Kürtaj sonrası hamile kalamayanlardan yardım istiyorum

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
36
Arkadaşlar merhaba 8 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım yaptığım tahlillerde kan pıhtılasması çıktı hamilelik süreci boyunca iğne yapacağım şuan folk asit kullanıyorum sormak istediğim konu o zamandan beri hamile kalamıyorum eşimin ailesi sürekli sorup duruyor bende eşimde bir çocuğum olmasını çok istediğimiz için kafaya taktım tavsiye Üzerine bazı kürler denedim olmadı bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne gibi bir yol izlemeliyim dr a mı gideyim hangi tahlili isteyeyim bilemiyorum kürtaj sonrası böyle durumla karşılaştınız mı lütfen Bilgisi olan benle paylaşabilir mi

Kelin ilacı olsa .... Dr a git , ben gidiyorum ama henüz bi çözüm yok , aynı sen gibi oldum ben de

Rahim filmi cektirebilirsin belki kurtaj sonra hafif yapisiklik olmustur. Sonrasinda hamile kalmanda kolaylasir
Bi de kesinlikle kafandan cikarman lazim inanmazdim buna ama benim de oyle oldu

Yumurtlama gunlerinizi takip edin, testler eczanelerde de, internette de satiliyor. Gebelik sansiniz artar. 1 kez hamile kaldiysaniz, tekrar kalirsiniz meraklanmayin. Gebeliginizi ogrenince hemen ignelerinize baslayin, umarim en kisa surede kavusursunuz bebisinize..

İnanmayacaksınız ama öyle drlar varki hiç bir şeye gerek durmuyorlar kan pıhtılasması tahlilini de benim ısrarım sonucu yaptı burada araştırdım ve gidip kendim yaptırdım yoksa bun hastalıktan bir haber her hamileliğim hüsran olacaktı

İnanmayacaksınız ama öyle drlar varki hiç bir şeye gerek durmuyorlar kan pıhtılasması tahlilini de benim ısrarım sonucu yaptı burada araştırdım ve gidip kendim yaptırdım yoksa bun hastalıktan bir haber her hamileliğim hüsran olacaktı

Ladytimer indir telefona.Hamilelik olasılığı yüksek günleri değerlendirin.Önceden olmuş yine olur.Birkaç ay dene.

Rahim filmi cektirebilirsin belki kurtaj sonra hafif yapisiklik olmustur. Sonrasinda hamile kalmanda kolaylasir
Bi de kesinlikle kafandan cikarman lazim inanmazdim buna ama benim de oyle oldu
Devlet hastanesi yapıyor mu birde bende de aynısı oldu demişsin sen çektirdin mi Sonuç aldınmı

Kurtajdan sonra benimde sağ kasığımda gecmeyen bi ağrı var 2 ay oldu ama o sağ kasigimdaki agri.gecmedi doktorlarda anlamiyor biride bana yardimci olsun nolurr

2 aydır kasık,sırt ve göğüs ağrısı yasıyorum hamilelik belirtisi gibi ovulasyon günlerinden taki adet gününe kadar azap gibi geçiyo kürtajdan sonra ruhen ve bedenen vasat haldeyimm

Ben düşük yaptım kürtaj olmadım(kimyasal gebelik) ona rağmen 9 ay sonra hamile kalabildim. Bi arkadaşım aynı durumdaydı. O bir yıl sonra hamile kaldı. Yani vücudun toparlanması zaman alıyor. Kolay değil tabiki. Ama regli takvimimde birşey dikkatimi çekti. Regl günlerim iki üç gün kaymış düşükten sonra. Yerine geri döndüğü ay hamile kaldım.

Bende iki sene önce eylül de kürtaj oldum en son haziranda kimyasal gebelik oldu şimdi 7 haftalık hamileyim doktora gittim hamile kalamadıgım zamanlarda hepsinin derdi paraydı yani rahim kendini toparladığı zaman hamile kalınıyo rahime bağlı bişey soğan kuru nü de dene inşallah olur belki bi yardımım dokunur diye yazmak istedim

Canım beni 5 gün sürüyordu ama 6 hatta 7 ye cıktı

Psikoloji cok etkiliyor ya once bi kendine gel. Bi bebek kaybetmissin aile baski yapiyor bebek diye. Stres cok onemli. Doktora git tabii oncelikle bi kontrole. Ama bu esnada da kendini toparlamaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…