Yumurtlama gunlerinizi takip edin, testler eczanelerde de, internette de satiliyor. Gebelik sansiniz artar. 1 kez hamile kaldiysaniz, tekrar kalirsiniz meraklanmayin. Gebeliginizi ogrenince hemen ignelerinize baslayin, umarim en kisa surede kavusursunuz bebisinize..Arkadaşlar merhaba 8 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım yaptığım tahlillerde kan pıhtılasması çıktı hamilelik süreci boyunca iğne yapacağım şuan folk asit kullanıyorum sormak istediğim konu o zamandan beri hamile kalamıyorum eşimin ailesi sürekli sorup duruyor bende eşimde bir çocuğum olmasını çok istediğimiz için kafaya taktım tavsiye Üzerine bazı kürler denedim olmadı bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne gibi bir yol izlemeliyim dr a mı gideyim hangi tahlili isteyeyim bilemiyorum kürtaj sonrası böyle durumla karşılaştınız mı lütfen Bilgisi olan benle paylaşabilir mi
İnanmayacaksınız ama öyle drlar varki hiç bir şeye gerek durmuyorlar kan pıhtılasması tahlilini de benim ısrarım sonucu yaptı burada araştırdım ve gidip kendim yaptırdım yoksa bun hastalıktan bir haber her hamileliğim hüsran olacaktıDoktora gidip hangi tahlilleri isteyeyim demişsiniz de tahlili de biz istiyorsak doktorlar neden 10 yılı aşkın süre okuyorlar
Gidin sorunlu gebelik uzmanı bir doktor ile görüşün ki size zaten bir teşhis konulmuş
İnanmayacaksınız ama öyle drlar varki hiç bir şeye gerek durmuyorlar kan pıhtılasması tahlilini de benim ısrarım sonucu yaptı burada araştırdım ve gidip kendim yaptırdım yoksa bun hastalıktan bir haber her hamileliğim hüsran olacaktıDoktora gidip hangi tahlilleri isteyeyim demişsiniz de tahlili de biz istiyorsak doktorlar neden 10 yılı aşkın süre okuyorlar
Gidin sorunlu gebelik uzmanı bir doktor ile görüşün ki size zaten bir teşhis konulmuş
Devlet hastanesi yapıyor mu birde bende de aynısı oldu demişsin sen çektirdin mi Sonuç aldınmıRahim filmi cektirebilirsin belki kurtaj sonra hafif yapisiklik olmustur. Sonrasinda hamile kalmanda kolaylasir
Bi de kesinlikle kafandan cikarman lazim inanmazdim buna ama benim de oyle oldu
Çok teşekkür ediyorum canımLadytimer indir telefona.Hamilelik olasılığı yüksek günleri değerlendirin.Önceden olmuş yine olur.Birkaç ay dene.
canım ilk 2 gün çözülmüyor sonra normale dönüyor azalma olmadı tam tersine daha çok arttı hatta 5 gün olması gerekirken 6 yada 7 ye yükseldi çok düzensiz hale geldiKurtajdan sonra adetlerinde azalma oldu mu
Bende iki sene önce eylül de kürtaj oldum en son haziranda kimyasal gebelik oldu şimdi 7 haftalık hamileyim doktora gittim hamile kalamadıgım zamanlarda hepsinin derdi paraydı yani rahim kendini toparladığı zaman hamile kalınıyo rahime bağlı bişey soğan kuru nü de dene inşallah olur belki bi yardımım dokunur diye yazmak istedimArkadaşlar merhaba 8 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım yaptığım tahlillerde kan pıhtılasması çıktı hamilelik süreci boyunca iğne yapacağım şuan folk asit kullanıyorum sormak istediğim konu o zamandan beri hamile kalamıyorum eşimin ailesi sürekli sorup duruyor bende eşimde bir çocuğum olmasını çok istediğimiz için kafaya taktım tavsiye Üzerine bazı kürler denedim olmadı bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne gibi bir yol izlemeliyim dr a mı gideyim hangi tahlili isteyeyim bilemiyorum kürtaj sonrası böyle durumla karşılaştınız mı lütfen Bilgisi olan benle paylaşabilir mi
Canım beni 5 gün sürüyordu ama 6 hatta 7 ye cıktıBen düşük yaptım kürtaj olmadım(kimyasal gebelik) ona rağmen 9 ay sonra hamile kalabildim. Bi arkadaşım aynı durumdaydı. O bir yıl sonra hamile kaldı. Yani vücudun toparlanması zaman alıyor. Kolay değil tabiki. Ama regli takvimimde birşey dikkatimi çekti. Regl günlerim iki üç gün kaymış düşükten sonra. Yerine geri döndüğü ay hamile kaldım.
Kurtajdan sonra benimde sağ kasığımda gecmeyen bi ağrı var 2 ay oldu ama o sağ kasigimdaki agri.gecmedi doktorlarda anlamiyor biride bana yardimci olsun nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?