8. Haftadayim cmv igm pozitif çıkmış. Eger avidite testi düşük cikarsa kurtaj mis.. korkuyorum kurtajdan da..benim de 3 yaşında bir çocuğum var, 2 yaşındayken ben de kürtaj oldum, 6 . haftalarda falandı, kanamam başladı, inşallah senin öyle bir durum olmaz ama , inan çok basit bir işlem, uyutuluyorsun zaten, sonra adet kanaması gibi kanama oluyor birkaç gün,ben de korkmuştum ama şükür bir sorun olmadı
1 ay süre vardı patoloji sonucu temiz çıktı bisey çıkmadı 2 kere kontrole gittm kurtajdan sonra rahimde bisey kalmamış dedi doktor yumurtaliklarim da iyi çalışıyor dedi ben korunmayı bıraktım çünkü baya arastrdm bazı uzmanlar korunmaya gerek yok diyo bazıları 2 ay diyor eşim beklemiyor sabırsız biraz o yüzden Alllah bidaha yaşatmaz inşallahkürtajdan sonra bekle bence 1 adet daha, rahim toparlanamazsa bu sefer yine iyi tutunamayabilir,benzer durumlar yaşarsın Allah korusun, bir de pataloji sonucunuz ne geldi, yani bebekten kaynaklı bir düşüş mü yoksa rahimden mi, 2.5 aylık bayağ büyükmüş aslında, kalbi kaçıncı hafta durmuş,2 kontrol arası ne kadar süre vardı, rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah
Evet bende baya araştırdım yani o yüzden korunmayı bıraktım Rabbim bidaha yasatmasn inşallahInstagramda alaninda uzman bir perinatolog doktor takip ediyorum kimyasal gebelik, düşükle sonuçlanan kurtajdan sonra beklemenizin gereği yok korunmadan hemen çalışmalara devam edebilirsiniz diyor.
Lakin Allah korusun dış gebelik ve ileriki haftalarda sezeryan olursa 6ay ila 1 arasinda korunun diyor.
Rahim hazırken beklemeyin diyor.
Bende işte korunmayı bıraktım artık herşeyin hayırlısı Rabbim bidaha yasatmasn ya kötü biseyBnde 1 martta kurtaj oldum. Korunma vermedi bna 2. Adetim gecti. Bir sorun yok
Kurtajdan sonra eltime doktor 3 ay korun 3. Ayin sonunda hamile gelirsin stres yapma demisti sadece bir ay korundu yinede 3. Ayin sonunda hamile kaldi. Bi cok goruse gore ekstra bir durum yoksa kadin kendini hazir hissediyorsa denemeye başlayabilirmis kurtaj doneminde biraz arastirip videolar izlemiatim en az bir iki adet beklemek tabi akla daha yatkin ama hazir hissediyorsan doktorunda illa 3 ay bekle demediyse deneyebilirain bana 3 ay bekle demişti doktorum ama ben tüp bebek yaptıracağım icin kurtajdan sonra mecburen bekledim.Merhabalar ben 2 buçuk aylık hamileydm kontrole gittim ve bebegimin kalbi durmuştu 26 martta kürtaj oldum ve 1 hafta kadar adet gördüm ve kürtaj sonrasi ilk adetimi 9 mayıs 'ta oldum şimdi korunmak istemiyorm çünkü yaklaşık iki ay oldu korunali yani 2.adeti de beklememe gerek varmı sizce yada hemen hamile kalıp sorun yaşamayan varsa beni aydınlatır mısınız
Valla canım bilim adamları araştırmış öyle bir yazı okumuştum bekleyince bisey değişmiyor anormal bi durum yoksa gerek görmüyorlar bende şimdiye kadar korundum yine yeni bıraktım korunmayı bakalm herşeyin hayırlısı olsunKurtajdan sonra eltime doktor 3 ay korun 3. Ayin sonunda hamile gelirsin stres yapma demisti sadece bir ay korundu yinede 3. Ayin sonunda hamile kaldi. Bi cok goruse gore ekstra bir durum yoksa kadin kendini hazir hissediyorsa denemeye başlayabilirmis kurtaj doneminde biraz arastirip videolar izlemiatim en az bir iki adet beklemek tabi akla daha yatkin ama hazir hissediyorsan doktorunda illa 3 ay bekle demediyse deneyebilirain bana 3 ay bekle demişti doktorum ama ben tüp bebek yaptıracağım icin kurtajdan sonra mecburen bekledim.
Bende okudum benzer seyleri artik yaygın görüş kisi kendini nezaman hazir hissediyorsa ozaman denemeye baslayabilir yonundeymis.Valla canım bilim adamları araştırmış öyle bir yazı okumuştum bekleyince bisey değişmiyor anormal bi durum yoksa gerek görmüyorlar bende şimdiye kadar korundum yine yeni bıraktım korunmayı bakalm herşeyin hayırlısı olsun
Merhabalar ben 2 buçuk aylık hamileydm kontrole gittim ve bebegimin kalbi durmuştu 26 martta kürtaj oldum ve 1 hafta kadar adet gördüm ve kürtaj sonrasi ilk adetimi 9 mayıs 'ta oldum şimdi korunmak istemiyorm çünkü yaklaşık iki ay oldu korunali yani 2.adeti de beklememe gerek varmı sizce yada hemen hamile kalıp sorun yaşamayan varsa beni aydınlatır mısınız
[/QUOT Canım ben 2 kürtaj yaşadım 1. Sinde 6 ay bekledim sonra hamile kaldım yine kürtaj oldum 2.kürtajdan sonra hiç beklemedim 1 ay sonra yine hamile kaldım şimdi oğlum 6aylık bugün aşımız var. Beklemene gerek yok bence. kürtaj sonrası hamile kalm ihtimalin daha yüksek ondan korun diyorlar ben korunmadım doktoru dinlemedim hatta kızdı bana. Ama Allah ol deyince oluyor.Akışına bırak
Amin inşallah arkadaşım. Kimselere yaşatmasın inşallah, 2.kere hamile kalınca cok stresli oluyorsun çünkü. Ben o stresle hamileliğimin başında bademcik enfeksiyonu geçirmiştim ve mecburen antibiyotik kullanmıştım.Evet bende baya araştırdım yani o yüzden korunmayı bıraktım Rabbim bidaha yasatmasn inşallah
Evet insan korkuyor bidaha aynu şeyler olcak diyeAmin inşallah arkadaşım. Kimselere yaşatmasın inşallah, 2.kere hamile kalınca cok stresli oluyorsun çünkü. Ben o stresle hamileliğimin başında bademcik enfeksiyonu geçirmiştim ve mecburen antibiyotik kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?