kürtaj sonrası adet düzeni

enbisevdigim

İLKİM ERVA..İPEK EDA..
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
1.489
2.117
103
Arkadaşlar merhaba 2 kere kürtaj geçirmiş biri olarak hepinize öncelikle geçmiş olsun diyorum.Benim size sormak istediğim kürtajdan kaç gün sonra adet olduğunuz yazarsanız sevinirim.

NORMAL DÖNGÜSÜNDE DEVAM ETTİ ADETİM, 28-29-30 GİBİ .ilk kurtajda 28 de oldum.2.de 30 gün sonra

hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum

Merhaba Arkadaşlar,

benzer durumu yaşamış arkadaşlardan yardım istiyorum:KK43:
Benim 9haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 30ocakta kürtaj oldum ve tam 28.gün ilk adetimi oldum.Hamdolsun herhangi bir şaşma olmamıştı.Kontrollerimde sıkıntı görmemişti doktor..ilk adetim vaktinde olmuşken 2.adet gecikir mi?

Herkese sağlıklı yavrular diliyorum

Ben de ilkini normal oldum sayılır ama 31 gündür 2. Gelmiyor.inşallah gelmez de pek umudum yok.

Back
X