Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bende 2 ay önce malesefki bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken kurtaj oldum umarım hamilesinizdir Rabbim kalbinize göre versin ben 35 gun sonra adet olmuştumKızlar slm 46 gün önce kürtaj oldum hiç kanamam olmadı bugün kadın doğuma gitim adet olmadığım için oda ultrason la baktı crl 6. Dedi bide gebelik için kan aldı tekrar hamile olabilir miyim birde bacak ve kasık ağrısı çekiyorum
İnşallah öyledir canim affedersin rahmine sanki bıçak saplanıyor Muş gibi bir ağrı giriyor ama geri geçiyor anlamadimGeçmiş olsun bende 2 ay önce malesefki bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken kurtaj oldum umarım hamilesinizdir Rabbim kalbinize göre versin ben 35 gun sonra adet olmuştum
Vallaha benimde bu sıralar sol kasıkta sancim var adetime daha 10 gün var ve beyaz akintim var bende heralde bu ay kaldım diye düşünüyorum inşallah oyleyizidr hamile kalmisizdir kursağımizda kaldi annelik ben o günden beridir karnimda ölü bebekle uyudum en son baskada uyku hak getire cok zorİnşallah öyledir canim affedersin rahmine sanki bıçak saplanıyor Muş gibi bir ağrı giriyor ama geri geçiyor anlamadim
Adet olmadan hamile kalabilirsiniz tabi mümkündür. Ama kürtaj sonrası bhcg baktirmis miydiniz sıfırlandıgini gördunuz mu. Benm 50 günde sıfırlanmışti. Sonra adet olmuştum. Crl bebek ölçümü dur. Parçada kalmış olabilir inşallah gönlünüzden geçen olur. Geçmiş olsunKızlar slm 46 gün önce kürtaj oldum hiç kanamam olmadı bugün kadın doğuma gitim adet olmadığım için oda ultrason la baktı crl 6. Dedi bide gebelik için kan aldı tekrar hamile olabilir miyim birde bacak ve kasık ağrısı çekiyorum
Sol kasık ve belde agri var bendede gebelik tansiyonundan kaybettim yavrumu tansiyonum hiç inemedi doktorlarda müdahale etmedi tansiyon ilaci yazmadilar bana 19 lardaydi tansiyon troid ilaci dozu yetersiz geldi ama bu sefer kalırsam eger riskli gebelik uzmaninada gorunecem hep direnecemİnşallah öyledir canim affedersin rahmine sanki bıçak saplanıyor Muş gibi bir ağrı giriyor ama geri geçiyor anlamadim
İnşallah kalırsın canimSol kasık ve belde agri var bendede gebelik tansiyonundan kaybettim yavrumu tansiyonum hiç inemedi doktorlarda müdahale etmedi tansiyon ilaci yazmadilar bana 19 lardaydi tansiyon troid ilaci dozu yetersiz geldi ama bu sefer kalırsam eger riskli gebelik uzmaninada gorunecem hep direnecem
Vala hemen hemen aynı seylsri yaşamışız canim çok üzgünüm inslalah hamielyizdirVallaha benimde bu sıralar sol kasıkta sancim var adetime daha 10 gün var ve beyaz akintim var bende heralde bu ay kaldım diye düşünüyorum inşallah oyleyizidr hamile kalmisizdir kursağımizda kaldi annelik ben o günden beridir karnimda ölü bebekle uyudum en son baskada uyku hak getire cok zor
Evt canım kurtaj dan 20 gün sonra 0.00 cikmistAdet olmadan hamile kalabilirsiniz tabi mümkündür. Ama kürtaj sonrası bhcg baktirmis miydiniz sıfırlandıgini gördunuz mu. Benm 50 günde sıfırlanmışti. Sonra adet olmuştum. Crl bebek ölçümü dur. Parçada kalmış olabilir inşallah gönlünüzden geçen olur. Geçmiş olsun![]()
İnşallah ben 8 yıl bekledim ilk defa anne olmuştum eşimle havalara ucmustuk besik bile almistik kurmustuk kiyafetler almıştık şimdi ise ne var elde bomboş hayaller boş beşik yarım kalmış annelik ve uykusuzlukİnşallah kalırsın canim
Doktor sana bir açıklama yapmadı mi peki. Kese var hamilesin tekrar gibi meselaEvt canım kurtaj dan 20 gün sonra 0.00 cikmist
İnşallah hamileyizdir haberlesiriz kaldinmi kalmadinmi diye birimizden birisi kalsa bile hiç değilse bı sevinç olur bide bende hamileyken bi durum vardi en ufak birşeye korkuyodum tık sesine bile ama hamile degilken bunlar yoktu bende ve korku aninda rahim üstü ciz ediyodu resmen ve aynı belirti yine var bu sefer umutluyum Rabbim yine verir bize inşallahVala hemen hemen aynı seylsri yaşamışız canim çok üzgünüm inslalah hamielyizdir
Hayr demediDoktor sana bir açıklama yapmadı mi peki. Kese var hamilesin tekrar gibi mesela
Şimdiki doktorlarda bi acayip hastaya bilgi bile vermiyorlar. Kan sonucun çıktı miHayr demedi
Kaldin mi canimİnşallah hamileyizdir haberlesiriz kaldinmi kalmadinmi diye birimizden birisi kalsa bile hiç değilse bı sevinç olur bide bende hamileyken bi durum vardi en ufak birşeye korkuyodum tık sesine bile ama hamile degilken bunlar yoktu bende ve korku aninda rahim üstü ciz ediyodu resmen ve aynı belirti yine var bu sefer umutluyum Rabbim yine verir bize inşallah
Malesef ya regl oldum 19 ocaktaKaldin mi canim
Ayn bende 11 ocakta oldumMalesef ya regl oldum 19 ocakta