Teşekkür ettim bilgilendirdiğiniz için. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahGeçmiş olsun, Benim ilk kurtajimdan sonra hemen gebelik oluştu tutunmadı düştü, sonraki kurtajimda üzüntüden ara verdim on ay kadar şükür bu sefer 38.haftaya geldik, kişiden kişiye değişiyor benim çevremden ve buradan bildiğim kadariyla, nasip diyelim, senin için hayırlısı olsun inşallah, vaktinde sağlıcakla olsun
Bilgisi olan yok mu acaba9 haftalık hamile iken bebeğimin kalbinin durması ile 16 haziran günü vakumlu kürtaj oldum. Nasip böyle imiş. Sağlık durumum iyiye gidiyor. Kürtaj olduğum doktorum en az 3 ay gebelik önermedi, özel bir klinikteki oldukça tecrübeli olan bir doktor ise kürtajdan hemen sonra gebelik öneriyorum sağlıksız gebeliğin ardından sağlıklı gebelik gelme olasılığının yüksek olduğunu, önceki yıllarda hep beklenmesi gerektiğini söylediklerini fakat yapılan araştırmalardan sonra beklenmemesi gerektiğini son yıllarda söyledi. Tecrübeli arkadaşlarım sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var ? Nasıl bir yol izlediniz
Merhaba kaç ay korundun kuzum ilk kürtajdan sonra ve kaç haftalık düştüGeçmiş olsun, Benim ilk kurtajimdan sonra hemen gebelik oluştu tutunmadı düştü, sonraki kurtajimda üzüntüden ara verdim on ay kadar şükür bu sefer 38.haftaya geldik, kişiden kişiye değişiyor benim çevremden ve buradan bildiğim kadariyla, nasip diyelim, senin için hayırlısı olsun inşallah, vaktinde sağlıcakla olsun
Gebelikte ağrılarım vardı ilk kurtajim sekiz haftalıkken gelişimi durmuştu, bir ay korunup sonra hamile kaldım ikincisinde 16haftalik kürtaj oldum o zor geçti biraz o yüzden on ay kadar korundum, sonra prezervatif taşmiş hamile kaldımMerhaba kaç ay korundun kuzum ilk kürtajdan sonra ve kaç haftalık düştü
İkinci bebişin kaç haftalık düştü çünki bende kürtaj oldum 2 ay korundum ve şuan hamileyim ağrıların var mıydı
Çok geçmiş olsun aşkım bebeğini kucağına sağ salim al birtanem benim de bir kızım var 2 yaşında 2. Hamileliğim 9+5 de kalbi durdu kürtaj oldum evvet kürtaj olmak çok zor inşallah bu Bebeğim i kucağıma sağ salim sağlıklı alırım kucağıma 2 düşün neden oldu kuzumGebelikte ağrılarım vardı ilk kurtajim sekiz haftalıkken gelişimi durmuştu, bir ay korunup sonra hamile kaldım ikincisinde 16haftalik kürtaj oldum o zor geçti biraz o yüzden on ay kadar korundum, sonra prezervatif taşmiş hamile kaldım
Sebebi yoktu ya ilk gebelik problemsiz sağlıkli doğum olduğu için çok üzerinde durmadılar, o dönemde ilk kürtajdan sonra ağır astım geçiriyordum, ilaç kullanıyordum, bir kez zaten deneyebilmistik, ilk denemede hamile kalmışim ihtimal vermemiştim yumurtlama dönemi falan da değildi, ilaçlardan regl kesildi zannediyordum hamile olduğumu farkettigimde zaten baya ilaç kullanmıştım, muhtemelen sebep o oldu..Çok geçmiş olsun aşkım bebeğini kucağına sağ salim al birtanem benim de bir kızım var 2 yaşında 2. Hamileliğim 9+5 de kalbi durdu kürtaj oldum evvet kürtaj olmak çok zor inşallah bu Bebeğim i kucağıma sağ salim sağlıklı alırım kucağıma 2 düşün neden oldu kuzum
Amin amin amin amin balımSebebi yoktu ya ilk gebelik problemsiz sağlıkli doğum olduğu için çok üzerinde durmadılar, o dönemde ilk kürtajdan sonra ağır astım geçiriyordum, ilaç kullanıyordum, bir kez zaten deneyebilmistik, ilk denemede hamile kalmışim ihtimal vermemiştim yumurtlama dönemi falan da değildi, ilaçlardan regl kesildi zannediyordum hamile olduğumu farkettigimde zaten baya ilaç kullanmıştım, muhtemelen sebep o oldu..
Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin, zor süreçler gerçekten, Allah göstermesin kimseye
Merhaba V vhki8484 , ben de kürtaj oldum ve bu bilgiyi duydum. Ne yaptınız acaba denediniz mi?9 haftalık hamile iken bebeğimin kalbinin durması ile 16 haziran günü vakumlu kürtaj oldum. Nasip böyle imiş. Sağlık durumum iyiye gidiyor. Kürtaj olduğum doktorum en az 3 ay gebelik önermedi, özel bir klinikteki oldukça tecrübeli olan bir doktor ise kürtajdan hemen sonra gebelik öneriyorum sağlıksız gebeliğin ardından sağlıklı gebelik gelme olasılığının yüksek olduğunu, önceki yıllarda hep beklenmesi gerektiğini söylediklerini fakat yapılan araştırmalardan sonra beklenmemesi gerektiğini son yıllarda söyledi. Tecrübeli arkadaşlarım sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var ? Nasıl bir yol izlediniz
Ben henüz kürtaj sonrası ilk reglimi bile yaşamadım ama sanırım biraz bekleme taraftarıyım
Merhaba canım adet oldun mu hamilesmin son durumun nedirBende 1ocakta boş gebelikten dolayı düşük yaptım ama kürtaj olmadım şuan bu ayla beraber 6.ayima girdim sanirim vücut daha yeni toparlaniyor çünkü doktor adet dongumun eskiye donup tahmin toparlanması 6 ay bulabilir demişti bende bu ay gebe kalmış gibi hissediyorum çünkü geçen ay eski döngüm'e göre adet oldum düşükten sonra regl döngüm uzamisti biraz bakalım son adet tarihim 8 Haziran bat da 8 9 temmuz uzun döngüye gore ama döngüm kisaldiysa geçen aya göre 2 günlük gecikmem var Allah isteyene aratmasın düşükten sonra ilk reglimi 35 yada 36.gunde gördüm zaten 40 güne kadar normal sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?