19.Temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum. Bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım. Ama daha önceden de düzenli olarak adet olmuyordum. Yani 5 gün 1 hafta falan gecikirdi. Sürekli ileri giderdi. Herhangi bir ağrı gibi falanda sorunum yok. Acaba biraz daha beklemeli miyim, yoksa doktora mı gitmeliyim? Bu 40 günlük sürenin aşılması normal midir?
geçmiş olsun....adetin normalde de bı hafta gecıkıyorsa bu normaldir benım duznelı olmasına ragmen kurtajdan sonra gecıkmıstı 1 hafta duzen bozuluyor tabı dogal olarak ama arkdaSIN dedıgı gıbı ıcıne sınmıyorsa gıt gorun doktora ..kafana takma derım yakındır
merhaba arkadaşlar ben 21 ekimde boş gebelikten kurtaj oldum 36 gün oldu hala adet olmadım endişeliyorum benim olanlar beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler...
kürtaj sonrası normal olabilir.
biraz daha bekleyin doktora gidin tekrar
normalde 28 gunde bir olurum hala olmadım inşallh olurum
kürtaj sonrası 40 günden önce adet olunmaz der doktorlar..yani 6 hafta kadar adet görülmez ..eğer bu zamandan önce adet olunursa anormalmiş..ben olmuştum kürtaj..... 30 gün sonra da adet..doktorum şaşırmıştı..
canım sanein adet döngüne göre normal olabilir çünkü bende kürtaj oldum düşük nedeniyle kürtajdan 28gün sonra adet oldum benim düzenim 28 günde oluyodu ama genede 45 gün sonrada adet olmazsan doktor gel demişti sen bi dr. git bence19.Temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum. Bugun 40.gün ve ben hala adet olmadım. Ama daha önceden de düzenli olarak adet olmuyordum. Yani 5 gün 1 hafta falan gecikirdi. Sürekli ileri giderdi. Herhangi bir ağrı gibi falanda sorunum yok. Acaba biraz daha beklemeli miyim, yoksa doktora mı gitmeliyim? Bu 40 günlük sürenin aşılması normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?