu kadar yadirgamaya gerek yok kendince en doğru kararı vermiş bundan bizene değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…