Kürtaj sonrası ilk regl

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
610
233
23
29
Kızlar selam
10 haziranda mecburi kürtaj oldum
Betamı kontrol ediyoruz bugün 24 e düşmüş (33.gün)
Ne zaman regl olurum tahmini ya
Siz kaçıncı günde oldunuz?

Kızlar selam
Ben 50.günde felan olmuştum ya kürtaj sonrası düzen çok bozuluyor eğer hcg sıfırlanmazsa da reglle birlikte tamamen sıfırlanıyor merak etmeyin

Ben 50.günde felan olmuştum ya kürtaj sonrası düzen çok bozuluyor eğer hcg sıfırlanmazsa da reglle birlikte tamamen sıfırlanıyor merak etmeyin
Evet ya düzen şaşıyor gerçekten. Peki ilk reglniz kaç gün sürdü acaba

Kızlar selam
Ben 37 veya 36. Günümde olmuştum senin de yakındır canım bu arada çok geçmiş olsun

Benim biraz uzun sürmüştü normalde regl 4 gün sürüyordu kürtajdan sonra ilk regl 6 7 gün sürdü

Benim biraz uzun sürmüştü normalde regl 4 gün sürüyordu kürtajdan sonra ilk regl 6 7 gün sürdü
Çok geçmiş olsun tekrardan neden kürtaj oldunuz
Benim normalde 6 gün sürer. Bakalım hayırlısı
Gelişimi geriden geliyordu. Kalp atımı da yavaştı 8.haftada kalpleri durdu. Yapışık ikiz görünümündeydi tam ayrışamamışlar

Benim normalde 6 gün sürer. Bakalım hayırlısı
Gelişimi geriden geliyordu. Kalp atımı da yavaştı 8.haftada kalpleri durdu. Yapışık ikiz görünümündeydi tam ayrışamamışlar
Çok geçmiş olsun canım benim 2 adetini geçirdikten sonra yine çalışmalara başla bebeğimsu

Sağol güzelim evet ben de öyle düşünüyorum canım inşallah artık hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebişi olsun
Amin bebeğim olur inşallah neden olmasın Rabbim tekrardan yaşatıyor o güzel duyguları

Kızlar selam
Canım ben tam 60. Günde oldum 2 ay sonra yani

Kızlar selam
Ben tam 28 gün sonra oldum. Normalde de 28 günde oluyorum. 5 gün sürdü o da her zamanki gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…