canım bende kürtaj oldum ama ilk adetimi henüz olmadım. dr.um bu konuda bana ilk 1-2 ay daha önceki reglime göre az veya düzensiz olabileceğini söyledi. seninde henüz gecikmemiş sayılır. geç de olabilirsin.siz korunmuyormuydnuz kiCADIARZU
canım ben kürtaj olalı 4 ay oldu eskiden 28 günde adet olurdum ama şu dört aydır 31 günde adet oluyorum umarım işine yarar
kızlar endişeliyim!!!
kürtajdan sonraki ilk adetim tam 30. günde geldi.Fakat 2.si 1 hafta önce(23 mart) gelmesi gerekirken gelmedi hala.Bu 2. adetimde neden gecikme oldu bu kadar! bilgisi olan? yada benim gibi 2. si geciken varmı yaa? çok endişeliyim..hamilede değilim..idrar testleri negatif çıkıyo..(idrarın yanılma payını bilmiyorum tabi)
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
arkadaşlar bende 22 şubatta düşük yaptım ama daha hala adt görmedim bu gün 35. gün ve hiç adet belirtisi yok çok uzamadı mı sizce de:sm_confused:
arkadaşlar bende 18 martta kürtaj oldum çocuk cansızdı 7 gün az bir kanamam oldu 4 gün hiç olmadı ve 2 gündürde sürekli lekeler geliyor normal mi sizce? çok teşekkürler...
BENİM DOKTORUM 40 GÜN İÇİNDE OLMAZSAN GEL DEDİ BENCE SEN DE DOKTORA GİTMELİSİN TAKMA AMAkürtajdan sonraki ilk 2. adetim hala ortada yok,11-12 gün geçti,çok korkuyorum....:1no2::1no2::1no2:
gittim bugün doktora...farlutal verdi..10 gün sonra gel dedi..eğer hala gelmezse adetim,,rahim tıkanıklığından şüphelencekmiş...eğer öyle bir şey varsa ultrasonla bakıcak,sonrada rahim ağzını hafif genişleticekmişsenağlamasenağlama
lütfen adetim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?