Kürtaj sonrası adet

nrgsyldzyrgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
5
1
1
35
Merhaba arkadaşlar, 30 agustosta 8haftalık bebeğimin kalp atışları durması sebebiyle kürtaj oldum kürtajdan sonra kanamam bir hafta surdu ve bitti. bugun kürtaj olalı 32 gün oluyor su anda az miktarda bir kanama geldi adet diyeceğim ama ben adet olurken aşırı şişkinlik ve agrı hissederdim şu an hiçbir agrım ve şişliğim yok. Hastaneye gitmem gerekiyormu? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

Çok geçmiş olsun, kaybımız aynı ben de kürtajdan 28 gün sonra adet oldum. Söylediğin gibi bütün adet belirtilerim kayboldu, benim de karnım, gögsüm ağrırdı. Bence endişe etme.

Bende kürtajdan 36 gün sonra adet oldum. Dediğin gibi hiç adet belirtisi yoktu. Şişkinlik. göğüslerde hassasiyet falan. Hatta ilk üç gün az az geldi 4. Gün adet sancim oldu ve çoğaldı kanama. Normalde 6 gün sürer benim adetim 8 gün sürdü ve bitti.

Teşekkür ederim benimkide bugun arttı bi sorun yok sanırım bitince tekrar kontrole gidicem içim rahat etsin.

Aynen öyle yapın. Bende gidicem doktora kontrol amaçlı. Ne olur ne olmaz. Iki ay sonra tekrar bebek için denemeye başlamak istiyorum bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…