Hanimefendi ben genel anestezi ol dedim zaten konu sahibine dogur büyüt yazdığımı hatırlamıyorum.belki hiç tercih etmez anne olmayı. o da onun kendi kararlarının sonucu üstelik, kendi imtihanı olur. öyle ya da böyle bu bebek aldırilacak, konu sahibi "üniversite öğrencisiyim, hamile kaldım, sizce bakabilir miyim yoksa aldirmali miyim" diye sormamıs, açık kapı bırakmamış. burada ikna etmeye çalışmanın, eleştirmenin hiç bir anlamı yok, hiç bir sorunu çözmedigi gibi atismaya sebep oluyor.
bir de her kürtaj konusunda sanki kürtaj sonrası hamile kalmak zorlaşıyor gibi yazılması, zorunlu kürtaj yaptıran çocuk sahibi olmayı bekleyen anneleri umutsuzluğa düşürür nolur yapmayın
Aaa olur mu bebekleri çöpe cami önüne bırakırlar yada bir bıçakla yok ederler demeyin öyleEvet sapla samani karıştırmış olabilirim.
Ama ilerde anne olacağının garantisi yok.
Çöplerde evlilik dışı bebek görmek istemiyorum artık.
Bende 6 yil sonra evladima kavuştum.Benim de hâlâ çocuğum yok 3 tane evlat kaybettim ama sizin verdiğiniz kadar büyük tepki vermedim napalim benim çocuğumun olmamasını kürtaj olacaklardan mi çıkarayım herkesin kendi hayatı kendi kararı bu ne beni nede sizi ilgilendirmez ok
Çok teşekkür ederim lokal anestezi yapmış birisi cevapladı çok sevindim internette regl sancısı gibi sancılar oluyor yazıyor lokalde bir de başındaki hemşirelerle sohbet edip o an ki stresi atma şansın olabiliyor mu acaba bencilce bir soru ama maalesef merak ettiğim bir şeyİki kere ameliyat geçmişim var 7 yıl önce genel anestezi ile 3 ay önce lokal anestezi ile ameliyat geçirdim. Uyanığım çok şükür
Herkes bir şeyler yaşayabilir arkadaşlar insanız doğamızda var sevişmek, dokunmak, tutku bunlar ruhumuza işlenmiş bir kere. Hamile kaldı diye apar topar evlenmek o çocuğu doğurmak zorunda değil ki herkesin kendi tercihi siz anneliğe daha yatkınsınızdır ama başkası değildir. Günahı da sevabıda kendine kim karışır.
Konu sahibi bence süreç ilerlemeden kararını ver yaptır. Genel anestezi de uyutuyorlar uyandığında biraz ağrın olabilir lokalde ise ameliyat süresince içinde birşeyler yapıldığını hissediyorsun dokunduklarını birşey bastırdıklarını falan ama acı hissetmiyorsun ameliyat bittikten sonra nerden baksan 5-6 saat uyuşukluk kalıyor ağrı hissetmezsin. Normal yaşantına dönmen daha kolay olur. Kasma kendini yapcak bir şey yok olmuş bi kere.
Cok büyük konuşuyorsunuz çokPardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..
Regl sancısıyla ilgisi dahi yok yani çok farklı bir his kanama için tambon basıyorlar mesela orda etine bişey baskılandığını hissediyorsun psikolojik olarak acıyacak mı diye bekliyorsun ama yok acı ağrı hissetmiyorsun. Eğer doktorun ve hemşireler konuşkansa seni rahatlatırlar.Çok teşekkür ederim lokal anestezi yapmış birisi cevapladı çok sevindim internette regl sancısı gibi sancılar oluyor yazıyor lokalde bir de başındaki hemşirelerle sohbet edip o an ki stresi atma şansın olabiliyor mu acaba bencilce bir soru ama maalesef merak ettiğim bir şey
Peki sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın kürtaj esnasında kanama oluyor mu veya çok kanama oluyor mu bu arada cevabınız için teşekkür ederimRegl sancısıyla ilgisi dahi yok yani çok farklı bir his kanama için tambon basıyorlar mesela orda etine bişey baskılandığını hissediyorsun psikolojik olarak acıyacak mı diye bekliyorsun ama yok acı ağrı hissetmiyorsun. Eğer doktorun ve hemşireler konuşkansa seni rahatlatırlar.
Ben hiç kürtaj olmadım ama ablamdan bildiğim kadarıyla az bi kanama oluyor ben sadece size lokal ve genel anestezinin yanlarını anlatmak sizi rahatlatmak istedim seçiminizi yapmanız açısındanPeki sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın kürtaj esnasında kanama oluyor mu veya çok kanama oluyor mu bu arada cevabınız için teşekkür ederim
Yok yapılmadı. Erken doğumun ardından parça kalma ihtimaline karşı alel acele oldu bitti. Vakumlu kürtajı ve genel anesteziyi düşünün ve araştırın derim.Peki hiç uyuşturulma falan yapılmadı mı
İlişkiye girecek kadar büyüksün amaBasit gelip gelmemesi tartışılır lakin 21 yaşında ve hala okuyan bir insanım aileme bağlı yaşıyor iken neden anne olmayı düşünüp çocuğun da hayatını mahvedeyim ki daha ben çocuğum böyle düşünmeyin lütfen
Cinayet işlenmesine seyirci kalamıyorsa demekkiSana fikrini soran oldumu ? Kadın ne sormuş sen ne diyorsun.
Abartmasanızmı acaba herkesin günahı sevabı kendine kime ne. Ahlak bekçiliğini gidin başka yerde yapın. Kadın burada ap ayrı birşey soruyor siz burada kadına katilsin diyorsunuz şaka gibisiniz. Sizin gibi zihniyete sahip insanların bu yüzyılda olmasına gerçekten üzülüyorum.İlişkiye girecek kadar büyüksün ama
Cinayet işlenmesine seyirci kalamıyorsa demekki
Bu tür yorumlara ne kadar çok tepki geliyor. Ne kadar destekleniliyormuş kürtaj, pes!Pardon çocuk olduğunu iddia ediyorsun ama yaptığın şey hiç çocukça değil..madem sorumluluk almayacak kadar cocukdun o zaman bu işlere hiç girismeyecektin...giristin madem işini garantiye alıp hap kullanacaktin. ..cinsellik yaşayınca buyuk ,hamile kalinca cocuk..
Ben de sizin gibi merhametsiz insanların olmasına çok üzülüyorum, gerçekten...Abartmasanızmı acaba herkesin günahı sevabı kendine kime ne. Ahlak bekçiliğini gidin başka yerde yapın. Kadın burada ap ayrı birşey soruyor siz burada kadına katilsin diyorsunuz şaka gibisiniz. Sizin gibi zihniyete sahip insanların bu yüzyılda olmasına gerçekten üzülüyorum.
Ya kimse desteklemiyor doğuramayacağım için kürtaj yapıcam kendi isteğim yargılamak kimseye düşmedi lütfen işinize bakın ben sorumun cevabını almaya çalışıyorum boşuna olay yaratıyorsunuzBu tür yorumlara ne kadar çok tepki geliyor. Ne kadar destekleniliyormuş kürtaj, pes!
O sizin gerceginiz başkalarının aldığı kararları bu kadar yadirgamaya gerek yok kendince en doğru kararı vermiş bundan bizene değilmiBende 6 yil sonra evladima kavuştum.
Ben kimseden birşeyin acısını çıkarmıyorum.
Gerçekler acıdır malesef.
Ooooİlişkiye girecek kadar büyüksün ama
Cinayet işlenmesine seyirci kalamıyorsa demekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?