- Konu Sahibi balbocegi34
-
Canım ben 38 gün sonra ilk adetimi görmüştümMerhaba Arkadaşlar kürtaj sonrası ne zaman sonra adet oldunuz acaba?
geçmiş olsun canım allah sağsağlim kucağına nasip etsin ,genetilk test yaptırdım bende tüp bebek 2 düşük yaptır bende kan pıhtılaşması cıktıEvet normal gebelikti ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 3 buçuk ay sonra hamile kaldım 6 haftalıkken bebeğin kalbi durmuş 10.haftada kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra da hamile kalacağımı düşünmüyorum ama bilemiyorum.Bulunduğum İlçede doktorlar pek ilgili değil kontrole falan çağırmadı hatta bebeğin kalbi durduğunu bile anlamadılar 8 haftalık olması gereken bebeğe 6 haftalık dedi ama böyleydi dememe rağmen 6 haftalık dedi dinlemedi bile ben kendim bi şey olduğunu hissettim o doktorun demesine göre 7 olsun öyle gideyim diye ilde özele gittim orda öğrendim özelde hemen alacaklardı başka şehirlerde bikaç doktora göründüm 1 hafta bekleyelim dediler en son yine olduğum İlçede başka bi doktora kürtaj oldum. İlk düşüğümdü genetik test falan yaptırmak istiyorum onu burda yapmıyorlarmış yasaklar hep engel oldu.İle gidip orada muayene olmak istiyorum hem testler falan ama bakalım
39 gün oldu hala olmadımCanım ben 38 gün sonra ilk adetimi görmüştüm
Sağol canım teşekkür ederim bir daha ki sefer ikimizde sağ Salim kucağımıza alırız inşallahgeçmiş olsun canım allah sağsağlim kucağına nasip etsin ,genetilk test yaptırdım bende tüp bebek 2 düşük yaptır bende kan pıhtılaşması cıktı
39 yazacaktımCanım ben 38 gün sonra ilk adetimi görmüştüm
kullandım cnm ilaçta iğne de ama yeterli gelmedi demekkiş sonucları yeni aldım tam görüşmedim dr cumartesi günü gideceğim eşimin kromozom sonucları yeni cıktıSağol canım teşekkür ederim bir daha ki sefer ikimizde sağ Salim kucağımıza alırız inşallahkan pıhtılaşması çıkan çok duydum kan sulandırıcı kullandıklarında bebeklerini kucaklarına almışlar sizin de öyle olur inşallah.Ama her şeyden önemlisi sizin sağlığınız
Bir sıkıntı çıkmaz inşallah canımkullandım cnm ilaçta iğne de ama yeterli gelmedi demekkiş sonucları yeni aldım tam görüşmedim dr cumartesi günü gideceğim eşimin kromozom sonucları yeni cıktı
Düzensizlik olabiliyorBen kürtaj sonrası ilk adetimi 30. Günde oldum, ne güzel düzenli gidecek derken ikinci ayımda olmadım henüz 40 gün oldu, hamilelik yok test ve kan da bakıldı, böyle bişey başına gelen var mı
inş cnm cok sağolBir sıkıntı çıkmaz inşallah canım
Canım kişiden kişiye değişir..ben 38 gün sonra oldum.. Hatta bir ayı geçince test yapmıştım silik çizgi vardı ama eskiden kalma olduğunu tahmin etmiştim.. Zaten sonra çizgi falan kalmadı.. İlk kürtajdan sonra bu böyle oldu..39 yazacaktım
Evet test yaptım çok net şekilde çift çizgiydi doktora gittim adet gecikebilir dedi pozitif olması da dediğiniz gibi önceki gebelikten olabilir dedi ultrasonla baktı kese yoktu ama kan tahlili istedi beta değerim 2967 çıkınca kanda hamilelik görünüyor dedi alttan muayene etti yeni oluşan bir kese olduğunu düşündü ama emin olmak için 3 gün sonra tekrar çağırdı. Olma ihitimalim var ama o kadar yüksek bi değer de olması imkansız kafam daha da karıştı. Geçmiş olsun size de siz hangi sebepten kaybettiniz bebekleriniziCanım kişiden kişiye değişir..ben 38 gün sonra oldum.. Hatta bir ayı geçince test yapmıştım silik çizgi vardı ama eskiden kalma olduğunu tahmin etmiştim.. Zaten sonra çizgi falan kalmadı.. İlk kürtajdan sonra bu böyle oldu..
İkinci kez bebeğimi kaybettim maalesef. Ondan 40 gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim.. Hamile olma şansın var mı?? Bi test yap istersen belirgin çizgi çıkarsa hamile olma ihtimalin yüksek
Sanırım kürtajdan sonra korunmadınız bende geçen yıl kürtaj oldum 8 haftalıktı 6 haftadan sonra gelişim durdu sonra da kalbi benim olduğum yerde de iyi doktor yoktu başka ilçeye iyi bi doktora kürtaj oldum bir ay sonra adet olursun dedi olmam 36 günü bulmuştu ve korunmamı söyledi kürtaj sonrası adet olana kadar o sürede yumurtlama gerçekleşiyormuş doktorum bunu anlatmıştı ayrıca kürtaj sonrası bir hafta yada 10 gün sonra kontrol çağrırlar parça var mo diyeEvet test yaptım çok net şekilde çift çizgiydi doktora gittim adet gecikebilir dedi pozitif olması da dediğiniz gibi önceki gebelikten olabilir dedi ultrasonla baktı kese yoktu ama kan tahlili istedi beta değerim 2967 çıkınca kanda hamilelik görünüyor dedi alttan muayene etti yeni oluşan bir kese olduğunu düşündü ama emin olmak için 3 gün sonra tekrar çağırdı. Olma ihitimalim var ama o kadar yüksek bi değer de olması imkansız kafam daha da karıştı. Geçmiş olsun size de siz hangi sebepten kaybettiniz bebeklerinizi
Doktor yönünden kaderimiz aynı sanırım. Bende kürtaj olmadan önce kalbinin durduğunu öğrenince başka bi ile görünmeye gittim.Doç. Doktordu o doktor kürtajdan 3 hafta sonra düşünebilirsiniz demişti. Ama ben orada genel anestezi yapmadıkları için olduğum İlçede kürtaj oldum.Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi bilgilendirme yapmadı yani ben internetten araştırdım ama eşimde doktordan duymayınca internetten her gördüğüne inanma gibi şeyler söyledi.Sanırım kürtajdan sonra korunmadınız bende geçen yıl kürtaj oldum 8 haftalıktı 6 haftadan sonra gelişim durdu sonra da kalbi benim olduğum yerde de iyi doktor yoktu başka ilçeye iyi bi doktora kürtaj oldum bir ay sonra adet olursun dedi olmam 36 günü bulmuştu ve korunmamı söyledi kürtaj sonrası adet olana kadar o sürede yumurtlama gerçekleşiyormuş doktorum bunu anlatmıştı ayrıca kürtaj sonrası bir hafta yada 10 gün sonra kontrol çağrırlar parça var mo diye
Oo maşallah hamilesiniz o zaman hayırlı olsun inşallah umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi, bana 2 3 ay sonra düşün dedi, tabi bunun kaybettiğiniz bebeğinizin haftası da önemliEvet test yaptım çok net şekilde çift çizgiydi doktora gittim adet gecikebilir dedi pozitif olması da dediğiniz gibi önceki gebelikten olabilir dedi ultrasonla baktı kese yoktu ama kan tahlili istedi beta değerim 2967 çıkınca kanda hamilelik görünüyor dedi alttan muayene etti yeni oluşan bir kese olduğunu düşündü ama emin olmak için 3 gün sonra tekrar çağırdı. Olma ihitimalim var ama o kadar yüksek bi değer de olması imkansız kafam daha da karıştı. Geçmiş olsun size de siz hangi sebepten kaybettiniz bebeklerinizi
Canım yüksek ihtimal hamilesin 3 güne belli olurEvet test yaptım çok net şekilde çift çizgiydi doktora gittim adet gecikebilir dedi pozitif olması da dediğiniz gibi önceki gebelikten olabilir dedi ultrasonla baktı kese yoktu ama kan tahlili istedi beta değerim 2967 çıkınca kanda hamilelik görünüyor dedi alttan muayene etti yeni oluşan bir kese olduğunu düşündü ama emin olmak için 3 gün sonra tekrar çağırdı. Olma ihitimalim var ama o kadar yüksek bi değer de olması imkansız kafam daha da karıştı. Geçmiş olsun size de siz hangi sebepten kaybettiniz bebeklerinizi
Aslında bazen çok da güvenmemek gerekiyor doktora sanki sürekli kürtaj oluyoruz da biliyoruz mu sanıyorlar anlamadım. Kürtaj sonrası gebelik için en azından bir adet olunması gerekiyormuş rahmin kendini toparlayabilmesi yenilenmesi için inşallah sağlıklı bir gebelik olur allah kimseye düşük kürtaj olmayı yaşatmasınDoktor yönünden kaderimiz aynı sanırım. Bende kürtaj olmadan önce kalbinin durduğunu öğrenince başka bi ile görünmeye gittim.Doç. Doktordu o doktor kürtajdan 3 hafta sonra düşünebilirsiniz demişti. Ama ben orada genel anestezi yapmadıkları için olduğum İlçede kürtaj oldum.Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi bilgilendirme yapmadı yani ben internetten araştırdım ama eşimde doktordan duymayınca internetten her gördüğüne inanma gibi şeyler söyledi.
Amin inşallah teşekkür ederimOo maşallah hamilesiniz o zaman hayırlı olsun inşallah umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi, bana 2 3 ay sonra düşün dedi, tabi bunun kaybettiğiniz bebeğinizin haftası da önemli
3 gün sonra hayırlısı neyse o olsun diyorum.Hamileysem de sevinemiyorum da üzülemiyorum da ilk kayıp olduktan sonra korkuyor insan. Size de çok büyük geçmiş olsun o kadar beklemişken üzülüyor insan ama öncelikle sizin sağlığınız siz kafanızı rahat tutun hayırlı zamanda gelecektir sizeCanım yüksek ihtimal hamilesin 3 güne belli olur
Ben ilk bebeğimi 9 haftalık sebebini bilmiyorum kalp durması sonucu kaybettim . İkinci bebeğimi de trizomi 18 di 18 haftalıkken kaybettim maalesef
Amin inşallah zor bi durum gerçekten. Siz de bundan sonrasında canınızı çok sıkmayın bunda da vardır bir hayırAslında bazen çok da güvenmemek gerekiyor doktora sanki sürekli kürtaj oluyoruz da biliyoruz mu sanıyorlar anlamadım. Kürtaj sonrası gebelik için en azından bir adet olunması gerekiyormuş rahmin kendini toparlayabilmesi yenilenmesi için inşallah sağlıklı bir gebelik olur allah kimseye düşük kürtaj olmayı yaşatmasınpsikolojik olarak kendimi zor toparlamıştım o yüzden olanı da anlayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?