- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
-
.Geçmiş olsun sanada sağol cnım doktoruma güveniyorum şuan sadece sitresim var zaman çabuk geçsede ilk adetimi olsam korunmadan gircem ilişkiye ama şuan birlikte olamıyorum lekelenme var diye daha 20 gün olmadıda şuan en büyük sitresin takıldığım ilk adetimi olmak nezaman falan
inşallah inşallah Allah yardımcımız olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim de adetim gelmedi daha canım.Merakla bekliyorum.İnşallah zamanında gelir senin de benim de..
Geçimiş olsun çok üzüldüm ve korktum şuan benim 18 gün oldu kürtaj olalı ilk adetini ne zaman oldun kürtajdan snra Allah isteyene bize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarHerkese slm.Milyonlarca kadın kürtaj oluyor o yada şu sebepten ötürü.Bende onlardan biriyim 1 oğlum var çokkk şükür 9 yaşında aslında buralara yazmaktan da usandım bir ara ara verdim girmedim kürtaj olalı 5 ay oldu rahat ama yok her ay umut etmek çok zor bilmiyorum bu gidişle bebek hayallerine son verip brklemeyeceğim
13 de kürtaş olmuştum 9 da kahve kan gelmeye başladı adet oldum Yani koyu kahve kan geliyo çok ta gelmiyoGeçimiş olsun çok üzüldüm ve korktum şuan benim 18 gün oldu kürtaj olalı ilk adetini ne zaman oldun kürtajdan snra Allah isteyene bize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Teşekkür ederim bilgin için bende bekliyorum bakalım ne olacak kafın olmak ayrı zor bide bu şekilde can acıması Allah yardımcımız olsun13 de kürtaş olmuştum 9 da kahve kan gelmeye başladı adet oldum Yani koyu kahve kan geliyo çok ta gelmiyo
İlk adetim 28. Gunde oldum yani tam zamanında amin beklemek zor sabırrrGeçimiş olsun çok üzüldüm ve korktum şuan benim 18 gün oldu kürtaj olalı ilk adetini ne zaman oldun kürtajdan snra Allah isteyene bize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Merhaba koyu kahve ve az mı gelmişti benim koyu kahve ve koyu kıvamlı bşy geliyo az geliyo bideİlk adetim 28. Gunde oldum yani tam zamanında amin beklemek zor sabırrr
Cnm bende yapmıştım test adet günüm gelmeden kürtajdan sonra bşy çıkmadı sen bence bidaha test yap gene çıkarsa kan testi yaptır bizide bilgilendirKizlar bisy sorcm size kurtaj oldum 15 kssimda 20 gun sonra kaj geldi 3 4 gun oldum bekki bugun 27 gun oldu kanamam yok ve gebelk testi yaptim silik cikti diger hamilelgmden kalan mi yoksa yeniden mi gebeyim anlamiss degilmm kafam ksrskkkk
Cok hycnlndm smdi tbiki blglndiririm canmCnm bende yapmıştım test adet günüm gelmeden kürtajdan sonra bşy çıkmadı sen bence bidaha test yap gene çıkarsa kan testi yaptır bizide bilgilendir
Bence gerek yok adet olduysan herşey normaldir sistem çalışıyorKızlar ben kürtaj olduğumdan beri korunmuyorum adet oldum ztn 28 günde ve galiba 5 gün sürücek herşey normal sanki sizce adetim geçince doktora gitmelimiyim yoksa gerek YÖK mü
Sağol cnmBence gerek yok adet olduysan herşey normaldir sistem çalışıyor
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?