Ne güzel bende 22 canım istanbuldan izmire gelin geldim ben sen nerede yaşıyosunNerelisin canım bende 22 yaşındayım 23 e giricem şubatta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bende 22 canım istanbuldan izmire gelin geldim ben sen nerede yaşıyosunNerelisin canım bende 22 yaşındayım 23 e giricem şubatta![]()
merhaba kürtaj sonrası rahim yapışması olabiliyor iyi bir doktora muayene olun rahim filmi çektirinMerhaba kızlar, 2 kere kürtaj oldum(8 haftalık kalbi durdu) 2. Kürtajımdan 32 gün sonra adet oldum ama 1 damla geldi bitti 2. Adetimde söktürücü kullandım o da 2 gün geldi bitti şimdi 3. Adet için trisequens ilacını verdi doktor düzene girmesi için o ilaçta 5 tane kaldı 29. Gün bugün hala gelen giden yok ilaç bittikten sonra mı gelir? çok azalma oldu adetlerimde böyle olan var mı nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Teşekkür ederim canım valla bir doktor ondan bahsetti historoskopi yapalım direk yapışıklık varsa alalım diye ama ben biraz daha beklemek istedim belki azalması normale döner diye başka doktor da yoktur öyle bişey dedi anlamadım şimdi 4. Adetimi bekliyorum o da aynı gelirse çaresine bakıcam canımmerhaba kürtaj sonrası rahim yapışması olabiliyor iyi bir doktora muayene olun rahim filmi çektirin
boşuna zaman kaybetmeyin 2 düşük içinde mutlaka sebebi vardır iyi bir doktorsa bilir ayrıca rahim filmini mutlaka çektirin herşey orda net belli olur rahimin durumunu görmeden farazi deyimlerle nasıl ameliyat edebiliyor ki hemen ameliyat olmayın bence.Teşekkür ederim canım valla bir doktor ondan bahsetti historoskopi yapalım direk yapışıklık varsa alalım diye ama ben biraz daha beklemek istedim belki azalması normale döner diye başka doktor da yoktur öyle bişey dedi anlamadım şimdi 4. Adetimi bekliyorum o da aynı gelirse çaresine bakıcam canım
Evet doğru söylüyosun canım bencede ilk rahim filmi gerekli ayrıyetten benim pıhtılaşmam var 8. Haftada kalbi duruyor iğne kullanmam gerekliymişboşuna zaman kaybetmeyin 2 düşük içinde mutlaka sebebi vardır iyi bir doktorsa bilir ayrıca rahim filmini mutlaka çektirin herşey orda net belli olur rahimin durumunu görmeden farazi deyimlerle nasıl ameliyat edebiliyor ki hemen ameliyat olmayın bence.
Bende aslen Erzurumluyum Antalya'ya gelin geldimNe güzel bende 22 canım istanbuldan izmire gelin geldim ben sen nerede yaşıyosun![]()
Memnun oldum canımBende aslen Erzurumluyum Antalya'ya gelin geldim![]()
Bende çok memnun oldumMemnun oldum canım![]()
Merhaba benimde 2 kürtajım var. Son kürtajımı ekimde oldum ilk adetim çok azdı 2. Si çok ciddi yoğundu. 3. Adetimi oldum yeni ama oda zar zor geliyor. Sizde benzer şeyler yaşamışsınız durumunuzda bir değişiklik var mı? Tedirginim bende yapışıklık olmasından. Ovulasyonda bende pik görüyorum buna bakınca adetin normal olması gerekir diye düşünüyorum ama bilemedimMerhaba kızlar, 2 kere kürtaj oldum(8 haftalık kalbi durdu) 2. Kürtajımdan 32 gün sonra adet oldum ama 1 damla geldi bitti 2. Adetimde söktürücü kullandım o da 2 gün geldi bitti şimdi 3. Adet için trisequens ilacını verdi doktor düzene girmesi için o ilaçta 5 tane kaldı 29. Gün bugün hala gelen giden yok ilaç bittikten sonra mı gelir? çok azalma oldu adetlerimde böyle olan var mı nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Senin yine 2. Yoğun gelmiş canım anca kendine geliyordur 3-6 ayda düzeni oturuyor benim 3 adetim de 2 gün sürüp bitti çok azaldı şuan 4. Adetimi bekliyorum 2 gün sonra gelmesi lazım diğerlerinde ilaca rağmen az geldi şimdi hiç bişey kullanmadım bakalım nasıl olucak beklemedeyim canım bende korkuyorum inşallah bir sıkıntı yokturMerhaba benimde 2 kürtajım var. Son kürtajımı ekimde oldum ilk adetim çok azdı 2. Si çok ciddi yoğundu. 3. Adetimi oldum yeni ama oda zar zor geliyor. Sizde benzer şeyler yaşamışsınız durumunuzda bir değişiklik var mı? Tedirginim bende yapışıklık olmasından. Ovulasyonda bende pik görüyorum buna bakınca adetin normal olması gerekir diye düşünüyorum ama bilemedim![]()
Durumunuzdan beni de haber edin. Umarım yapışıklık falan olmamıştır. Ben pcosluyum ilaçla da olsa çok az olduğum oluyordu. O yüzden ilaçla az oldum diye düşünmeyin inşallah yoktur sıkıntıSenin yine 2. Yoğun gelmiş canım anca kendine geliyordur 3-6 ayda düzeni oturuyor benim 3 adetim de 2 gün sürüp bitti çok azaldı şuan 4. Adetimi bekliyorum 2 gün sonra gelmesi lazım diğerlerinde ilaca rağmen az geldi şimdi hiç bişey kullanmadım bakalım nasıl olucak beklemedeyim canım bende korkuyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
Teşekküe ederim canım inşallah 2 gün kaldı işte adete erken gebelik testi deniyim dedim silik çizgi gördüm ümitli değilim belki kuruma çizgisidir sende gördün mü?Durumunuzdan beni de haber edin. Umarım yapışıklık falan olmamıştır. Ben pcosluyum ilaçla da olsa çok az olduğum oluyordu. O yüzden ilaçla az oldum diye düşünmeyin inşallah yoktur sıkıntı
Var gb sanki hadi inşallahTeşekküe ederim canım inşallah 2 gün kaldı işte adete erken gebelik testi deniyim dedim silik çizgi gördüm ümitli değilim belki kuruma çizgisidir sende gördün mü?
İyiki ümitli değildim canım bugün oldum adetVar gb sanki hadi inşallah![]()
Aaa cidden mi bana baya baya çizgi var gb gelmişti.ama enazından tam bir adet olursunuz inşallahİyiki ümitli değildim canım bugün oldum adetçok sancılı geçiyor şuan bakalım süresi uzun olucak mı
İnşallah canım şuan az değil iyi geliyor sancımda olduğuna göre baya gelicek kendine geliyor sanırım çok şükürAaa cidden mi bana baya baya çizgi var gb gelmişti.ama enazından tam bir adet olursunuz inşallah
Sevindim sizin adınıza demekki anca düzene giriyorİnşallah canım şuan az değil iyi geliyor sancımda olduğuna göre baya gelicek kendine geliyor sanırım çok şükür![]()
Merhaba konu çok eski ama hala buralardaysanız cevaplar mısınız eski düzeninize döndünüz mü gebe kalabildiniz mi ?Merhaba kızlar, 2 kere kürtaj oldum(8 haftalık kalbi durdu) 2. Kürtajımdan 32 gün sonra adet oldum ama 1 damla geldi bitti 2. Adetimde söktürücü kullandım o da 2 gün geldi bitti şimdi 3. Adet için trisequens ilacını verdi doktor düzene girmesi için o ilaçta 5 tane kaldı 29. Gün bugün hala gelen giden yok ilaç bittikten sonra mı gelir? çok azalma oldu adetlerimde böyle olan var mı nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Evet eski düzenime döndüm 2. Kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım çok şükür kucağıma aldım 6 buçuk aylık oldu bileMerhaba konu çok eski ama hala buralardaysanız cevaplar mısınız eski düzeninize döndünüz mü gebe kalabildiniz mi ?
Tebrik ederimEvet eski düzenime döndüm 2. Kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım çok şükür kucağıma aldım 6 buçuk aylık oldu bile![]()