kürtaj sonrası muayene me gittim zaten 3 ay korun dedi ama ben en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum..cinsel ilişki konusunda ise kanaman bitince başlayabilirsinn dedi ama benim daha 10 gün oldu genelde 40 gün yaklaşık 1 ay bekleyin diyor herkes aldığım duyumlara göre başlasam bile mutlaka korunucam zatende ben en iyisi bir 15 gün daha bekliyimde bi problem çıkmasın
Doktorlar hemen hamile kalmayı önermiyorlar. En azından 2 adet beklemek rahim için daha iyiymiş. Bence siz de kendiniz ve Bebeğinizin sağlığı için bu bekleme süresini atlamayın.öyle denılıyor kolay oluyormus ama daha bende bırsey yoksanırım tutturamadık yumurtlama donemını :)
Bende duydum 12 gün oldu 10 hafta 3 gün olması gerekti 9 hafta 3 suni sancı ile doğum yaptım sonra kürtajBEN KALP ATISLARINI DAHI DUYMUSTUM BEBEGIMIN AMA OLDU NASIP DEGILMIS SEN KALP ATISI DUYMAMISSIN INAN ONU DUYDUKTAN SONRA BIN KAT DAHA AGIR DAYANMASI O YUZDEN SUKRET ALLAHIN VSARDIR BIR BILDIGI CANIM
Bana aprol forte ağrı kesici verdi ağrın oldukça iç dedi ben anestesiziz oldum ama kürtajı 15 gün oldu 20.gün gel dediler o kadar kontroleArkadaşlar kürtajdan sonra doktor size hangi ilaçları verdi isimlerini verebilirmisn iz birde ben 3. Günümde kontrole gitmiştim 10 gün sonra gidilmesi gerekirken rahim çok iyi sarkma vs olmamış toparlanmis dedi bu normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?