Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim yerini sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallah tez vakitte.Bende 7 ay deneme sonunda gebelik yaşadım çok mutlu oldum ama 5 hafta 2 günlük keseyi gördük sonra iki üç hafta düzenli gittim ama bebeğin kesesi yine 5 hafta 2 günlüktü doktor gelişmiyor diye alalım dedi ama aşırı ağrım vardı tabi kanamam da ben yine sebep olmayayım diye aldırmayıp başka bir doktora gitmeyi düşündüm ama gecesinde kese düştü sabah sadece doktor kalan kısımları kürtajla temizledi.üstünden bir adet gördüm yeni şuan eşim çok istiyor ama ben korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diyene zaman denememiz gerekli yada beklersem yine uzun zaman olmaz mı kafam çok karışık.hem acıları yine yaşayıp üzülmekten korkuyorum hem de ya hiç olmazsa diye korkuyorum
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim yerini sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallah tez vakitte.
Ben de bir kimyasal gebelik yaşadım 2.ye hamile kalınca inanamadım ve aynı şeyleri yaşamaktan cok korktum öyle ki stresten 5.haftamda bademcik enfeksiyonu geçirip antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım ama bak şimdi 25haftamdayim canim cok şükür Rabbime. 9ay boyunca korkular zaten hep olacak ama sen kalbini gönlünü rahat tut ki güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiresin stres her kötülüğün başı maalesef.
Benim tavsiyem hic beklemeden çalışmalara başlayın. Hazır rahim de gebeliğe hazırken.
Rabbim hakkınızdahayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Cok sağol arkadaşım Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.doktor 3 ay bekle dedi ama iyi hissedersem başlicam çalışmalara rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺
Geçmiş olsun öncelikle arkadaşım.Merhabalar herkese. Ben tüp bebekle hamile kaldım. 5+2 de 7 mayısta düşük yaptım. Doktorum 24 mayıs ultrason kontrolünde iki tane yumurta görmüştü ve iki gün ilişki dedi. Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan tahlili yaptım 227 çıktı. Düşük yaptıktan sonra değer sıfırlanmıştır değil mi? Ve kaç haftalık hamileyim acaba. Cevaplarsanız çok sevinirim. 7 yıldır uğraşıyoruz ve 4 tüp bebek denedik. Bu arada düşük kendiliğinden oldu. Kürtaj olmadım yani
Testi üç gün sonra tekrarla dedi. 15 16 günlük diyor. Çok küçük değil mi. İnsallahhh canmm bu sefer kucağıma almak nasip olurGeçmiş olsun öncelikle arkadaşım.
Düşükte muhtemelen sıfırlamıştır değerin.
Inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Doktoruna sordun mu o ne diyor bu konuda?
Inşallah 3 gun sonra sağlıklı geliştiği haberini alırsın arkadaşım.Testi üç gün sonra tekrarla dedi. 15 16 günlük diyor. Çok küçük değil mi. İnsallahhh canmm bu sefer kucağıma almak nasip olur
Amin canmm insallahhh RABBİM bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ... Bakalım zaman nasıl geçecek hem korku hem heyecan...Inşallah 3 gun sonra sağlıklı geliştiği haberini alırsın arkadaşım.
Benim de tüp bebek denememde kimyasal gebelik var ondan 2 ay sonra normal şekilde hamile kaldım Rabbimin mucizesi. Inşallah seninde mucizen sağlıkla ilerler kavuşursun.
Stres yapma canim dua ve sabırla bekle inşallah güzel olacak.Amin canmm insallahhh RABBİM bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ... Bakalım zaman nasıl geçecek hem korku hem heyecan...
İnssallahh canmmmStres yapma canim dua ve sabırla bekle inşallah güzel olacak.
Canm insallahhh hayırlısıyla bebeğinin kalp atışını duyup kucağına alırsın. Ben şuan beklemedeyim. Geçen ay kist çıktı başlayamadım bu ay ginera kullanıyorum kist erimişse yaklaşık iki hafta sonra falan başlayacamMelek Ada sonucun ne oldu sana ayrıca mesaj yazmak istedim ama beceremedim.benim 7+1 dün kontrolde kalp atışını duyamadık.doktor bekleyelim olmazsa pazartesi alacağız dedi.çok zormuş sabhtn beri araştırıyorum ne yapmam gerek bilmiyoeum.bu arada benim de tüp bebek
O kötü günden sonra ne kadar süre sonra niyetine girdiniz? Genetik tarama ya da pıhtılaşma testi yaptınız mı??inşallah siz de en kısa sürede başlrsınız yenidenCanm insallahhh hayırlısıyla bebeğinin kalp atışını duyup kucağına alırsın. Ben şuan beklemedeyim. Geçen ay kist çıktı başlayamadım bu ay ginera kullanıyorum kist erimişse yaklaşık iki hafta sonra falan başlayacam
Canm yaklaşık iki ay sonra. Değer sıfırlanınca hsg çektim tüplerin kapalı çıktı. Pıhtılaşma testi de yaptırdım onda da var ama çok önemli değil dedi doktorum. Kromozom testi de temiz çıktı çok şükür. Ama süreci atlaması çok zor oldu anca toparlanabildimO kötü günden sonra ne kadar süre sonra niyetine girdiniz? Genetik tarama ya da pıhtılaşma testi yaptınız mı??inşallah siz de en kısa sürede başlrsınız yeniden
Merhaba, ben de tup bebekle hamile kaldim ama kese bos cikti malesef. Bugun kurtaj oldum. Siz korunmadan iliski icin kac adet beklediniz?Inşallah 3 gun sonra sağlıklı geliştiği haberini alırsın arkadaşım.
Benim de tüp bebek denememde kimyasal gebelik var ondan 2 ay sonra normal şekilde hamile kaldım Rabbimin mucizesi. Inşallah seninde mucizen sağlıkla ilerler kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?