Kürtaj sonrası gebelik

Anladım bende 10 gün sonra falan kürtaj olucam maalesef eğer kürtajda bir sıkıntı cıkmazsa denesem hamile kalsam sorun olmaz herhalde cünkü istiyoruz
Kanama ve ilişki sırasında ağrı sızı oluyor mu bir bak bakalım canım. Bende olmadı. Bebişte geldi hemen seninde öyle olur inşallah.

H

Ic regl olmadan oldum kimyasal gebelik düsük degil o yuzden caninizi hic sikmayin hemen öbür maclara hazirlanin size tavsiyem bi yumurtlama testi alin nokta atisi yapin. Ben hamile kaldigim günü bile biliyorum
Bende zaten yumurtlama testile hamile kalmıştım ama kürtaj olacak belki 1-2 döngü beklemem gerekir

Kanama ve ilişki sırasında ağrı sızı oluyor mu bir bak bakalım canım. Bende olmadı. Bebişte geldi hemen seninde öyle olur inşallah.
Anladım teşekkür ederim o zaman kürtajdan sonra ağrım sızım bir sorunum olmazsa hemen yapabilirim dimi doğru anöıyorum

Anladım teşekkür ederim o zaman kürtajdan sonra ağrım sızım bir sorunum olmazsa hemen yapabilirim dimi doğru anöıyorum
Biz öyle yaptık canım. Ben kürtajdan 2 gün sonra denemiştim hafif ağrım olmuştu ama ilerleyen günlerde azalınca rahatlamıştım ama biz bebek kafasında değildik hiç normal akışında yaşıyorduk ilişkimizi. Yani bebek için değil de istediğimiz için. Hatta ben regli bekliyordum. Kürtajdan sonra ilk adet biraz geç olur demişlerdi doktorum da bugün yarın olursun demişti dediğinin üstüne bir 10 gün falan daha geçmişti olmayınca allah allah bir test alayım demiştim ama çokta umutsuz almıştım yine çift çizgi çıkmıştı. Eğer kürtaj haftan çok ileri değilse ve vakumlu olacaksa bence hiç kürtaj olmamış gibi hissedebilirsin.

Anladım canım çok teşekkür ederim 3-4 gün sonra gideceğim kontrole kürtaj günü verir sanırım nasıl yapacağı vakumlu mu baska teknik mi bilmiyorum onları öğrenirim bakalım 1 hafta falan ilişki yasağı oluyormuş sanırım süreci de doktorla konusurum insallah sağlıkla yeni bir gebelik yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…