Kurtaj sonrasi adet olamama

barisozlem barisozlem canım normalde düzenin nasıldır benim henüz çok yeni 3 hafta oldu ama ben de ne zaman olacağım diye merak ediyorum.inşallah çok beklemeden gelir:/

Slm canım bende eylulde saglıksız gebelikten kurtaj oldum kasıma kadar edet gormedm ilaç kullandgm halde o yuzden korkma rahim falan anca toparlanıyo inş bida saglıklı hamiş olrz

Ilk adetime kadar korundum allaha cok sukur bi daha adet olmadim rabbim yasatacak olsaydi o bebekler yasardi ole dusun hayirli degilmis ki gittiler ben simdi cok olumluyum allahin izniyle bu bebegimi kucagima alcam
Merhabalar, eski bir konu ama bana nasil umut oldugunuzu anlatamam. Bende 7+5'te bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim.Doktorum korunmaniza gerek yok dedi rahimde bi hasar anormallik olmadigi icin. Insallah hayirlisiyla saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza. Masallah cogu gitmis azi kalmis, buyumus tontik :)

Merhabalar, eski bir konu ama bana nasil umut oldugunuzu anlatamam. Bende 7+5'te bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim.Doktorum korunmaniza gerek yok dedi rahimde bi hasar anormallik olmadigi icin. Insallah hayirlisiyla saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza. Masallah cogu gitmis azi kalmis, buyumus tontik :)
Insallah sende bir an once guzel haberler al buyudu baya cok sukur artik doguma saymaya basladik allahin izniyle

Back
X