Kurtaj sonrasi adet olamama

Rebel92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
1.884
2.027
83
33
Oncelikle hepinize merhaba ben tam olarak 60 gun once bos gebelikten dolayi 8 haftalikti ocagin 2 sinde tarlusala basladim hala olamadim var mi yada bi bilgisi bi onerisi olan kafama cok takmaya basladim

Tarlusali sabah aksam aldim bitti biteli 4 gun oldu lutfen biri yardim etsin

canım benimde başımdan aynı şeyler gecti 3 kasımda boş gebelikten kürtaj oldum.57 gün adetim gelmedi doktora gittim tarlusal verdi banada ilacı bitirdikten 1 hafta sonra geldi adetim.yani acele etme ilaç biter bitmez gelmiyor.doktorumda ilacın bittikten hemen sonra gelmez biraz bekle demişti.

canım benimde başımdan aynı şeyler gecti 3 kasımda boş gebelikten kürtaj oldum.57 gün adetim gelmedi doktora gittim tarlusal verdi banada ilacı bitirdikten 1 hafta sonra geldi adetim.yani acele etme ilaç biter bitmez gelmiyor.doktorumda ilacın bittikten hemen sonra gelmez biraz bekle demişti.
Tesekkur ederim cnm adetin nasil oldu yogunlugu fln ayni mi bide korunma konusunda ne diyo doktorun

Adetim normal adetlerime göre biraz daha yoğun olmuştu.korunma hakkında da ilk adetini gördükten sonra korunmanıza gerek yok dedi doktorum şimdide korunmuyorum. 7+4 te kürtaj olmuştum bende

Adetim normal adetlerime göre biraz daha yoğun olmuştu.korunma hakkında da ilk adetini gördükten sonra korunmanıza gerek yok dedi doktorum şimdide korunmuyorum. 7+4 te kürtaj olmuştum bende
Hayirlisiyla versin rabbim bebegini cnm bende korunmayacagim

Oncelikle hepinize merhaba ben tam olarak 60 gun once bos gebelikten dolayi 8 haftalikti ocagin 2 sinde tarlusala basladim hala olamadim var mi yada bi bilgisi bi onerisi olan kafama cok takmaya basladim
MERHABA bmde 15 ocakta yani 1 ay oldu bos gebelıkten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım. . Ve 30 gun sonra adet gordum peki siz korundunuzmu hmn takvımınzde hamilelik 5 hafta dıyor merak ettim cunku ben cok korkuyrm eşim cocuk cok istiyor..ilki bos olunca yapmak istemıyrm :(

MERHABA bmde 15 ocakta yani 1 ay oldu bos gebelıkten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım. . Ve 30 gun sonra adet gordum peki siz korundunuzmu hmn takvımınzde hamilelik 5 hafta dıyor merak ettim cunku ben cok korkuyrm eşim cocuk cok istiyor..ilki bos olunca yapmak istemıyrm :KK43:
Ilk adetime kadar korundum allaha cok sukur bi daha adet olmadim rabbim yasatacak olsaydi o bebekler yasardi ole dusun hayirli degilmis ki gittiler ben simdi cok olumluyum allahin izniyle bu bebegimi kucagima alcam

aa canım hamilemisin bende hamileyim suanda 5 haftalık ama kalp atışını duymadan sevinemiyorum.Allahım inşallah bu sefer bebişlerimizi bize bağışlar
Valla insallah bu sefer hersey guzel gidicek inaniyorum ben cnm bence sende inan ve hamileligin tadini cikar

Ilk adetime kadar korundum allaha cok sukur bi daha adet olmadim rabbim yasatacak olsaydi o bebekler yasardi ole dusun hayirli degilmis ki gittiler ben simdi cok olumluyum allahin izniyle bu bebegimi kucagima alcam
Bilmıyrm işte korku var bnde amin canım inşallah saglikla alırsın kucagıns

tarlusal bittikten sonra 1 hafta içinde bekleniyor adet, ilaç biter bitmez değil bende kürtajdan 72 gün sonra tarlusal kullanarak adet olmuştum oda az dı normal bile değildi.

Back
X