Kürtaj sonrası hamile kalamıyorum

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
36
Arkadaşlar merhaba...
Bundan 8 ay önce özel bir hastanede kürtaj oldum kan pıhtılasması yüzünden bebeğimin kalbi atmadı aldırmak zorunda kaldım Şimdi hamile kalamıyorum bazı kürler denedim bal tarçın ve çörek otu kürünü uyguladım fakat kist oluştu şükür geçti soğan suyunu uyguladım olmadı kürtajdan 2 ay sonra belim kasıklarım ve göğsüm ağrımaya başladı ve hala artarak devam ediyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum genellikle ovulasyon döneminde daha çok ağrı oluyor ve sonraki günlerde azalarak devam ediyor bügün göğüs ucuma dokunamıyorum kürtaj sonrası vücut dengem bozuldu çok mutsuzum yardıma ihtiyacım var

Geçmiş olsun canım aynı durum bende de var 22 marta kürtaj oldum 6.haftada gebelik durmuş ben 8 haftada öğrendim 10.haftada kürtaj oldum ama kürtajın üzerinde geceli neredeyse 8 ay olacak üzerine bir daha kalamadım çok zor bir durum psikolojim bozuldu etrafımda herkes hamile bende her ay umutlanıp bekliyorum ama sonu hüsran kaç kere doktora gittim doktorum artık gelme dedi resmen rabbim yüzümüze gülsün insalalh bizede o duyguları yasatsin

Geçen sene 12 haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum. Sonrasında 50 gün adet göremeyince ilaçla oldum. Dengem şaştı çok azaldı adetim 2 gün anca sürdü. Yapışıklık vardır diyede zaman Zaman düşündüm. Neyse spor yaptım, sağlıklı beslendim ve en son doğan kürü ysptım. Salavatı Tefriciye okudum. Biraz akıldan çıkarmak gerekiyor. Dr 3 ay korunma vermişti ben 6 ay bekledim. Şükür korunmayı bıraktığım ay kaldım. Yaşımda küçük değil. Hayırlısı Zaman'ında olsun kızlar

Kizlar bndr ayni durumdaym bi kac ay oldu tekrar kalamyrm.sogan kuru konusinds ne dusunuyrsnz?

Ilk dusukten sonrami kan pihtilasmasi testi yaptilar canim bn dr um.dusjkten snr hic bir test yapmadida..

Ben kürtaj dan 1,5 yıl sonra hamile kaldım.ben de de kan pihtilasmasi var.biliyorum beklemek hiç kolay değil ama inanın herşeyin bir zamanı var.sadece testleriniz yapıldıysa ve bir problem yok deniyorsa rahatlayıp kadere teslim olun

C
Canim ilk kurtajdan snrami kan pihtilasmasi testi yapildi nasil fark ettiniz bana yapilmadida

Bu surecte rahim filmi sperm testi vs bsey yaptinizmi canim lurtajdan 6 ay sonrami tekrsr gebe kaldin

Bende ayni seklde.tekrar kalamiyrm sperm testi vs yaptrdnzmi canim

Il
ilk dusukmu canim.kan pihtilasmasi oldugunu nasil.anladnz dr bana her hangi bir test yapmadida.

Bu surecte rahim filmi sperm testi vs bsey yaptinizmi canim lurtajdan 6 ay sonrami tekrsr gebe kaldin
Yok Can'ım bir çocuğum olduğu için Dr gerek görmedi. Patoloji sonucuda temiz çıkmıştı. Dr 3 ay. Korunma verdi ben 6 ay beklemek istedim.

C

Canim ilk kurtajdan snrami kan pihtilasmasi testi yapildi nasil fark ettiniz bana yapilmadida
3 kimyasal dan sonra 4.gebelikte anlaşıldı 11. haftada kürtaj oldum 9. haftada durmuş kalbi.sonrasında özelde düzgün bir dr buldum ve kan testi istedi hemen hikayeyi öğrenince

3 kimyasal dan sonra 4.gebelikte anlaşıldı 11. haftada kürtaj oldum 9. haftada durmuş kalbi.sonrasında özelde düzgün bir dr buldum ve kan testi istedi hemen hikayeyi öğrenince
Kan testinin sonucunda ne cikti peki

Kan testinin sonucunda ne cikti peki
MTFR 677 C>T :HETEROZIGOT
MTHFR 1298A>C:HETEROZIGOT
Resim eklemeye çalıştım ama beceremedim.Dr sonucu görüncekan sulandirici ilaç ve folidoce başladı.hamile kalınca igne de eklendi

MTFR 677 C>T :HETEROZIGOT
MTHFR 1298A>C:HETEROZIGOT
Resim eklemeye çalıştım ama beceremedim.Dr sonucu görüncekan sulandirici ilaç ve folidoce başladı.hamile kalınca igne de eklendi
Canim bende 28 eylulde kurtaj oldum doktor bana hic test yapmadan direk ocakda tekrar hamile kalabilirsin 3 ay korun hamile kalincada kan ignesine baslicaz dedi ama hic bir tahlil yapmadan

Canim bende 28 eylulde kurtaj oldum doktor bana hic test yapmadan direk ocakda tekrar hamile kalabilirsin 3 ay korun hamile kalincada kan ignesine baslicaz dedi ama hic bir tahlil yapmadan
Neye göre böyle bir karar verdi anlamadım.zararı yok iğnenin diyorlar ama can yakan bir şey sonuçta ve gerek yoksa neden boşuna kullanasin.bence başka bir dr.dan da fikir al derim ben özelde 200tl ye yaptirmistim.imkanın varsa gidip direk yaptirabilirsin.ayrıca iş bununla da bitmiyor düzenli olarak anti faktör testi de yapılıyor bebege kan akışı ölçülüyor ve ilacin dozu ayarlaniyor .ben iki kere yaptırdım 3.su doğuma yakın yapılacak.

Kac kayip yasadin sen her hastane hemen yapiyo mu

Meraba cnm konusmalari okudum bende yardimci olmak isterim Kan weriyosun pıhtılaşma testleri 10 gün de genetik testleri 1 ayda fln çıkıyo ama ben fakültede yaptırdım arkadaş özelde yaptırmış belki daha erken çıkıyodur orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…