Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba geçmiş olsun öncelikleSelam kızlar. Konuya hakim değilim maalesef yardım rica edicem.
Salı günü kürtaj oldum. Yoğun olmasa da kanama ve ufak tefek regl ağrısına benzer ağrım oluyor.
Bu kanama ne zamana kadar sürüyor acabaa?
Benim çok olmamakla beraber tam regl süresi kadar yani 5 gün sürmüştü
Sağ olun kızlarCanım merhaba geçmiş olsun öncelikle
Kanama kisiden kişiye değişiyor 7 ile 15 gün arasında ama lekelenme şeklinde kanama genelde 40 güne kadar sürüyor ağrılarda ilk bir hafta devam ediyor ilaç kullaniyor musun
Benim 6 gün kadar sürmüştü arada adet gibi ağrılarım oluyorduSelam kızlar. Konuya hakim değilim maalesef yardım rica edicem.
Salı günü kürtaj oldum. Yoğun olmasa da kanama ve ufak tefek regl ağrısına benzer ağrım oluyor.
Bu kanama ne zamana kadar sürüyor acabaa?
İnşallah benim de 5-6 gün sürer de biter yaBenim 6 gün kadar sürmüştü arada adet gibi ağrılarım oluyordu
Ben 35 gün sonra oldum adetimi biraz uzun da sürdüİnşallah benim de 5-6 gün sürer de biter yasonra ne kadar zaman geçince regl oldunuz peki?
Ben 35 gün sonra oldum adetimi biraz uzun da sürdü
Ortalama herkesin 35-40 gün sonra olmuş reglsi anladımBenim 1 hafta sürmüştü ilk 3 gün regl agrısı gibi agrılarım vardı, 37.günde de adet oldum. Normal adetim gibiydi. Bende antibiyotik ve 3 gün metiler diye bi ilaç içmiştim.
Umarım sizin için süreç cok kolay olur, kaybınız için üzgünüm, geçmiş olsun..Ortalama herkesin 35-40 gün sonra olmuş reglsi anladımbana metiler gibi bir şey vermedi bakalım salı günü kontrol olacak zaten. İnşallah sağlıkla kendiliğinden toparlar
İnşallahUmarım sizin için süreç cok kolay olur, kaybınız için üzgünüm, geçmiş olsun..
Metiler aslında kanama gününü De kısaltıyor rahim kasılmasını sağladığı için ben iki paket kullandım ilki bitti doktor baktı kanama alanım daha var dedi 45 gün falan sürer bunu kullan ki hızlı bitsin yine de bi söyle istersen doktorunaOrtalama herkesin 35-40 gün sonra olmuş reglsi anladımbana metiler gibi bir şey vermedi bakalım salı günü kontrol olacak zaten. İnşallah sağlıkla kendiliğinden toparlar
Tamam canım söyliycem muhakkak. Ben de erken bitsin istiyorum. Bu sene kafamız dağılsın diye ufak bi tatil istiyoruz da eşimle. Deniz havuz vs böyleyken giremem. Ne kadar erken biterse o kadar iyi benim için. Bakalım ne diyecekMetiler aslında kanama gününü De kısaltıyor rahim kasılmasını sağladığı için ben iki paket kullandım ilki bitti doktor baktı kanama alanım daha var dedi 45 gün falan sürer bunu kullan ki hızlı bitsin yine de bi söyle istersen doktoruna
Bir adet geçtikten sonra planla onu mutlaka canım çünkü enfeksiyon riskin var daha acik rahmin öyle bir tehlikeye atma kendini bizden değişiklik olsun diye istemiştik ama doktor izin vermedi havuza ve denizeTamam canım söyliycem muhakkak. Ben de erken bitsin istiyorum. Bu sene kafamız dağılsın diye ufak bi tatil istiyoruz da eşimle. Deniz havuz vs böyleyken giremem. Ne kadar erken biterse o kadar iyi benim için. Bakalım ne diyecek
Amin inşallah toparlar merak etmeOrtalama herkesin 35-40 gün sonra olmuş reglsi anladımbana metiler gibi bir şey vermedi bakalım salı günü kontrol olacak zaten. İnşallah sağlıkla kendiliğinden toparlar
Hadi ya, anladım canım tahmin etmiştim zatenBir adet geçtikten sonra planla onu mutlaka canım çünkü enfeksiyon riskin var daha acik rahmin öyle bir tehlikeye atma kendini bizden değişiklik olsun diye istemiştik ama doktor izin vermedi havuza ve denize