- 26 Mayıs 2022
- 509
- 219
- 53
- 25
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Genelde 1 ay sürer ama 45 günde olabilir sknti yapmayın düzeliyor geçmiş olsunMerhaba kızlar 3 nisanda kürtaj oldum 1 ayı geçti daha olmadım adet normalmi sizler kaç ay veya gün sonra oldu ?
Ne yapmam gerek olmam için
40-50 gün normal karşılıyor doktorlar benim doktorum kontrolünüzde bi sorun çıkmadıysa endişelenmeyin demişti 40 günü geçerse bi kadın doğuma görünün çok geçmiş olsunMerhaba kızlar 3 nisanda kürtaj oldum 1 ayı geçti daha olmadım adet normalmi sizler kaç ay veya gün sonra oldu ?
Çok sağolun şimdi adet olmak için gün sayıyorum bakalımGenelde 1 ay sürer ama 45 günde olabilir sknti yapmayın düzeliyor geçmiş olsun
Amin hepimize inşallah Rabbim yaşatmasın sizin 40 günü gectimi benim 33 gün oldu kürtajdan dolayı gecikti daha da gecikecek gibi görünüyor hiç belirti yok olmak için bidaha transfer oldunuzmu acaba ?40-50 gün normal karşılıyor doktorlar benim doktorum kontrolünüzde bi sorun çıkmadıysa endişelenmeyin demişti 40 günü geçerse bi kadın doğuma görünün çok geçmiş olsunAllah bi daha yaşatmasın
Bende yâsadim aynı durumu malesef Allah birdaha yaşatmasın doktor korunma süresi verdimi size pkiÇok sağolun şimdi adet olmak için gün sayıyorum bakalım
Kürtajdan 30-40 güne kadar korun dedi tekrar transfer içinde 3 adet görmeni istiyoruz dedi ama kendi doktorum 2 adette yeterli olduğnu söylüyorBende yâsadim aynı durumu malesef Allah birdaha yaşatmasın doktor korunma süresi verdimi size pki
Anladım Allah nasip eder inşallahKürtajdan 30-40 güne kadar korun dedi tekrar transfer içinde 3 adet görmeni istiyoruz dedi ama kendi doktorum 2 adette yeterli olduğnu söylüyor
Çok sağol hepimize inşallah siz ikinci transfer olduysanız bilmiyorum ama kaç adet araya koydunuz acaba ?Anladım Allah nasip eder inşallah
Ben transfer hiç olmadim doğal yolla olmuştu ama doktorunuz hangi günü uygun göruyorsa öyle yaptırın bide kaç haftalık yada aylıktı mesela kürtajiniz onada baglı ufaktiysa çok zaman koymaya gerek duymuyorlar bildiğim kadariyla ama atıyorum 4,5 ayliktiysa biraz dinlendiriyor.Çok sağol hepimize inşallah siz ikinci transfer olduysanız bilmiyorum ama kaç adet araya koydunuz acaba ?
Benim 28 günde oldu adetim ama doktorum 40-50 gün demişti benim normal yolla gebelikti sonrasında mol gebelik olduğu için 3-4 ay beklemem gerektiği söylendi şu an 6 ay oldu ama hala bebek yok bende de pcos varAmin hepimize inşallah Rabbim yaşatmasın sizin 40 günü gectimi benim 33 gün oldu kürtajdan dolayı gecikti daha da gecikecek gibi görünüyor hiç belirti yok olmak için bidaha transfer oldunuzmu acaba ?
Çok şükür doğal yolla olmuş buna çok sevindim 6+3 haftalıktı ikizdi ama birden ikiside gitti kanamayla kese aşağı kaymasıyla, tekrar transferimi 2.adetten sonra olacağım inşllah adetimi sayıyorum şimdi deBen transfer hiç olmadim doğal yolla olmuştu ama doktorunuz hangi günü uygun göruyorsa öyle yaptırın bide kaç haftalık yada aylıktı mesela kürtajiniz onada baglı ufaktiysa çok zaman koymaya gerek duymuyorlar bildiğim kadariyla ama atıyorum 4,5 ayliktiysa biraz dinlendiriyor.
Rabbim şifa versin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Sabrımızın sonu selamet olur inşallah mol gebelik ne oluyor ?Benim 28 günde oldu adetim ama doktorum 40-50 gün demişti benim normal yolla gebelikti sonrasında mol gebelik olduğu için 3-4 ay beklemem gerektiği söylendi şu an 6 ay oldu ama hala bebek yok bende de pcos var
Çok üzuldum ya bide ikizmis napalim Allah'ın aldiginda da verdiğinde de bı hayır vardır elbet benim de evet normal oldu ama sonra eşim siperm testi verdi morfoloji %0 geldi yani sanırım benimde tedaviye ihtycm olacak Allah umarım nasıp eder birgünÇok şükür doğal yolla olmuş buna çok sevindim 6+3 haftalıktı ikizdi ama birden ikiside gitti kanamayla kese aşağı kaymasıyla, tekrar transferimi 2.adetten sonra olacağım inşllah adetimi sayıyorum şimdi de
Bu arada pcos yumurta kistimi oluyor o bende de var bütün kadınlarda vardır bu kist genellikle hatta bende çikolata kisti varBenim 28 günde oldu adetim ama doktorum 40-50 gün demişti benim normal yolla gebelikti sonrasında mol gebelik olduğu için 3-4 ay beklemem gerektiği söylendi şu an 6 ay oldu ama hala bebek yok bende de pcos var
Benim eşimde sperm hareketsizliği olduğu için 7 yıl boyunca bekledik normal yolla olmadı tüpe adım attık ilk transferde tuttu ama düştüler anlamadık sevincini bile yaşayamadık hatta bu ilk ve son ultrasyon görüntüsüydü elim gitmiyor silmeyeÇok üzuldum ya bide ikizmis napalim Allah'ın aldiginda da verdiğinde de bı hayır vardır elbet benim de evet normal oldu ama sonra eşim siperm testi verdi morfoloji %0 geldi yani sanırım benimde tedaviye ihtycm olacak Allah umarım nasıp eder birgün
Allah yüzünüzü busefer güldürür inşallah evlenrli 1,5 sene oldu aslında daha şuan eşim ilaç kullanıyor doktor verdi 3 ay kullan dedi diyer haraketlilik vs çok iyi tek sorun o ilaç ise yaramassa amaliyat olacak oda olmassa tabikide hemen tedaviye başlamak istiyorum umarım gerek kalmaz herşey ateş pahası Allah herkesin yardımcı olsun işin manevi kısmı ayrı maddi kısmı ayrı dertBenim eşimde sperm hareketsizliği olduğu için 7 yıl boyunca bekledik normal yolla olmadı tüpe adım attık ilk transferde tuttu ama düştüler anlamadık sevincini bile yaşayamadık hatta bu ilk ve son ultrasyon görüntüsüydü elim gitmiyor silmeyeAksatmayın tedavide olsa harekete geçin gerçekten biz çok pişman olduk geçen boş 7 yıldan
Gerçekten çok doğru burda herhangş bir hastaneye elini versen kolunu kaptırıyorsun ağzı açık nasıl nerden para koparabiliriz diye bakıyor hastaneler mikrotese hemen yapmayın bence benim eşim oldu pişman olduk bişey çıkmadı da gerçi sonra iğne macun hap ilaç vs herşey kullandı bir doktorumuz sayesinde onun aracılığıyla bugünlere gelebildik düşünün ki eşim İstanbul’da M.tese oldu bişey çıkmadan gönderdiler bize ama macun iğne kullandıktan sonra çok şükür bulundu sizde bence bir bakın derim önce bunları kullandırtmaya özen gösterin eşinize Celalletin Peru doktorumuz İstanbul’da instangramı da var.Allah yüzünüzü busefer güldürür inşallah evlenrli 1,5 sene oldu aslında daha şuan eşim ilaç kullanıyor doktor verdi 3 ay kullan dedi diyer haraketlilik vs çok iyi tek sorun o ilaç ise yaramassa amaliyat olacak oda olmasstabikide hemen tedaviye başlamak istiyorum umarım gerek kalmaz herşey ateş pahası Allah herkesin yardımcı olsun işin manevi kısmı ayrı maddi kısmı ayrı dert
Merhaba kızlar 3 nisanda kürtaj oldum 1 ayı geçti daha olmadım adet normalmi sizler kaç ay veya gün sonra oldu ?
Sağolun cevapınız içinBen kürtajdan sonra 40. günde regl oldum doktorum 6 haftaya kadar normal eğer uzarsa kontrol etmemiz lazım demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?